Simona Halep s-a oprit în semifinale la Stuttgart după un meci uluitor cu daneza Wozniacki. Partida a semănat cu finala de la Roland Garros din 2014. Prima reacție a româncei: „Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun”

Autori: Andru Nenciu, Cristian Mihală, Marius Hutu, Mirela Basescu Publicat: 25 Apr. 2015, 18:01 Actualizat: 25 Apr. 2015, 20:02 Tenis

Simona Halep nu a putut trece de Caroline Wozniaki în semifinalele turneului de la Stuttgart, prima competiție în care românca a evoluat pe zgură în acest sezon. Daneza s-a impus după o partidă extrem de spectaculoasă, cu 7-5, 5-7, 6-2. În ciuda acestei înfrângeri, Simona urcă de luni pe locul 2 mondial, poziție în care a mai fost în vara anului 2014.

După meci, Simona susține că este mulțumită de prestația sa: „Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Consider că am jucat bine. Însă adversara mea a fost pur și simplu mai bună. A alergat mult și s-a luptat până la final, a fost mai puternică. Sunt mulțumită de acest meci. Rețin doar ce este pozitiv din experiențele mele și privesc înainte”, a spus Halep.


Simona Halep a ratat ocazia de a juca în a patra finală a sezonului, după un meci în care a înfruntat o jucătoare în mare formă, Caroline Wozniacki. Românca a pierdut duleul cu jucătoarea daneză într-o manieră asemănătoare cu finala din 2014 de la Roland Garros, cedată în fața Mariei Șarapova, adică după un joc de 3 ore, care s-a întins pe durata a trei seturi și în care a avut nenumătate șanse, rămase nefructificate.

Atât în primul set, dar și în „decisiv”, Halep a avut la dispoziție mai multe șanse de break, dar nu a reușit să le și convertească. În schimb, Wozniacki a fost mai eficientă atunci când a avut ocazia, diferența din final fiind făcută la acest capitol: 21% vs 54%. Într-un joc foarte echilibrat, în care ambele jucătoare au evoluat excepțional și cu lovituri care au ridicat publicul în picioare cele trei break-uri în plus au cântărit enorm.

Ca și la jocul de la Paris cu Șarapova, Simona a pierdut primul set la mare luptă, a rezistat eroic în setul doi și a ratat șansa de a face break la începutul setului 3. Până la urmă, acest ultim lucru l-a reușit Wozniacki, jucătoare care a profitat apoi și de o ușoară cădere din punct de vedere fizic a Simonei. Românca a salvat spre sfârșitul setului trei mingi de meci ale adversarei, a recuperat și un break, dar în final nu a putut „sparge” jocul de apărare al danezei, care a ajuns aproape la toate mingile.

Wozniacki și-a luat revanșa în fața Simonei după semifinala pierdută la Dubai, dar Halep pleacă de la Stuttgart cu o treaptă câștigată în WTA – de luni va fi numărul 2 mondial -, dar și cu depășirea graniței de 25 de victorii în 2015, prima jucătoare care reușește acest lucru. 

Așa am trăit meciul

17:42 Meci Caroline Wozniacki. Extrem de puternică în defensivă, daneza a reușit în cele din urmă să închidă meciul cu Simona Halep, după ce a reliazt un nou break: 6-2. Partida a fost absolut fantastică și a durat 2 ore și 58 de minute.


17:32 Aflată în dificultate, Simona Halep nu se predă. Românca a fost nevoită să salveze trei mingi de meci ale adversarei. Și când totul părea pierdut, ea a reușit să facă și break-ul (5-2). După alte șase mingi ratate în setul decisiv. Simona a avut până acum nu mai puțin de 19 șanse de break!


17:14 Caro, reușește primul break al setului decisiv, după ce a fost condusă cu 40-30 în game-ul patru: scor 3-1. În jocul Simonei au apărut semne de oboseală, și-a pierdut și puțin răbdarea. Cu o scurtă trimisă perfect, Wozniacki se desprinde la 4-1. Mai poate reveni Simona, așa cum a făcut-o de atâtea ori în ultimii doi ani? 


17:00 Setul trei a început cu trei șanse de break ale Simonei, salvate de Wozniacki. În cele din urmă, daneza și-a fructificat serviciul. Halep are un procentaj slab la șansele de break convertite în acest meci, în raport cu tot ce a realizat în acest sezon: 20% (3 break-uri din 15 șanse).


16:50 Set Simona Halep! Cele două jucătoare fac o partidă absolut superbă. Românca a avut un plus de agresivitate în finalul setului secund și a restabilit egalitatea: 7-5. S-a jucat deja două ore și 10 minute.


16:42 Break Simona! Halep reușește un backhand devastator pentru un break care ar putea înclina serios balanța în setul doi: 6-5. Românca a ridicat din nou nivelul după o perioadă bună de joc a danezei.


16:26 Ultimele minute de joc i-au aparținut danezei Caroline Wozniacki, care a decis să atace și să lovească mai tare în minge. Halep a pierdut puțin controlul jocului și este acum sub presiune, după ce s-a restabilit egalitatea: 4-4.


16:12 Caroline Wozniacki rezistă atacurilor Simonei și se apropie la un game în setul doi: 3-2. Halep a avut două șanse de un nou break, dar adversara s-a scos cu serviciul.


16:01 Dublu break Simona! Românca s-a dezlănțuit pe teren, în timp ce moralul adversarei este tot mai zduncinat. Wozniacki nu mai lovește așa cum trebuie și dă cu racheta de pământ! Iar după ce s-a descărcat pe obiectul muncii a reușit să recupereze un break: 3-1


15:57 Sub privirile lui Ion Țiriac, Simona se desprinde pentru prima dată în acest joc la două game-uri diferență: 2-0. Halep nu și-a pierdut deloc din încredere după primul set pierdut. Din contră, pare mobilizată la maximum.


15:54 După o scurtă pauză în care a fost la vestiar, Simona a revenit și mai hotărâtă pe teren. Setul doi l-a început cu un break, primul făcut în acest meci, după 73 de minute de joc.


15:46 După o primă oră de joc foarte echilibrată, în care ambele jucătoare au alergat din greu, Wozniaki a rupt echilibrul în game-ul 12. Daneza a revenit de la 0-30 și cu a doua șansă avută la dispoziție a închis setul. Simona a avut cinci șanse de break în primul set, dar le-a irosit pe toate. Asta după ce, ieri, în sferturi, a realizat nu mai puțin de 9 break-uri în fața italiencei Sara Errani!


 15:38 Raliul meciului la 5-5. Caroline, cu o defensivă solidă, dar Simona reduce din diferență 30-40. În cele din urmă, daneza închide gameul și pune din nou un pas în față, 6-5.


15:37 E unul dintre meciurile în care serviciul îi funcționează perfect Simonei. Dar nu este de ajuns.


15:35 Simona anulează avansul danezei, 5-5 și suspansul crește în sala din Stuttgart


15:31 Dacă ar mai fi trăit celebrul poet și scriitor danez Hans Christian Andersen, cu siguranță și evoluțiile Simonei din acest an i-ar fi fost sursă de inspirație pentru basmele sale. „Mica Sirenă” sau „Crăiasa Zăpezilor” devin o lectură bună după o posibilă victorie a Simonei


15:29 După 47 de minute din primul set, daneza ia din nou conducerea, 5-4, marșând pe un serviciu fără cusur. Halep se hidratează în pauză dintre gameuri și servește să rămână în set.


15:25 Halep încheie socotelile în gameul 8, scor 4-4, după ce o surprinde pe Caro cu un forehand în lung de linie. Niciun break până acum. Țiriac e liniștit


15:23 Ea este Helena Christensem, e daneză și e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. O știți din Wicked Gane, hitul lui Chris Isack

15:19 Wozniacki servește bine, Halep nu are răspuns și daneza conduce cu 4-3. Avem un set de debut disputat, în care combatantele se anulează reciproc


15:17 Halep, participantă la JO de la Londra, echilibrează disputa, 3-3, și declanșează în cocheta sală refrenul: Si-MO-NA, SI-MO-NA


15:14 Cu Ion Țiriac în tribune, Simona joacă variat și lovește înșelător. O ajută și serviciul, constănțeanca reușind un nou as în game-ul al șaselea. Caro are ceva de obiectat.


15:11 Halep nu reușește să facă breakul și Caroline, fost lider mondial fără turneu de GS câștigat, are un pas în față, 3-2


15:10 Visul Simonei de a ajunge numărul 1 în lume este din ce în ce mai aproape. Caro s-a aflat pe această poziție și cu siguranță a ascultat capodopera celor de la Metallica: One. Desigur, Metallica e trupa fondată și de unul dintre cei mai buni bateriști din lume, danezul Lars Ullrich


15:07 Simona ratează o minge de break, dar beneficiază din nou de o șansă de 3-2


15:05 Caroline e una dintre cele mai iubite sportive din Danemarca, dar sportul din Danemarca l-a dat și pe unul dintre cei mai buni portari de fotbal din toate timpurile. Doamnelor și domnilor, el este unicul Peteeeeeer Schmeichelllll!


15:04 Eleva lui Victor Ioniță își câștigă lejer serviciul și face 2-2 închizând gameul cu un as


15:00 Caro își câștigă cu greu serviciul și face 2-1. În sala din Stuttgart e un adevărat specatcol între gameuri: lasere, muzică antrenantă și dans în tribune


14:54 Se anunță o semifinală de lungă durată între Simona și Caro


14:52 Simona are probleme în a găsi cel mai bun plasament în teren și Caro are prima șansă să se impună pe serviciul româncei. Simona revine și își câștigă serviciul, 1-1.


14:45 Caro este prima la serviciu. Halep returnează bine și câștigă primul punct. Un prim game de încălzire în care cele două încearcă să intre cât mai bine în joc. Dublă greșeală pentru Caro și Simona are deja prima minge de break. Până acum punctele ei au venit pe erorile adversarei. Caro revine însă în joc, cu un as pentru puțin timp, pentru că Simo reușește să își mai treacă în cont încă două șanse de break, anulate de daneză. După 8 minute, Caro reușește să-și câștige serviciul, 1-0


14:30 Jucătoarele intră pe teren și Simona își respectă obiceiul de a intra a doua în arenă. Urmează primele mingi, de încălzire


14:25 Încă puțin și începe prima semifinală de la Stuttgart. Aflată în tribune la Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy, Irina Begu e convinsă că Simona se poate impune în Germania, mai mult e încrezătoare că Halepeno va face un super meci, azi, cu Wozniacki. „Simona este o jucătoare de top, iar, așa cum a declarat de fiecare dată, se simte foarte bine pe zgură. Este primul turneu din 2015 pentru ea pe această suprafață și a obținut deja un rezultat foarte bun. Cred că are șanse să câșige acest turneu, însă fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. Sunt convinsă că va juca la fel de bine și azi cu Wozniacki”, a spus Irina


14:15 După „sfertul” câștigat cu Carla Suarez Navarro, 6-3, 6-0, „Caro” a fost rezervată în declarații privind meciul de azi cu Simona. „Sunt fericiă că m-am calificat în semifinale. Sper să pot juca un tenis bun mâine. Acesta este scopul meu, apoi vom vedea ce va fi”, a spus ea


14:10 Simona a făcut un antrenament ușor azi-dimineață, în care și-a exersat loviturile cu care vrea să controleze jocul agresiv al danezei.


14:05 Simona lasă în urmă o săptămână agitată în care a primit amenințări cu moartea pe contul de Twitter, de la un fan danez, iar familia ei trece prin clipe grele după ce în această dimineață o explozie produsă la o fabrică a unchiului ei în Constanța, a provocat decesul unei femei.


UPDATE: 14:00  Salutare, iubitori ai tenisului. Astăzi ii vom face galerie împreună Simonei Halep într-un meci cât o finală la Stuttgart. Practic doar „Caro” ar putea sta în drumul Simonei spre un nou trofeu în acest an, pentru că în a doua semifinală a turneului se vor întâlni, în această după-amiază, Angelique Kerber (Germania) și Madison Brengle (Statele Unite ale Americii)


  • Simona Halep este la doi pași distanță de al 12 trofeu din carieră, al 5-lea al sezonului. Campioana noastră este în semifinale la Stuttgart, unde va disputa o partidă pe care mulți o consideră adevărata finală: împotriva numărului 5 mondial, Caroline Wozniacki (24 de ani). Meciul are loc sâmbătă de la ora 14:30.

Fără a avea un Grand Slam în vitrină, sportiva daneză a devenit, grație personalității sale, una dintre cele mai cunoscute jucătoare din lume. La 19 ani urca până pe locul 1 mondial, grație finalei de la US Open, dar ulterior a intrat într-un con de umbră. Pe care l-a depășit anul trecut, când și-a relansat cariera: datorită celor 43 de victorii (doar 16 înfrângeri) daneza a ajuns iar la Turneul Campioanelor, unde a fost eliminată în semifinale, greu de tot, de Serena Williams. Anterior jucase finala la US Open, pe care o pierduse tot în fața numărului unu mondial.

Nu excelează pe zgură

Dacă Simona este poate cea mai bună jucătoare din lume pe suprafața roșie, dovadă stând rezultatele de anul trecut, dar și părerile specialiștilor și întâlnirile directe cu cele mai bune sportive din lume, Caroline preferă hardul. La Roland Garros, turneul „vedetă” al terenurilor lente, Wozniacki nu a trecut de turul 4. Iar în 2014, altfel un an excepțional pentru ea, rezultatele pe zgură au fost extrem de modeste, cu mențiunea că trecea printr-o adevărată criză, după ce fusese părăsită de logodnic.

  • Wozniacki a fost un adevărat fenomen în tenis de când a început să joace. La zece ani, a sunat de una singură la sediul firmei adidas și beneficiind de engleza perfectă, a obținut un contract cu producătorul german. „Puteam să îmi comand tot ce doream de parcă era Crăciunul„, și-a amintit Caroline. La vârsta de 13 ani, începuse deja să câștige turnee la junioare și învăța din ce în ce mai multe limbi. Tot atunci a obținut primul contract internațional cu rivalii de la Nike.
  • Caroline Wozniacki, născută la 11 iulie 1990, la Odense, în Danemarca, a câștigat până acum, din concursurile de tenis, peste 19 milioane de dolari. Wozniacki câștigă aproximativ zece milioane de dolari din contractele de publicitate cu adidas, Babolat, Rolex și alte firme. Deși suma este impresionantă, Caroline este departe de Maria Șarapova și Li Na, remunerate cu aproximativ 18 milioane de dolari anul, dar și de Roger Federer, care obține circa 50 de milioane de dolari din astfel de înțelegeri. Chiar și așa, daneza a declarat că mai mult este interesată să rămână în topul mondial la tenis și să câștige un turneu de Grand Slam, decât de banii pe care îi obține.

Halep, ascendent moral

Dincolo de faptul că o conduce pe Caroline cu 2-1 în întâlnirile directe, Simona are un alt atu: a învins-o ultima oară când s-au aflat față în față, deși daneza a jucat un set aproape de perfecțiune. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc, așadar, în februarie, în semifinale la Dubai, turneu pe care în cele din urmă Simona avea să și-l adjudece. Românca s-a impus cu 2-6, 6-1, 6-1.

Atunci, timp de 29 de minute, constănțencei nu i-a ieșit nimic împotriva unui joc mai agresiv decât de obicei făcut de Caroline Wozniacki. Comentatorii partidei au spus despre daneză la momentul respectiv că, dacă va menține nivelul din primul set pe tot parcursul anului, va fi noul număr unu mondial. Simona a ripostat însă bine la pauza dintre seturi și le-a dat motive fanilor să se implice în meci: a redus numărul greșelilor, și-a găsit ritmul loviturilor și nu i-a mai permis adversarei să câștige decât un singur game pe serviciu, din șapte.

Mizează pe Arantxa Sanchez

Conștientă de carențele pe zgură, Caroline a apelat la ajutorul triplei campioane de la Roland Garros, Arantxa Sanchez Vicario, pentru a-și îmbunătăți rezultatul negativ (2-7 victorii-înfrângeri) pe suprafața roșie din ultimii doi ani.

Colaborarea dintre Caroline Wozniacki și fosta ocupantă a locului unu mondial, iberica Arantxa Sanchez Vicario, a fost explicată de către tatăl jucătoarei daneze, Piotr Wozniacki, cel care într-un interviu dat televiziunii daneze TV2 Sport a declarat: „Arantxa va fi cu noi la Madrid și Roma și, în plus, se va antrena cu noi pe durata turneului de la Monte Carlo. Vom continua până la Roland Garros, turneu care încheie sezonul pe zgură. În funcție de rezultate, vom decide dacă vom continua sau nu„.

blockquote class=”twitter-tweet” lang=”ro”/p

Team photo! Getting pointers from a former French Open Champion is definitely inspiring! #Arantxa #keepgettingbetter pic.twitter.com/P9zOK3ilS5

— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) 2 aprilie 2015

În ultimii ani, Caroline a avut rezultate dezamăgitoare pe  zgură și nu a mai câștigat un turneu pe această suprafață din 2011, când a triumfat la competiția de acasă, de la Copenhaga, fără a pierde vreun set pe întreaga durată a turneului. De atunci, daneza a mai reușit un sfert de finală la Charleston în 2013 după care a înregistrat doar câte o victorie la Laura Robson respectiv Ekaterina Makarova, până în prezent. Aceste rezultate sunt și motivul pentru care s-a încercat cooptarea în echipă a ibericei care deține 3 titluri de Roland Garros, medalia de bronz la Barcelona și alte 16 titluri WTA pe zgură.

Până în prezent Caroline Wozniacki a mai avut colaborări cu Tomas Hogstedt, antrenor care a lucrat recent și cu Simona Halep, și Thomas Johansson, dar în mod repetat s-a întors la tatăl ei ca antrenor, declarând că el o înțelege cel mai  bine pe ea și pe jocul ei.

  • Arantxa Sanchez Vicario (43 ani) se alătură fostelor glorii ale tenisului mondial feminin care antrenează în prezent în circuitul WTA: Lindsay Davenport, pe Madison Keys (17 WTA) și Martina Navratilova, pe Agnieszka Radwasnka (9 WTA).

La începutul lunii a jucat tenis cu Obama

Mai multe actuale și foste jucătoare au participat, la începutul lui aprilie, la Casa Albă, la evenimentul Easter Egg Roll. Alături de Wozniacki au mai fost prezente CoCo Vandeweghe, Victoria Duval și Alicia Black, precum și fosta jucătoare Katrina Adams, președintele federației americane de tenis, USTA.

Obama, îmbrăcat casual, cu pantaloni și cămașă, a schimbat câteva mingi cu Wozniacki, echipată în ținută sport. USTA a sprijinit astfel inițiativa #GimmeFive a soției președintelui american, prin care Michelle Obama vrea să-i convingă pe copii să facă mișcare.

A alergat maratonul de la New York la finalul lui 2014

La scurt timp după US Open, Wozniacki a impresionat încă o dată, atunci când a alergat cei 42,195 kilometri ai Maratonului de la New York în 3 ore, 26 de minute și 33 de secunde.

Tenismena a terminat pe locul 440 cursa la care a luat startul, dar nu rezultatul (unul foarte bun pentru cineva care nu este maratonist de profesie) este notabil, ci însăși participarea sa: performerii din alte sporturi se încumetă foarte rar să alerge maratonul, cea mai grea probă dintre toate cele înscrise la Jocurile Olimpice.

Fiind o probă foarte solicitantă, maratonul prezintă riscuri mari atât pentru integritatea fizică a sportivilor, cât și pentru imaginea lor publică. Posibilitatea unei accidentări, precum și scoaterea din circuit pentru o perioadă de timp, înseamnă pierderi financiare, în timp ce eventualul abandon marchează negativ reputația. Wozniacki a alergat însă Maratonul de la New York în perioada de pauză competițională la tenis. Blonda a fost încurajată de pe margine de prietena sa, Serena Williams (33 de ani), lidera ierarhiei WTA, și a alergat pentru o cauză nobilă, solicitând donații pentru „Team for kids”, o organizație care ajută copiii.

Părăsită înainte de nuntă

Rory McIlroy, 24 de ani, și Caroline Wozniacki, 23 de ani, formeau un cuplu din 2011. Deși în luna octombrie a anului 2013 presa din Anglia anunța despărțirea celor doi, ulterior, zvonurile au fost dezmințite, iar Rory și Caroline au anunțat că se căsătoresc.

Doar că în mai, jucătorul de golf a anulat nunta, cu toate că invitațiile fuseseră deja trimise. Caroline Wozniacki a luat atitudine imediat, prima sa reacție fiind pe contul său de Twitter. „E o circumstanță dificilă„, a scris ea, care le-a mulțumit apoi fanilor pentru mesajele de susținere: „Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase”. A postat apoi un mesaj celebru în lumea fotbalului: „Sunt fericită pentru că susțin Liverpool acum pentru că niciodată nu voi merge singură”.

În cele din urmă, după alte câteva zile, Rory Mcllroy a părăsit-o definitiv pe Caroline Wozniacki, spunând că nu este pregătit de nuntă și că nu are sens să mai continue o astfel de relație. Daneza s-a concentrat pe tenis, iar rezultatele au fost impresionante.

Autori: Andru Nenciu, Cristian Mihală, Marius Hutu, Mirela Basescu Publicat: 25 Apr. 2015, 18:01 Actualizat: 25 Apr. 2015, 20:02 Tenis
Pe aceeași temă
Costumul de baie i-a jucat feste Madalinei Ghenea! Bikinii cu doua numere mai mici au lasat TOT la vedere
Costumul de baie i-a jucat feste Madalinei Ghenea! Bikinii cu doua numere mai mici au lasat TOT la vedere
Scandal imens: Răzvan Lucescu şi Al Hilal, excluşi din Liga Campionilor! Reacţia antrenorului
Scandal imens: Răzvan Lucescu şi Al Hilal, excluşi din Liga Campionilor! Reacţia antrenorului
Caz bizar în Vietnam: Peste 300.000 de prezervative uzate erau reambalate pentru a fi vândute
Caz bizar în Vietnam: Peste 300.000 de prezervative uzate erau reambalate pentru a fi vândute
BREAKING NEWS | OFERTA de ULTIMA ORA! Gigi Becali a pus banii la bataie pentru un SINGUR jucator de la Astra! Cine este alesul din echipa lui Niculae
BREAKING NEWS | OFERTA de ULTIMA ORA! Gigi Becali a pus banii la bataie pentru un SINGUR jucator de la Astra! Cine este alesul ...
Ai probleme cu igiena și nu știi? 15 semne care te dau de gol în fața celorlalți
Ai probleme cu igiena și nu știi? 15 semne care te dau de gol în fața celorlalți
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! Şi-a ridicat picioarele şi s-a văzut…
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! Şi-a ridicat picioarele şi s-a văzut…
Document exploziv în dosarul Caracal. „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“
Document exploziv în dosarul Caracal. „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“
Peste 300.000 de prezervative folosite au fost reambalate pentru vânzare, după ce au fost spălate și curățate.
Peste 300.000 de prezervative folosite au fost reambalate pentru vânzare, după ce au fost spălate și curățate.
CREATURA din ocean care îl ÎNGROZEȘTE chiar și pe marele rechin alb. Descoperire ȘOCANTĂ în adâncuri
CREATURA din ocean care îl ÎNGROZEȘTE chiar și pe marele rechin alb. Descoperire ȘOCANTĂ în adâncuri
Mama Roxanei Dobre vrea să țină pasul cu fiica sa! A apelat la medicii esteticieni pentru un aspect mai tânăr! Imagini spectaculoase cu soacra lui Florin Salam / PAPARAZZI
Mama Roxanei Dobre vrea să țină pasul cu fiica sa! A apelat la medicii esteticieni pentru un aspect mai tânăr! Imagini ...
Scenariu sumbru al unui profesor de economie: Se prăbușește dolarul american?
Scenariu sumbru al unui profesor de economie: Se prăbușește dolarul american?
Cum se decongelează corect alimentele, carnea și verdețurile
Cum se decongelează corect alimentele, carnea și verdețurile
Pe ultima sută de metri, PSD aruncă un bolovan în capul guvernului PNL
Pe ultima sută de metri, PSD aruncă un bolovan în capul guvernului PNL
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. TOP 13 alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. TOP 13 alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Filmul unui Volkswagen de la DAUNĂ TOTALĂ la ȚIPLĂ. Acest mecanic merită o medalie
Filmul unui Volkswagen de la DAUNĂ TOTALĂ la ȚIPLĂ. Acest mecanic merită o medalie
Cu ele îşi înşală bărbaţii cel mai des nevestele. Dacă ești soție și ai una în preajmă, ai grijă
Cu ele îşi înşală bărbaţii cel mai des nevestele. Dacă ești soție și ai una în preajmă, ai grijă
Bucureştiul şi 12 judeţe au fost incluse de Germania în lista „zonelor de risc” pentru COVID-19
Bucureştiul şi 12 judeţe au fost incluse de Germania în lista „zonelor de risc” pentru COVID-19
Bucătar celebru în România, ajuns la spital într-un accident casnic cu mâna distrusă. Ce s-a întâmplat
Bucătar celebru în România, ajuns la spital într-un accident casnic cu mâna distrusă. Ce s-a întâmplat
Topul vedetelor care au desfăcut picioarele prea mult și s-a văzut tot!
Topul vedetelor care au desfăcut picioarele prea mult și s-a văzut tot!
Gina Pistol a confirmat ca este insarcinata? Gestul subtil facut de iubita lui Smiley a ridicat semne de intrebare. Cum s-a dat de gol vedeta
Gina Pistol a confirmat ca este insarcinata? Gestul subtil facut de iubita lui Smiley a ridicat semne de intrebare. Cum s-a ...
Faliment de RĂSUNET! De la lider de piaţă, la faliment! Murfatlar este vândut pe bucăţi
Faliment de RĂSUNET! De la lider de piaţă, la faliment! Murfatlar este vândut pe bucăţi
Ilie Năstase are grijă și de copii, și de prieteni... în același timp! Așa își face loc în program fostul mare tenismen / PAPARAZZI
Ilie Năstase are grijă și de copii, și de prieteni... în același timp! Așa își face loc în program fostul mare ...
Rezultate Loto 6/49. Aici poți vedea numerele extrase joi, 24 septembrie Loto 6/49, Joker, Noroc
Rezultate Loto 6/49. Aici poți vedea numerele extrase joi, 24 septembrie Loto 6/49, Joker, Noroc
Ce a făcut din „Among Us” cel mai popular joc din lume?
Ce a făcut din „Among Us” cel mai popular joc din lume?
Renault lansează în EUROPA cel mai frumos SUV. Arkana sparge topurile
Renault lansează în EUROPA cel mai frumos SUV. Arkana sparge topurile
FOTO. Vica, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, s-a pozat goală complet în pat! Cum arată la 45 de ani
FOTO. Vica, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, s-a pozat goală complet în pat! Cum arată la 45 de ani
FOTO. Cum arăta Mirela Vaida acum 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta în trupa 'D'Or'
FOTO. Cum arăta Mirela Vaida acum 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta în trupa 'D'Or'