Roma și rănile. Simona Halep părăsește Foro Italico fără victorie, după ce a avut probleme la coapsă în decisiv. Vondrousova o învinge pentru a doua oară în 2019

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 16 May. 2019, 16:31 Actualizat: 16 May. 2019, 16:33 Tenis

 

â–º GAME, SET, MECI Marketa Vondrousova, 2-6, 7-5, 6-3. Simona nu mai are resurse fizice și nici luciditate pentru a pune probleme reale în final de meci. Pentru a doua oară în trei sezoane, românca are ghinion la Roma, întâmpinând probleme de ordin fizic. În 2017, în finala cu Svitolina, Simona s-a accidentat la gleznă, acum a acuzat probleme musculare.

â–º BREAK Vondrousova. Marketa este pe tot terenul în punctul de 30-30 al game-ului opt. Simona forțează apoi cu dreapta lung de linie – iar mingea ajunge în fileu. Același tip de greșeală, dar de pe rever, în punctul imediat următor. Sportiva cehă va servi pentru victorie la 5-3.

â–º Simona scapă o bună oportunitate la 15-30 pe serviciul cehoaicei, însă este taxată pentru jocul de pe centru, nici prea lung, nici suficient de plat. Totuși, oportunitatea de break se ivește la o oră și 58 de minute de la start, iar românca face pentru prima dată după MTO o cursă infernală în spatele liniei de fund a terenului. Lovește un unghi bun cu reverul, dar este trimisă în partea cealaltă a terenului de sportiva de 19 ani și nu poate ajunge. Halep trage de ea, uită parcă de limitări și, cu o diagonală de dreapta razantă forțează prelungirile. jocul se asprește, execuțiile sunt la limită, iar Simona contestă un serviciu la teu la a patra egalitate. Românca se convinge însă singură că este minge bună, acceptă și se montează pentru un super-punct purtat cu trei lovituri de backhand și o execuție cu dreapta, prinsă în mijloc ca umplutura între foile de plăcintă.

Halep aleargă mai departe, însă este din nou depășită cu scurta. Greșește cu reverul în lung de linie, trimițând în fileu, iar game-ul ajunge în contul Vondrousovei.

â–º Românii din tribună îi strigă numele. Simona caută finalizarea mai promptă, deplasarea fiindu-i un pic mai puțin lejeră. Însă, game-ul îi revine la 30, fără emoții sau semne dramatice.

â–º Halep îl cheamă pe teren pe Daniel Dobre, la 2-3 în decisiv. „Depinde cum te simți. Eu nu știu cum te simți exact. Ea (n.r. – fizioterapeuta) simte mai bine, dacă e foarte contractat acolo. Tu decizi ce vrei să faci. Gândește-te că mai este un meci de jucat. Poți să stai și o săptămână dacă e ceva rău. Dacă joci, dă minge înaltă și apoi măciucă. E foarte bine. Ai jucat, ai încercat, e totul ok. Nu e nicio problemă”, i-a transmis „Brică”.

â–º Simona Halep câștigă la pas primul game după vizita fizioterapeutului. Reținem excelentul lob care o depășește pe înalta Vondrousova (1,72 m).

â–º Time-out medical pentru Simona Halep, după primele trei game-uri disputate în decisiv. Românca primește un masaj la coapsa stângă. Fizioterapeutul îi spune că simte mușchii foarte tensionați. Românca servelte constant sub presiune, în condițiile în care setul a fost deschis pe lansare de cehoaică.

â–º Simona câștigă primele două puncte ale decisivului, la retur, însă Vondrousova scapă de emoțiile mingii de break. Am depășit durata unui meci de fotbal.

â–º VONDROUSOVA duce meciul în decisiv, cu un break în ultimul game al manșei secunde. Simona scapă de sub control în care a ajuns la 40-15. Dublă greșeală, eroare de pe baseline, apoi un punct de excepție purtat în defensivă de Marketa aduc minge de set decisiv. Simona apără preluând devreme controlul, însă se găsește din nou în aceeași situație grea, după o nouă scurtă a Marketei. Reverul dă eroare, testat serios și cu dreapta, și pe duel direct de rever de sportiva din Cehia.

â–º Vondro-show. Simona este depășită cu unghi exterior în primul punct, apoi cu un nou drop-shot, apoi cu serviciu bine plasat și, în fine, 1-2 serviciu-forehand câștigător. Simona va servi din nou fără să aibă marjă de eroare, pentru a duce manșa în tiebreak.

â–º La 4-5 în setul doi, Simona arată că nu simte deloc presiune. Închide punctele direct din serviciu, impunându-se la zero.

â–º Seria break-urilor se încheie, acest schimb de terenuri fiind propice pentru ca cele două jucătoare să își apere lansarea. Românca apără trei mingi de break, cehoaica răspunde cu hold la zero. La final, Simona cere să se consulte cu Daniel Dobre.

Mingea ei vine cu efect, destul de moale. Bate vântul, trebuie să dai mai mult efect. E ok, e ok, ești ok. Mingea care vine moale, după ce ai dat tare, nu trebuie să fie winner. Iar din teren, joacă mai mult contre-pied”, o sfătuiește Daniel Dobre pe Simona. 

â–º BREAK Halep. Un nou dialog direct de dropshot-uri. Prima vine de la reverul Vondrousovei, a doua din racheta Simonei. Este 7-2 raportul execuțiilor decisive. Halep iese învingătoare în game, consemnăm al patrulea break consecutiv.. 6-2, 2-3

â–º BREAK Vondrousova. Simona pică din nou testul la fileu, în materie de finalizări decisive, ezitând cu voleul, apoi cu smash-ul. Se face 15-15, apoi o execuție rataă cu reverul, în fileu, o nemulțumește pe Halep. Vântul s-a intensificat la Roma, Simona pune o minge pe tușă, apoi ratează de puțin, iar reprezntanta Cehiei are un nou break în cont.  Trei break-uri consecutive în set. 6-2, 1-3

â–º REBREAK Halep. Simona își repară iute greșeala și își recuperează break-ul, valorificând prima minge de break avută. 6-2, 1-2

â–º Simona ratează game-ul pe serviciu. Încearcă să îi răspundă unu la unu Vondrousovei cu scurtă, însă nu obține decât un răspuns șuierător pe lângă ea din racheta cehoaicei. Vondrousova se duce la 2-0 pe tabelă.

â–º Vondrousova impresionează în defensivă în primul game al setului doi. În plus, cehoaica încheie conturile cu o scurtă marcă-înregistreză, care o lasă cu respirația tăiată pe Simona mai ceva ca Maverick din Top Gun.

â–º SET Halep, 6-2, în 32 de minute. Românca joacă pe contre-pied pentru a închide actul întâi, la serviciu. Statisticienii de la WTA ne indică un aspect interesant: Marketa este lider în sezon la break-uri reușite. În primul set al meciului de pe Pietrangeli cu Simona, cehoaica nu a putut converti însă niciuna dintre cele patru mingi de break avute.

 

 

â–º DUBLU BREAK Halep. inevitabil, în jocul Marketei Vondrousova apare o scădere, vin trei erori consecutive, iar Simona pune break-ul pe tabelă cu un retur câștigător în lung de linie. Contează și câtă energie consumă, în condițiile în care mai este de jucat un meci de simplu.

â–º Halep salvează două mingi de rebreak căutând unghiuri în exterior. Vondrousova este bătută, iar greșelile din start de game, corectate. Revenită de la 15-0, Simona îngroapă un forehand în fileu, fiind nevoită să reia lupta de la egalitate. Obține o nouă minge de break, fiind extrem de muncitpoare în spatele liniei, însă Vondrousova forțează a treia egalitate, grație unei scurte de rever de nota 10. Simona continuă să acopere bine terenul, să lupte pentru fiecare punct. Abia la 26 de minute de la startul meciului, eleva lui Daniel Dobre se desprinde la 4-2.

â–º BREAK Halep. Marketa ezită pe lansare: comite dublă, apoi atacă prea scurt cu reverul, pe avansare la fileu, ceea ce îi dă Simonei șansa perfectă pentru un passing în lung de linie. Cu două mingi consecutive de break în față, constănțeanca fructifică simplu, pentru a prelua conducerea 3-2.

â–º Halep câștigă de manieră similară primele două puncte din game-ul pe serviciu – plimbând-o pe Marketa și făc7ând apoi pasul în teren pentru finalizări de pe ambele părți (mai întâi rever și apoi forehand). Vondrousova replică imediat cu un winenr în lung de linie, cu dreapta, însă Simona nu are emoții, impunându-se la 15 într-un game închis cu as.

â–º Simona dă primele semne că a reglat dreapta, dominând un schimb frumos de pe linia de fund a terenului. Vondrousova rezisă însă.

â–º Marketa Vondrousova deschide partida cu serviciul, cu hold la 15. Simona, în schimb, are probleme la prima tură pe lansare. Românca anulează o primă minge de break cu un excelent serviciu în exterior, Vondrousova își oferă o nouă șansă cu retur nereturnabil, însă Simona rezolvă cu raliu bine controlat, urmat de două servicii decisive.

Pe teren, două jucătoare îmbrăcate identic. Simona a ales însă o culoare diferită pentru cozoroc – alb în loc de negrul preferat de Marketa.

â–º UNDĂ‚ verde pentru meciul Simona Halep – Marketa Vondrousova. Verdasco a reușit surpriza, învingându-l pe Thiem, 4-6, 6-4, 7-5. Cele două jucătoare au intrat pe o arenă Pietrangeli arhi-plină.

â–º UPDATE 13:45 Nici acum terenul Pietrangeli nu este liber. Verdasco a avut avantaj de un break în decisiv (la 4-3), însă Thiem a reușit rebreak-ul și este 5-5.

â–º UPDATE 13:00. Ora de începere se amână: Fernando Verdasco a egalat situația la seturi în partida cu Dominic Thiem, în meciul care precede duelul Halep – Vondrousova pe arena Pietrangeli. Astfel, cel mai probabil, Simona Halep va intra pe teren în jurul orei 13:45.

Simona Halep va juca primul meci la Foro Italico, joi, pe arena Pietrangeli. Meciul său de debut are iz de revanșă, fiind o rejucare a optimii de finală pierdute de eleva lui Daniel Dobre în fața Marketei Vondrousova, 2-6 în decisiv.


MIERCURI SEARĂ‚: Organizatorii au programat meciuri pe nouă terenuri, joi, pentru a încerca să recupereze timpul pierdut după o zi de miercuri în care nu s-a putut juca deloc.

Meciul Simona Halep – Marketa Vondrousova este al doilea duel programat pe arena Pietrangeli, aceeași pe care ar fi trebuit să se dispute și miercuri. Rejucarea optimii de la Indian Wells, câștigată în decisiv de reprezentanta Cehiei, va începe cel mai probabil în jurul orei 13:00, după încheierea unui meci de pe tabloul masculin, dintre Dominic Thiem și Fernando Verdasco. În cazul unei victorii, eleva lui Daniel Dobre va reveni pe același teren, după-amiaza, după alte două meciuri (unul ATP, altul WTA – posibil duel Naomi Osaka – Mihaela Buzărnescu), pentru optimea de finală cu învingătoarea partidei dintre Katerina Siniakova și Daria Kasatkina.

Mihaela Buzărnescu intră pe teren la prima oră (11:00), pentru duelul cu favorita 16 a întrecerii, Julia Goerges, o jucătoare cu destul probleme fizice în ultimul timp. Cele două se vor duela pe terenul 6, iar învingătoarea se va pregăti pentru un duel pe a treia arenă a compleului – Pietrangeli – cu liderul mondial Naomi Osaka sau cu Dominica Cibulkova, protagoniste ale meciului de debut pe Central.

  • Simona Halep (2 WTA) – Marketa Vondrousova (44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amânat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii.
  • Partida Mihaelei Buzărnescu din turul doi, programată să se dispute și ea, miercuri, la Foro Italico, a fost reprogramată tot pentru ziua de joi. Bucureșteanca în vârstă de 31 de ani va reveni pe teren după victoria în fața Jelenei Ostapenko pentru a o înfrunta pe favorita 16 a tabloului, Julia Goerges.
  • După ce au luat decizia de a anula ambele sesiuni de miercuri, organizatorii au anunțat în cursul în serii, după zeci de minute de analiză, programul pentru joi. Ei au trebuit să aranjeze programul știind că, pentru a câștiga trofeul la simplu, feminin sau masculin, majoritatea jucătorilor vor avea de disputat cinci tururi în patru zile, finalele fiind programate duminică. Pentru moment, doar patru jucătoare și patru jucători au acces deja în optimi.
  • Startul Simonei la Foro Italico va fi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro și în transmisiune directă pe canalele DigiSport

UPDATE | Directorul competiției, Sergio Palmieri, a anunțat că până acum nu s-a mai întâmplat așa ceva la turneul de la Roma. „Niciodată nu am mai avut parte de o asemenea vreme. Am studiat toate posibilitățile. Probabil mâine vor fi meciurile de dublu și 40 de meciuri de simplu. Trebuie să jucăm pe terenuri pe care de obicei nu le folosim. Începem la 10 dimineața, vom juca pe opt terenuri”, a spus Sergio Palmieri într-o conferință de presă.

Sesiunea de seară a fost și ea anulată, astfel încât bilanțul final al zilei de miercuri la Foro Italico este de ZERO meciuri jucate. Nu s-a jucat nici măcar un punct, oficial.

Pentru organizatori, este un adevărat fiasco, la scurt timp după ce aceștia anunțau, triumfal, că au egalat la startul competiției încasările din anul precedent. Joi, meciurile vor începe la ora locală 10:00 (11:00, ora României): primele două partide de pe terenurile Central și Grandstand vor putea fi urmărite de posesorii de bilete pentru ziua de miercuri, iar intrarea la următoarele partide, programate cu începere de la ora locală 13:00 (14:00 – ora României), se va face în baza biletelor achiziționate pentru ziua de joi.


Ploaia a dat peste cap programul de joc al zilei de miercuri la Foro Italico. 20 de partide de simplu au fost amânate pentru ziua de joi, iar organizatorii forțează pentru a disputa măcar patru partide, miercuri.

În condițiile în care, de la ora stabilită inițial pentru începerea meciurilor, 12:00, ploaia nu a contenit, până la ora 19:30, după amânări succesive ale meciurilor, organizatorii au decis să anuleze toate partidele programate inițial în sesiunea de zi și să le amâne pentru joi, păstrând la vestiare doar jucătorii care ar fi trebuit să evolueze în sesiunea de seară conform programului inițial.

Printre partidele anulate pentru ziua de vineri, se numără meciurile Simona Halep – Marketa Vondrousova și Mihaela Buzărnescu – Julia Goerges. Meciurile de debut ale lui Roger Federer și Rafael Nadal, programate pe central, au fost și ele amânate pentru a doua zi. Organizatorii mai speră acum, ca, nu înainte de ora 20:30, să poată începe două meciuri de pe tabloul masculin și unul de pe tabloul feminin – al Petrei Kvitova, partida Kontaveit – Sakkari fiind un al doilea meci programat pe Central.

â–º BREAKING NEWS: Organizatorii au stabilit o nouă bornă pentru reluatrea partidelor, miercuri, de la ora 20:30. Programul este însă unul abreviat, cu doar patru meciuri. Partidele pe care ar fi trebuit să le dispute Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au fost amânate pentru joi.

â–º Regula se păstrează: nu se va juca nimic până la 19:30. Organizatorii și-au forțat norocul, în ciuda prognozei, au terminat marți doar 4 meciuri dintre cele 16 din turul secund la masculin, cu Federer, Nadal și Djokovic păstrați pentru miercuri în program, pe central. La feminin, tot patru meciuri s-au jucat în aceeași fază a competiției.

â–º Când Roma e sub ape (în acest caz, doar ploaie!), jucătoarele au găsit o modalitatea de a alunga somnul, plictiseala și de a mai iuți puțin alunecarea acelor ceasului pe cadran.

â–º Italia este sub ape. De luni, regiuni întregi sunt inundate și în stare de alertă. Dintre cele mai afectate, potrivit thelocal.it, regiunea Emilia – Romagna (foto:thelocal.it).

â–º La 17:30, organizatorii anunță că, la Roma, ploaia încă nu s-a oprit și urmează a fi luată o decizie.

â–º UPDATE: Niciun meci nu va începe de ora României 17:30

â–º UPDATE: Niciun meci nu va începe înainte de ora României 16:30.

â–º Organizatorii au pregătit un nou program, revizuit. Meciul Mihaelei Buzărnescu a fost mutat de pe Pietrangeli, pe Terenul 6 – după duelul de la simplu al americancelor Kenin și Keys și o partidă de dublu feminin. Meciul Simonei Halep rămâne al doilea pe arena Pietrangeli.

â–º Ultimele vești: Meciurile de la Foro Italico nu vor începe mai devreme de ora 16:00. Asta înseamnă că meciul Simonei Halep nu poate începe înainte de 17:30.

â–º UPDATE: Startul tuturor partidelor de la Foro Italico a fost amânat cu două ore și jumătate. Primele partide ale zilei au fost amânate de la 12:00 până cel puțin la 14:30 (ora României).

Finalistă la ultimele două ediții ale turneului din capitala Italiei, Simona Halep își începe, miercuri, evoluția în turneul Premier 5 de la Roma – ultimul test înaintea Roland Garros-ului. Într-o zi în care prognoza indică ploaie neîntreruptă, românca trebuie să găsească soluțiile în fața tinerei Marketa Vondrousova (19 ani), cea care îi bara calea în optimile de la Indian Wells, în luna martie.

Află toate detaliile despre cum a arătat antrenamentul Simonei Halep de marți, într-o corespondență specială de la Foro Italico.

Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova a fost programat pe superba arenă Pietrangeli, un teren cum nu găsești în circuit, înconjurat de statui de inspirație antică, care oferă un peisaj de vis. Așteptat să înceapă conform planurilor inițiale în jurul orei 14:00, duelul poate suferi însă amânări. Certitudinea este că Halep și Vondrousova vor intra pe teren doar după finalizarea partidei dintre Sloane Stephens (favorită 7) și Johanna Konta. 

La Indian Wells, stângacea Vondrousova a profitat din plin de oscilațiile din jocul Simonei, anihilând-o complet într-un set decisiv în care românca nu a reușit să își câștige niciodată serviciul.

15 victorii în 21 de partide a adunat Simona Halep la Roma-

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 16 May. 2019, 16:31 Actualizat: 16 May. 2019, 16:33 Tenis
Pe aceeași temă
Doliu in Romania! Artistul a murit fulgerator! Ce au descoperit medicii la autopsie
Doliu in Romania! Artistul a murit fulgerator! Ce au descoperit medicii la autopsie
FOTO Turist în Grecia. Cât de mult a schimbat pandemia parfumul vacanţelor liniştite din Halkidiki
FOTO Turist în Grecia. Cât de mult a schimbat pandemia parfumul vacanţelor liniştite din Halkidiki
Anunţ incredibil făcut de Kim Jong Un. Ce s-a întâmplat cu coronavirusul în Coreea de Nord
Anunţ incredibil făcut de Kim Jong Un. Ce s-a întâmplat cu coronavirusul în Coreea de Nord
CFR, lovitura bomba in razboiul cu Becali! Petrescu e la un pas sa inchida transferul! Atacantul era la un pas de FCSB, dar CFR l-a convins!
CFR, lovitura bomba in razboiul cu Becali! Petrescu e la un pas sa inchida transferul! Atacantul era la un pas de FCSB, dar ...
3 noi simptome în cazul infecţiei cu coronavirus. Care sunt cele 11 semne ale COVID-19
3 noi simptome în cazul infecţiei cu coronavirus. Care sunt cele 11 semne ale COVID-19
Doamne fereşte! Margherita a ajuns rău de tot! S-a întâmplat aseară, târziu în noapte. Oripilant: fotografiată în timp ce se urca pe o... :O
Doamne fereşte! Margherita a ajuns rău de tot! S-a întâmplat aseară, târziu în noapte. Oripilant: fotografiată în ...
Cât de tari au fost moldovenii în Evul Mediu. Lucruri neştiute despre trupele de elită ale lui Ştefan cel Mare
Cât de tari au fost moldovenii în Evul Mediu. Lucruri neştiute despre trupele de elită ale lui Ştefan cel Mare
'Tată, ce se întâmplă cu mine?' - Tânărul de 24 de ani a murit dintr-un motiv STUPID
'Tată, ce se întâmplă cu mine?' - Tânărul de 24 de ani a murit dintr-un motiv STUPID
Anunț ȘOCANT de la NASA. „Am observat o UMBRĂ care se MIȘCĂ în spațiul îndepărtat”. AMERICANII nu au nicio explicație
Anunț ȘOCANT de la NASA. „Am observat o UMBRĂ care se MIȘCĂ în spațiul îndepărtat”. AMERICANII nu au nicio explicație
Mihai Mitoșeru, operat de urgență! A fost la un pas de deces!  / EXCLUSIV
Mihai Mitoșeru, operat de urgență! A fost la un pas de deces! / EXCLUSIV
Olguța Vasilescu spune adevărul despre pensiile românilor! Liberalii trebuie să ia această decizie
Olguța Vasilescu spune adevărul despre pensiile românilor! Liberalii trebuie să ia această decizie
Șoc TOTAL! Campioana țării a ajuns pe străzi, apoi și-a vândut trupul
Șoc TOTAL! Campioana țării a ajuns pe străzi, apoi și-a vândut trupul
Inedit: Cum au reuşit doi români din Timişoara să câştige 11 milioane de euro în câţiva ani. Care este secretul
Inedit: Cum au reuşit doi români din Timişoara să câştige 11 milioane de euro în câţiva ani. Care este secretul
Serena Williams a publicat fotografii cu fiica ei pe terenul de tenis. Cele două sunt îmbrăcate la fel
Serena Williams a publicat fotografii cu fiica ei pe terenul de tenis. Cele două sunt îmbrăcate la fel
Metoda ingenioasă pe care o folosesc șoferii brașoveni pentru a „păcăli” barierele din zonele pietonale din oraș – VIDEO
Metoda ingenioasă pe care o folosesc șoferii brașoveni pentru a „păcăli” barierele din zonele pietonale din oraș – VIDEO
Detaliul uluitor descoperit la statuia David, realizată acum 500 de ani. Iată ce ascunde în mâna dreaptă
Detaliul uluitor descoperit la statuia David, realizată acum 500 de ani. Iată ce ascunde în mâna dreaptă
CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. Judeţul care se apropie de atingerea capacităţii maxime de internare în spitale
CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. Judeţul care se apropie de atingerea capacităţii maxime de internare în spitale
Gaz Metan – Craiova Live Score & Live Video! Meci greu pentru lupta apriga
Gaz Metan – Craiova Live Score & Live Video! Meci greu pentru lupta apriga
Motoare, motoare... Topul celor mai obraznice fundulețe de pe litoralul românesc
Motoare, motoare... Topul celor mai obraznice fundulețe de pe litoralul românesc
Impacarea anului?! Brad Pitt a fost surprins iesind din casa Angelinei Jolie. Ce decizie radicala a luat actorul
Impacarea anului?! Brad Pitt a fost surprins iesind din casa Angelinei Jolie. Ce decizie radicala a luat actorul
Criza lasă urme: Preţurile apartamentelor sar în aer faţă de anul trecut
Criza lasă urme: Preţurile apartamentelor sar în aer faţă de anul trecut
Premierul României, condiții pentru redeschiderea restaurantelor! Autoritățile vor da amenzi dacă nu se respectă regulile!
Premierul României, condiții pentru redeschiderea restaurantelor! Autoritățile vor da amenzi dacă nu se respectă regulile!
Mihai Mitoseru este mai grav de cat credeam! Operatia de urgenta, a doua oara
Mihai Mitoseru este mai grav de cat credeam! Operatia de urgenta, a doua oara
„La Gomera”, marele câştigător la Gala Premiilor Gopo 2020
„La Gomera”, marele câştigător la Gala Premiilor Gopo 2020
Dezastru în București: Ce s-a întâmplat cu autobuzele care au circulat pe linia de tramvai
Dezastru în București: Ce s-a întâmplat cu autobuzele care au circulat pe linia de tramvai
FOTO. Sora Andreei Tonciu a încins plaja cu cel mai minuscul costum de baie! Lorena și-a etalat atuurile fizice de invidiat
FOTO. Sora Andreei Tonciu a încins plaja cu cel mai minuscul costum de baie! Lorena și-a etalat atuurile fizice de invidiat
Ce note a obținut celebrul Selly la BAC! A dat lovitura la Matematică: puțini s-ar fi așteptat la asta!
Ce note a obținut celebrul Selly la BAC! A dat lovitura la Matematică: puțini s-ar fi așteptat la asta!
Ștefania a fost criticată de fani, pentru că s-a făcut blondă. “Parcă ești…”
Ștefania a fost criticată de fani, pentru că s-a făcut blondă. “Parcă ești…”