Noi detalii oferite de tatăl Mihaelei Buzărnescu: "Asta i s-a spus la cabinetul turneului". Mesajul transmis de "Miki" şi ce i se reproşează arbitrei de scaun: "Neavând experienţa jocului..."

9 aug 2018 19027 afişări Tenis
Noi detalii oferite de tatăl Mihaelei Buzărnescu: "Asta i s-a spus la cabinetul turneului". Mesajul transmis de "Miki" şi ce i se reproşează arbitrei de scaun: "Neavând experienţa jocului..."

Mihai Buzărnescu, tatăl şi antrenorul Mihaelei Buzărnescu (30 de ani, 20 WTA) a vorbit, joi dimineaţă, despre starea de sănătate a fiicei sale. După o noapte în care durerile nu i-au dat pace, Mihaela va face un RMN în cursul zilei de azi, când va afla cât de gravă e accidentarea, dar şi ce şanse are să fie prezentă la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Primul verdict al medicilor de la Rogers Cup a vorbit despre o entorsă, dar, pentru moment, nu se cunoaşte gravitatea acesteia. În cel mai optimist caz, Mihaela revine pe teren în mai puţin de două săptămâni, dar, dacă cel mai negru scenariu se adevereşte, va rata participarea la Flushing Meadows: "După ce a fost la cabinetul turneului, i s-a spus că are entorsă de gradul 1 sau 2. Astăzi de dimineaţă am sunat-o, muşchiul şi piciorul se mai răciseră, dar era tot rău. Va face un RMN azi, pentru că la cabinetul turneului nu aveau aparatura necesară pentru a face unul. Va lua legătura cu medicul turneului şi va afla mai multe. "A trecut, e terminat, eu sunt în faza în care aştept", aşa mi-a spus când am vorbit cu ea. Dacă e entorsă de gradul întâi, ar fi mai puţin de două săptămâni. Dacă e de gradul al doilea, e la limită pentru participarea la US Open (27 august - 9 septembrie). Dacă e de gradul al treilea, va fi mai greu", a declarat Mihai Buzărnescu, la Digi Sport.

În acest context, Buzărnescu va rata, cel mai probabil, turneele de la Cincinatti (12-20 august) şi New Haven (20-27 august).

Iar tatăl Mihaelei e de părere că arbitra de scaun a avut partea ei de vină pentru cele petrecute în meciul din turul al doilea de la Rogers Cup: "Nu credea că va ajunge să cadă şi să ajungă la o asemenea traumă. Ea i-a arătat arbitrei, care nu ştiu dacă are aşa multă experienţă. Ar fi fost mai bine să aştepte să se usuce puţin terenul, apoi să dea drumul la joc. Dar, neavând această experienţă a jocului, ei au vrut să se termine meciul mai repede şi să înceapă următorul", a mai punctat cel care a vegheat asupra ascensiunii formidabile a numărului 20 WTA.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.