Mihaela Buzărnescu returnează în terenul lui Mats Wilander. Când s-au întâlnit şi ce mesaj are pentru ceilalţi granzi. Corespondenţă din Paris

3 iun 2018 9385 afişări Comentează şi tu Tenis
Mihaela Buzărnescu returnează în terenul lui Mats Wilander. Când s-au întâlnit şi ce mesaj are pentru ceilalţi granzi. Corespondenţă din Paris Foto Cezara Paraschiv

Mats Wilander, expertul Eurosport, a vorbit la superlativ despre Mihaela Buzărnescu, despre jocul ei şi rezultatele înregistrate în ultimele 12 luni (detalii AICI). Cum te simţi atunci când un astfel de nume greu din tenisul mondial pune reflectoarele pe tine şi are astfel de cuvinte de laudă despre tine?

Returnează fix spre Mats Wilander, Mihaela Buzărnescu. "Mă bucur că o persoană cu rezultate remarcabile a reuşit să mă remarce. L-am întâlnit prima dată anul trecut, la Linz, când am jucat o primă semifinală WTA, jucând mai multe meciuri. Asta înseamnă că sunt apreciată şi sper ca, pe viitor, şi alţi foşti jucători de elită să mă poată aprecia pentru ce am realizat în ultimul an - după problemele fizice şi cu accidentările pe care le-am avut în trecut, dar şi pentru faptul că nu contează vârsta, poţi oricând să ai rezultate bune. Sigur, vor fi şi rezultate mai puţin bune, dar pentru mine este o bucurie dacă le place jocul meu şi felul în care sunt eu pe teren", a spus Mihaela, la discuţia cu jurnaliştii.

Asta deşi, mai recunoştea Mihaela, "nu am citit deloc ceea ce s-a scris în presa străină. Probabil erau şi de bine, şi de rău, nu am vrut să ştiu detalii. Am vrut doar să îmi văd de treaba mea, de antrenamente, încălzirea, meciurile şi să mă pot recupera cât mai bine"., a tras concluzia Buzărnescu.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.