Luptătoarea Dulgheru, sancționată brutal cu cifre seci de Venus Williams, după un prim set de excepție. Cîrstea, OUT, pe o cădere dramatică! Buzărnescu, singura româncă ajunsă în turul 3 la Wimbledon 2018, la finele zilei a 3-a | LIVE BLOG

Luptătoarea Dulgheru, sancționată brutal cu cifre seci de Venus Williams, după un prim set de excepție. Cîrstea, OUT, pe o cădere dramatică! Buzărnescu, singura româncă ajunsă în turul 3 la Wimbledon 2018, la finele zilei a 3-a | LIVE BLOG
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • O singură victorie în trei partide pentru reprezentantele României, în ziua a 3-a de Wimbledon 2018.
  • Mihaela Buzărnescu este prima și, deocamdată, singura tricoloră ajunsă în turul trei, cu o victorie autoritară, în minimum de seturi, pe Terenul 3, în fața britanicei Katie Swan – 6-0, 6-3.
  • Sorana Cîrstea a scăpat printre degete o partidă pe care a dominat-o în prima jumătate și părăsește Wimbledon 2018 în turul 2. Rodina a ajuns târâș spre linia de sosire, impunându-se cu 1-6, 6-3, 6-3.
  • Alexandra Dulgheru a făcut senzație în primul set al duelului cu Venus Williams, câștigat cu 6-4, însă cvintupla campioană de la Wimbledon a semnat o revenire dureros de apăsată, zădărnicind fiecare efort și returnând îndoit orice minge bună smulsă cu efort uriaș de româncă. Statistica reține un 12-1 pentru Venus Williams după manșa inaugurală, prea categoric având în vedere numărul game-urilor echilibrate (30 de puncte disputate în ultimele două jocuri ale setului doi, spre exemplu). Favorita nouă avanează pe tabloul de 32 cu 4-6, 6-0, 6-1, la capătul unui meci de două ore fără un minut.

17:10 GAME, SET, MECI Venus Williams, 4-6, 6-0, 6-1.

Alexandra Dulgheru părăsește Wimbledon 2018 după un efort considerabil, fiind învinsă cu un nedrept 12-1 în ultimele două seturi de o jucătoare care însă a făcut carieră din astfel de ‘obiceiuri’, distrugându-și în mod brutal adversarele la cea mai mică șansă ivită.

Eforturile Alexandrei, capabilă să facă o minge superbă și la minge de meci pentru adversară, i-a adus aplauze sincere de tot din partea tribunei, depășite ca intensitate și căldură poate doar de cele primite, cu două zile în urmă, de Gabriela Ruse.


17:09 Venus Williams, la linia de serviciu, pentru calificarea în turul trei. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-6, 1-5


17:03 Venus Williams a prins aripi – primul game alb din decisiv, pe serviciu. 10-1 bilanțul ultimelor puncte, 10-1 și bilanțul game-urilor. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-6, 1-4


17:00 BREAK pentru Venus Williams. Alexandra Dulgheru greșește dureros, mingi din poziții clare, iar Venus Williams profită la maximum, urcând parcă fără întrerupere nivelul. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-6, 1-3


16:55 Alexandra luptă – a câta oare spunem acest lucru? Pune o scurtă de excepție, cu reverul, pentru minge de break, dar Venus Williams găsește un serviciu uriaș și anulează. Dulgheru revine și ia o nouă minge de break, cu un passing de pe forehand. Din nou, Venus riscă, servește bine și salvează. Venus este ca o leoaică rănită și joacă totul pe cartea atacului, smulgând bucăți din tușa albă de partea dreaptă. Încă un punct, la fel de agresiv gestionat de cea mai mare dintre surorile Williams închide conturile și ne lasă o urmă de regret. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-6, 1-2.


16:49 Seria lui Venus Williams se încheie! Alexandra Dulgheru apără pe serviciu și egalează în decisiv. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-6, 1-1.


16:45 Cât de mult vrea și cât de puțin primește înapoi în aceste momente Alexandra Dulgheru. Românca a început cu două puncte câștigate, dar Venus excelează, încântă cu un voleu de rever lovit de deasupra nivelului umărului, lovește puternic și, față de începutul meciului, raportul erorilor de pe dreapta s-a inversat, Alexandra fiind acum risipitoarea. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-6, 0-1.


16:35 Alexandra Dulgheru a cerut vizita medicului și muncește enorm pentru a câștiga un prim game în acest set doi, dar muncește degeaba. Aleargă, pune scurte, vine la fielu, variază, iar după un joc de 16 puncte pe serviciul lui Venus Williams, vine unul de 14 – închis cu dublă greșeală de Alexandra. SET, 6-0 pentru Venus Williams și mergem în decisiv, după o oră și 27 de minute.


16:30 Emoții pentru Venus Williams la o finalizare cu smash, care parcă îi suprasolicită piciorul. Americanca pierde punctul, greșește în următorul, dar Alexandra greșește returul de la minge de break. O diagonală scurtă de rever a bucureștencei o buimăcește pe Venus Williams, aduce a doua minge de break pentru jucătoarea sponsorizată de Sergio Tachinni – care dispare la fel de rapid ca prima, după un alt retur ratat. Alexandra se ceartă pentru greșelile de la retur, iar în final, Venus Williams zâmbește, după un voleu înalt care prinde cu emoții tușa de fund. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-5.


16:20 La 0-3 însetul doi, Alexandra Dulgheru finalizează primul punct pe serviciu cu o scurtă eficientă – momentul ei de highlight în această manșă în care lucrurile se descompun rapid. Consistența nu mai este la același nivel pentru artista din echipa de Fed Cup a României: reușita e urmată de dublă greșeală și apoi voleu ratat, care deschid poarta larg pentru Venus – o maestră în a pedepsi adversarele ezitante. În acest caz – vine un forehand decisiv din racheta americancei și o nouă minge norocoasă, care pun pe tabelă dublu break în dreptul lui Williams. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-4.


16:12 BREAK, Venus Williams. Cu un tipar clar de a juca serviciul spre reverul americancei Venus Williams, Dulgheru cedează în debut de set doi. Americanca a avut mult noroc la un retur prăvălit de banda fileului, de nerecuperat pentru Alexandra, care îi aduce trei mingi consecutive de break. Venus are inițiativa, dar arbitra de scaun întrerupte prompt punctul la un out nesemnalizat de la linie, apoi a doua minge de break este anulată cu joc agresiv de Alex. Primul serviciu nu intră însă la 30-40, iar Venus Williams găsește returul câștigător, pe tușă, trimis brutal în lung de linie. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-2


16:08 Venus Williams are emoții în game-ul de la reluare. Două egalități, înainte de victorie. Dulgheru – V. Williams 6-4, 0-1.


16:00 Alexandra Dulgheru a luat pauză de vestiar după câștigarea primului set. În medie, românca a alergat un metru și jumătate mai mult decât Venus la fiecare punct.


15:56 SET, DULGHERU!!! Soluția Alexandrei, după un prim punct cedat este atragerea lui Venus într-un raliu de 19 lovituri (cel mai lung al meciului), purtat cu precădere spre reverul veteranei americane, cu trei incursiuni spre forehand, de unde vine și eroarea. A noua eroare de pe foreahnd a lui Venus Williams îi oferă Aleandrei două mingi de set: românca o irosește pe prima, fiind prea optimistă cu reverul, în timp ce pe a doua mingea lungă de raliu dă roade, Venus trimițând din nou prea lung – cu reverul, pe centru.

Greșelile lui Venus Williams au fost multe, concentrate în start de prim set, dar modul în care Alexandra Dulgheru a reușit să mențină avantajul, cu o frecvență a primei mingi de 77%, fără ca experimentata cvintuplă campioană de la All England Club să ajungă măcar la minge de break este marele plus al manșei.


15:51 Alexandra Dulgheru va servi pentru câștigarea primului set, la 5-4, după o a doua tură pe lansare adjudecată la zero de Venus.  Dulgheru – V. Williams 5-4.


15:48 Venus Williams a scos colții, dar Alexandra rezistă fără minge de break pe serviciu! Prima accelerare a americancei din acest game, contra reverului Alexandrei, este imparabilă – pentru 0-15. Piti răspunde cu un spectaculos rever din săritură, cu ajutorul căruia o pasează pe Venus, ezitantă pe voleu. Dulgheru construiește cu inteligență pentru 30-30, rezistă bine în defensivă și primește o gură de oxigen atunci când atacul pe contre-pied al lui Venus ratează terenul. Alexandra convertește prima șansă, pe o nouă eroare smulsă americancei. Dulgheru – V. Williams 5-3.


15:42 Un prim game autoritar pentru Venus Williams, care se împrietenește cu tușele și domină întreg terenul. Tură albă pe lansare. Dulgheru – V. Williams 4-3.


15:40 Alexandra Dulgheru ajunge la doupă lungimi de câștigarea primului set. Venus Williams a adunat deja cinci erori majore la retur, fie că mingea a venit spre eterior, fie că a venit spre teu. Puncte scurte, joc fragmentat – o superioritate a americancei ivită într-un punct mai lung, în care românca este prinsă descoperită în mijlocul terenului. Per total însă, Alexandra are controlul. Dulgheru – V. Williams 4-2.


15:25 Ce surpriză plăcută ne face Alexandra Dulgheru: break în start de meci în fața americancei Venus Williams. A început meciul cu winner de pe forehand, a luat break-ul cu un al doilea – de pe rever. Apoi, deși servește două duble, confirmă break-ul și o face pe Queen V să clatine din cap. Alte două mingi de break trec pe lângă Alexandra, înainte ca favorita 9 să schimbe cifra zero din dreptul său, pe tabelă. 3-1


15:20 Sorana Cîrstea a părăsit Wimbledon 2018 în turul 2. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-6, 3-6.

Sorana pierde break pentru a 5-a oară în 6 ture pe lansare, cu o ultimă minge îngropată în fileu, dinapoia liniei de fund a terenului. Dezamăgirea nu putea fi mai mare, având în vedere faptul că în primele 13 game-uri, românca a fost în deplin control, a avut minge de 6-1 șți 4-3 cu break, iar Evgeniya Rodina a suferit vizibil din punct de vedere fizic în decisiv.


15:15 Rodina ratează închiderea meciului. Rusoaica pare epuizată, Cîrstea se mobilizează, câștigă primele trei puncte și prelungește meciul. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-6, 3-5.


15:12 Multă dezamăgire pentru Sorana Cîrstea. Românca a ratat două mingi de break și 3-3, la 2-4 salvează o primă minge de break, ratează apoi la avantaj și alege o scurtă pretențioasă pe a doua minge de break, care nu trece îmnsă fileul. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-6, 2-5.


15:00 Sorana luptă. Revine de la 0-3 la 2-3 în decisiv și are două mingi de 3-3. Forța serviciului Ridinei este dezarmantă, se ajunge la egalitate și românca se încovoaie pe linia de fund, încercând să trimită decisiv, în unghi scurt. Evgeniya respiră ușurată și se distanțează din nou la două lungimi. Cîrstea – Rodina 6-1. 3-6, 2-4


14:58 GAME, SET, MECI MIHAELA BUZĂ‚RNESCU. 6-0, 6-3. O greșeală de la linie, apoi o eroare a Mihaelei prelungesc puțin partida. Însă este serviciu apăsat și victorie într-o oră și 14 minute pentru favorita 29 a întrecerii de la Londra.


14:54 Sorana Cîrstea a recuperat un break, dar cade rapid la 0-30 pe serviciu (1-3 în decisiv). Mihaela Buzărnescu, de partea cealaltă, servește pentru victorie și calificarea în turul trei, la 6-0, 5-3 în duelul cu Swan.


14:48 Sorana Cîrstea este debusolată pe Terenul 14. Masiva Rodina o ține în defensivă, serviciul nu mai ajută, iar limbajul trupului este cel al unei jucătoare speriate, frustrate și fără soluții. Dublu break în decisiv pentru sportiva din Rusia și, per total, de la 6-1, 3-3 și 40-30 pentru Sorana, șase game-uri adjudecate la rând de Evgeniya. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-6, 0-3


14:41 Mihaela Buzărnescu este ok pe Terenul 3, ajungând la al treilea game câștigat consecutiv și în setul doi. Sorana în schimb – arată cam rău: este frustrată și cu capul în pământ, după ce a ratat startul în decisiv. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-6, 0-2.


14:36 SORANA CÎRSTEA, ÎMPINSĂ‚ ÎN DECISIV. Românca a avut meciul în mână, dar a ratat finișul în set doi, iar Rodina a simțit oportunitatea, a câștigat la zero ultimul game pe serviciu și, după o oră de joc, se dă restrat în setul trei. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-6


14:34 Sorana Cîrstea are probleme pe Terenul 14. Rodina scapă de o minge de break a româncei și imediat pune presiune pe noua elevă a lui Kim Clijsters. Rezultatul – break și oportunitate de a trimite meciul în decisiv. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-5


14:28 Katie Swan a intrat pe teren, dar Miki este acolo! Este concluzia acestor ultime minute. Britanica vine cu as pe lansare, un forehand în lung de linie – dinamită curată, pumn strâns și încurajare clară în drumul spre o primă minge de 2-0. Dar, după bucurie vine dublă greșeală, un punct jucat temător și ratat de pe linia de fund a terenului, apoi o avansare la plasă pe care Buzărnescu o pedepsește cu un passing cross. Rebreak-ul vine. Buzărnescu – Swan 6-0, 1-1. Cîrstea – Rodina 6-1, 3-4


14:22 Replică spumoasă a britanicei Katie Swan, care întrerupere seria de șase game-uri consecutive a Mihaelei Buzărnescu cu un break – a primit două șanse în același punct la minge de break și a smuls eroarea Mihaelei. Buzărnescu – Swan 6-0, 0-1


14:15 Sunt 30 de minute în cap și 6-0 pentru Mihaela Buzărnescu în primul set al partidei cu britanica Katie Swan. Iar Reem Abulleil este îndrăgostită de ultima execuție a lui Miki-Buzz. Pe Terenul 14, Rodina a ridicat ușor nivelul și încearcă să îi dea o replică Soranei. Cîrstea – Rodina 6-1, 1-2


14:12 Katie Swan arată ca o jucătoare crudă în acest moment, emoționată. O urmă a jucătoarei flamboaiante din primul tur apare la 40-30 pe serviciul Mihaelei, într-un schimb lung de mingi pe care Katie îl încheie câștigătoare, la fileu, cu minge pusă în spatele lui Miki, în locul abia lăsat liber. Însă, românca defilează mai departe, chiar dacă inevitabil se și ceartă și dă, moderat, cu racheta de pământ. Buzărnescu – Swan 5-0.


14:07 Două duble greșeli consecutive dărâmă moralul lui Katie Swan și îi pun în cont favoritei 29 al doilea break în meci. Buzărnescu – Swan 4-0.


14:04 Sorana Cîrstea închide primul set în fața Rodinei cu o scurtă executată din apropierea liniei de fund a terenului, 6-1 după 24 de minute.

Pe Terenul 3, se joacă un game lung pe serviciul lui Katie Swan. Britanica este vizibil încurcată de returul Mihaelei, care vine decis și de pe rever, și de pe forehand. Britanica anulează o primă minge de dublu break rezistând eroic la fileu, cu reflexe bune. Mihaela insistă însă, pasează inspirat pentru o nouă egalitate, returnează decisiv pentru a doua minge de dublu break și doar de ratează de puțin execuția pentru 4-0.


13:54 Trei este cifra zilei. Sorana a obținut un al doilea break, Mihaela își impune serviciul de stângace fără emoții. Buzărnescu – Swan 3-0, Cîrstea – Rodina 3-1, în mai puțin de 15 minute.


13:51 Mihaela Buzărnescu trimite un mesaj clar pe terenul 3, ajungând fără efort în situația de a închide punctele cu voleul. Britanica este în defensivă și nu se poate apăra pe serviciul secund. Buzărnescu – Swan 2-0


13:47 Break pentru Sorana, neconfirmat. Cîrstea începe cu 2-0 pe tabelă, reușind să domine la retur chiar pe prima minge a adversarei sale din Rusia. Rodina însă răspunde prompt. Cîrstea – Rodina 2-1. Buzărnescu a deschis la rândul ei partida cu Swan la serviciu și are 1-0.


13:40 Sorana Cîrstea începe meciul cu Rodina la serviciu. Un detaliu interesant: tânăra Swan este îmbrăcată la fel ca și Simona Halep.

Tracy Austin, despre Katie Swan, pentru BBC. „Am văzut multe jucătoare tinere, talentate, care se provoacă una pe alta. Este o experiență de neprețuit. Să o vezi pe Swan învingând-o pe Begu – începi să te găndești că are talent


13:30 Start-joc cu Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea. Să vedem cam ce poate face pe terenul de tenis tânără adversară a favoritei 29.


Ediția cu numărul 132 a turneului de la Wimbledon a debutat cu o mare controversă, londonezii fiind acuzați că desconsideră tenisul feminin, programând mult prea multe meciuri și ore de tenis de la simplu masculin pe Central și Terenul 1, comparativ cu simplu feminin. Și au reacționat. Organizatorii au negat, s-au apărat, dar și-au recunoscut tacit vina prin deciziile luate în noile programări. Miercuri, sunt patru meciuri WTA programate pe primele două arene și doar două din ATP, asta după ce în zilele alocate primului tur, după poziționarea unui meci suplimentar pentru completarea programului, s-a ajuns la un raport 3-1 pe Central pentru WTA – marți și la 8-6 per total pentru cele două zile. Terenul Central le rezervă fanilor un debut tare, cu un derby între două sportive cu lovituri năprasnice – Karolina Pliskova și Victoria Azarenka, urmat de Federer – Lacko și Serena Williams – Viktoriya Tomova.

Pentru românce, ziua începe pe arenele exterioare. Mihaela Buzărnescu (28 WTA) o înfruntă pe noua senzație a tenisului britanic. Miss Swan ne va duce cu gândul și la eroina cu mult curaj din Pirații din Caraibe – Elisabeth, dar și la eleganta lebădă și povestea ei plină de tâlc. Katie este o tânără de 19 ani, înăltuță (1,70 m), blonzie și nou-venită în circuit (locul 204 WTA, apropiindu-se de turneele WTA începând cu martie 2017 doar în Regat și doar pe iarbă). Katie Swan a reușit să profite însă, chiar și jucând cu 50% procentaj la prima minge, de ziua teribilă a Irinei Begu, impunându-se în 56 de minute, cu dublu 6-2. Britanica a contabilizat 17 erori neforțate ale româncei și a avut un procentaj de-a dreptul impresionant de puncte câștigate pe serviciul 1 – 92%, adică 22 din 24! Primul meci direct Mihaela Buzărnescu – Katie Swan o dă favorită clară pe versatila Miki, cea care în multe rânduri a arătat că felul în care citește și gândește jocul – pentru a reacționa și a adapta tactica de joc o plasează cu adevărat între cele mai bune jucătoare, aceasta fiind una dintre eplicațiile numeroaselor sale victorii în set decisiv. Dintre cele opt victorii obținute pe iarbă în 2018, șapte au venit în setul trei pentru Miki – însă în acest moment începe să se pună și întrebarea legată de resurse fizice și rezerve de energie, un 2-0 astăzi fiind extrem de util în economia turneului.

Pe Terenul 14, Sorana Cîrstea (51 WTA) o înfruntă pe rusoaica Evgeniya Rodina (120 WTA), tot într-un match-up în premieră. Românca a pierdut un meci în fața unei jucătoare din afara primei sute la Nurnberg – abandon în fața americancei Riske, urmat de eliminare în primul tur la Roland Garros și un puțin mai îndepărtat 4-6, 2-6 în fața Kuzmovei (124 WTA) – în februarie, la Budapesta. Sorana Cîrstea este însă pe un culoar favorabil în acest moment, iar evoluția sigură din primul tur, cu Rybarikova, cumulată cu nou-anunțata colaborare cu super-campioana Kim Clijsters, susțin aștepările înaintea acestui duel.

Alexandra Dulgheru (141 WTA) – Venus Williams (9 WTA) este, de la ora 15:00, cireașa de pe tort. Ne vom muta atenția pe Terenul 1: așa cum ne-a obișnuit această a treia zi, și Alexandra are parte de un duel în premieră cu o jucătoare pe care o învingea în 1997 Irina Spîrlea (la Philadelphia), iar apoi, în 2015, Simona Halep (Roma). Veterana din Statele Unite este a doua în clasamentul jucătoarelor active cu cele mai multe titluri câștigate pe iarbă (5, după sora sa, Serena – cu 8 trofee). De 9 ori finalistă la Wimbledon, Queen V are o legătură aparte cu acest turneu, la fel ca și Alexandra Dulgheru, care era cap de serie la debutul absolut.

7 ani trecuseră de la precedenta victorie a Alexandrei Dulgheru pe tabloul principal de la Wimbledon, din 2011 (6-2 6-4 cu americanca Jill Crayba)

  • Miercuri se dă start-joc și pe tablourile principale de dublu. Ana Bogdan evoluează alături de americanca de 26 de ani, Kaitlyn Christian împotriva dublului Duan / Sasnovich, Sorana Cîrstea și iberica Sorribes Tormo vor încerca să treacă de perechea cap de serie 8 – Mertens / Schuurs, iar Monica Niculescu și Flipkens înfruntă perechea Putintseva / Tomljanovic
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen