LIVE BLOG Wimbledon | Halep a fost învinsă de Kerber în sferturi, scor 5-7, 6-7! Simona a luptat formidabil, dar nemțoaica a fost mai puternică

LIVE BLOG Wimbledon | Halep a fost învinsă de Kerber în sferturi, scor 5-7, 6-7! Simona a luptat formidabil, dar nemțoaica a fost mai puternică
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (România, 5 WTA) a fost învinsă marți de Angelique Kerber (Germania, 4 WTA), în sferturile de finală de la Wimbledon, scor 5-7, 6-7.

16:40 Final de drum pentru Simona Halep la Wimbledon 2016! Halep e învinsă de Kerber în sferturile de finală, scor 5-7, 6-7(2), după un meci în care românca a fost copleșită de forța nemțoaicei! Simona a luptat exemplar în ambele seturi, prelungind de fiecare dată suspansul după ce a fost condusă cu 5-3! Finalul a fost însă unul horror, atât în actul inaugural, cât și în manșa secundă.

Primul set a fost cedat de Simona după o dublă greșeală, în timp ce al doilea set s-a încheiat cu un tie-break în care „Angie” a defilat. Pentru Halep a fost un adevărat chin să servească în fața unei jucătoare care a intrat în transă la retur, iar rezultatul spune totul: 7 break-uri realizate de numărul 4 WTA! E adevărat că și românca a câștigat pe serviciul advers de 6 ori, dar Halep nu a putut ține pasul cu Kerber. Aceasta din urmă a arătat ca o campioană de Grand Slam, iar Simona Halep n-a avut forță în raliurile importante, atu care pare să-i lipsească elevei lui Darren Cahill atunci când înfruntă jucătoare de gabarit precum Angelique Kerber.

Lăsând la o parte dezamăgirea pricinuită de înfrângerea Simonei, trebuie să spunem că meciul a fost de o calitate superioară, ambele jucătoare meritând felicitări pentru spectacolul oferit astăzi. Halep trebuie să se mulțumească cu patru victorii reușite pe iarba de la All England Club, care îi asigură un cec în valoare de 250.000 de lire sterline.


16:35 Halep luptă formidabil și, după ce a fost condusă cu 5-3, 5-4 și 6-5, găsește resursele pentru a trimite setul secund în tie-break, scor 6-6! Ultimul game a fost închis de constănțeancă printr-un pasing în diagonală de toată frumusețea.


16:30 Din păcate, Simona nu poate prelungi seria câștigătoare! Germanca accelerează și se duce la 7-5, 6-5! Halep e nevoită să servească încă o dată pentru a rămâne în turneu!


16:27 Asistăm la o nouă revenire de senzație a Simonei: 5-5, după ce Angie a avut 5-3! Sportiva noastră își ridică nivelul și o determină pe campioana de la Australian Open să greșească. Halep poate răsufla în sfârșit ușurată, după mai multe situații dramatice prin care a trecut în acest set.


16:20 Jocul Simonei se izbește de un zid, pentru că Angie întoarce toate mingile înapoi. Halep scapă de o situație critică și face break în momentul în care Kerber servea pentru meci! Totuși, game-ul care urmează e crucial, pentru că nemțoaica are set și 5-4.


16:13 Primul break al manșei secunde merge în dreptul nemțoaicei: 5-7, 2-4! Simona luptă însă pentru a reintra în joc și pune probleme la retur, 0-30!


16:10 Halep – Kerber 5-7, 2-3! Nemțoaica rămâne în față, deși Simona aleargă incredibil și scoate mingi imposibile. Angie nu greșește, mențind-o pe Halep sub o rafală de atacuri.


16:00 Începutul setului doi nu seamănă deloc cu primul: 2-1 pentru Kerber, fără break! Jucătoarele servesc mai bine, dar partea proastă e că Simona rămâne sub mare presiune, fiind surprinsă de jocul solid al nemțoaicei.


15:50 Kerber câștigă primul set cu 7-5, după 40 de minute de joc! Simona și-a cedat serviciul pentru a 5-a oară azi, neputând salva prima minge de set pe care Angie și-a creat-o. La scorul de 5-6 și 30-40, Halep a comis dublă greșeală!


15:43 Simona egalează la 5, după un game lejer, primul câștigat de româncă pe propriul serviciu! Din păcate, nemțoaica se mobilizează și preia conducerea cu un game alb, scor 5-6.


15:40 Halep supraviețuiește în primul set, 4-5! Vă vine să credeți sau nu, dar am avut parte de al 8-lea break consecutiv astăzi. Iar seria trebuie să ia sfârșit, altfel Simona va pierde setul.


15:35 Simona e în dificultate, scor 3-5! Angie servește pentru set, după o serie incredibilă de 7 break-uri la rând! Halep i-a oferit ultimul game pe tavă nemțoaicei, greșind o dreaptă ușoară din apropierea fileului.


15:30 Angelique face 4-2 în fața Simonei, după un break câștigat la 30, însă românca răspunde cu aceeași monedă, scor 4-3! Și așa ajungem la 6 break-uri la rând!


15:25 Avem deja 4 break-uri la rând în actul inaugural: Simona reintră din nou în set, 2-3! Doar Angelique și-a câștigat serviciul până acum, în game-ul de debut. Ambele jucătoare se concentreză mai mult să joace mai bine în raliuri, iar asta înseamnă și multe break-uri.


15:21 Kerber face un nou break, 3-1! Mare păcat pentru game-ul pierdut de Halep, pentru că românca a reușit un punct fenomenal, lobând-o pe nemțoaică într-un stil care devine deja marcă înregistrată.


15:15 Halep – Kerber 1-2! Constănțeanca arată că poate câștiga fără emoții pe serviciul adversarei și câștigă primul game al meciului. Angelique începuse în forță și îi lăsase doar un punct SImonei în primele două game-uri, însă jocul se încinge acum.


15:10 Kerber câștigă primul game al meciului, 0-1! Angie a servit impresionant, nelăsându-i niciun punct jucătoarei noastre.


15:05 În câteva momente începe meciul dintre Halep și Kerber! Nemțoaica servește prima pe terenul central, după ce Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales primirea.


15:00 Numele Simonei Halep vinde bilete la Wimbledon! Spectatorii de pe terenul central și-au luat bilete pentru a o vedea pe Serena Williams și pe… Simona Halep! Restul nu contează, pare a ne spune Karolina Konstanczak, aflată în arena principală de la All England Club.


14:50 Jurnaliștii turneului au făcut un colaj superb cu cele mai frumoase imagini oferite de Simona Halep la această ediție: „Acum încep să cred că pot câștiga trofeul”, a spus campioana noastră.


14:40 Salutare, prieteni ai tenisului! Ne pregătim pentru un meci de zile mari, între două dintre cele mai bune jucătoare din WTA! Trebuie să recunoaștem că e greu de dat un pronostic, dar expertul WTA a făcut-o și a prezis că Simona merge în semifinale la Wimbledon! Eu sunt Alex Tăcină și voi urmări împreună cu voi acțiunea de pe terenul central! Hai, Simona!


Simona Halep (5 WTA) se află la un pas de egalarea celei mai bune performanțe de la WImbledon: semifinala atinsă în anul 2014 (6-7, 2-6 cu Eugenie Bouchard)! Pentru asta, sportiva din Constanța trebuie să treacă de Angelique Kerber (Germania, 4 WTA), lucru perfect realizabil dacă ne raportăm la precedentele meciuri care le-au pus față în față pe cele două.

Halep are trei victorii în fața campioanei de la Australian Open 2014, din tot atâtea meciuri disputate în circuitul WTA: 5-7, 6-2, 7-5 în primul tur la Saint-Raphael 2009 (hard), 6-2, 6-3 în finală la Doha 2014 (hard) și 6-3, 5-7, 6-4 în optimi la Toronto 2015 (hard). Nemțoaica a învins-o și ea pe Simona chiar în acest an, cu scorul de 6-2, 6-2, însă meciul respectiv s-a desfășurat în Grupa Mondială din Fed Cup, competiție care nu are legătură cu circuitul feminin de tenis.

Simona revine pe teren pentru meciul cu „Angie” după ce luni a câștigat o luptă teribilă cu Madison Keys (SUA, 9 WTA), scor 6-7, 6-4, 6-3. Setul inaugural pierdut în fața americancei a fost singurul pe care Halep l-a cedat la această ediție a turneului de la Wimbledon. În schimb, Kerber nu a arătat niciun semn de slăbiciune și a câștigat toate partidele în minimum de seturi, ultima cu scorul de 6-3, 6-1 în fața japonezei Misaki Doi (49 WTA).

Halep și Kerber nu se bat numai pentru calificarea într-o semifinală istorică, ci și pentru un cec consistent! Jucătoarea care se va impune pe centralul de la All England Club va fi recompensată cu 500.000 de lire sterline. Meciul dintre Simona Halep și Angelique Kerber poate fi urmărit în direct pe Digisport 2 și LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

 


 

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup