LIVE BLOG Australian Open, ziua a 3-a | Irina Begu a rupt blestemul turului doi: calificare de excepție în turul 3 la Australian Open

LIVE BLOG Australian Open, ziua a 3-a | Irina Begu a rupt blestemul turului doi: calificare de excepție în turul 3 la Australian Open
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Irina Begu (42 WTA) s-a calificat în premieră în turul trei al unui turneu de Grand Slam, după ce a învins-o miercuri pe Katerina Siniakova (Cehia, 81 WTA), scor 7-5, 6-4
  • Florin Mergea a defilat alături de partenerul său, Dominic Inglot, în primul tur al tabloului de dublu: victorie în 70 de minute, 6-2, 6-2 pentru favoriții 14 împotriva perechii Ebden / Reid (Australia/Australia).
  • Monica Niculescu s-a calificat pentru a șaptea oară consecutiv în turul secund al probei feminine de dublu, alături de Vitalia Diatchenko
  • Simona Halep (3 WTA) va disputa ultimul meci din sesiunea de seară la Melbourne, în compania australiencei Jarmila  Gajdosova (62 WTA), de la ora 12:00, ora României

CLICK AICI PENTRU A URMĂ‚RI PARTEA A DOUA A LIVE-BLOG-ULUI

12:54 SMYCZEK PREIA CONDUCEREA, CU UN SET DE 81 MINUTE. Prestația americanului Tim Smyczek depășește cu mult așteptările. În tie-break, americanul mătură tot de pe linia de fund a terenului și se impune 7-2. Scorul general, Nadal – Smyczek 6-2, 3-6, 6-7.


12:32 68 de minute de joc, și Nadal tot nu încheie setul pe Rod Laver. Primul serviciu îl trădează din nou pe favoritul trei, Smyczek profită din plin cu lovituri spectaculoase, aplaudate chiar și de Nadal. Passing. Scurtă. Dou minngi de break și dublă greșeală. SEtul trei se reechilibrează, cu egalitate la cinci. Americanul ia avânt pe propriul servciu și pune din nou presiunea pe serviciul ibericului, care trebuie să împingă setul în tie-break. Cei doi jucătoari fac spectacol total pe Rod Laver Arena. Nadal vine și mai mult la fileu, face voleuri repetate și își câștigă serviciul.


12:15 Amurgul a contribuit la spectacolul maratonului câștigat de Sam Groth, 6-1 în setul 5 împotriva lui Kokkinakis..


12:11 Groth este supraviețuitorul maratonului Australiei, disputat nu pe soșele din Melbourne, ci pe Hisense Arena.


12:00 La ora la care ar fi trebuit să vedem debutul Simonei Halep, doar trei terenuri mai găzduiesc partide: Rod Laver, Margaret Court și Hisense Arena, acolo unde duelul tinerilor Australiei – Groth vs Kokkinakis a ajuns în setul 5.


11:51 IMAGINEA CARE ÎNGROZEȘTE ORICE FAN AL IBERICULUI: trainer-ul a fost chemat pe teren, poartă o discuție lungă cu Rafa și scoate o pastiluță. Rafa își șterge fața cu prosopul rece, iar Australia pare că este din nou țara ghinioanelor pentru Rafa, care s-a accidentat la spate în finala din 2014, în 2010 se retrăgea din cauza problemelor la genunchi în sferturile de finală, împotriva lui Murray, iar în 2011, cu Ferrer, a jucat cu întindere la mușchii piciorului.


11:45 BREAK SMYCZEK, REBREAK RAFA!. Schimb nebun de teren. Rafa a scăpat de dublă greșeală la minge de break, dar venirea sa la fileu a fost contrată cu un passing incredibil de americanul venit din calificări. Pe serviciul americanului, se furișează la egalitate, își crează oportunitate de break și are un reflex excelent atunci când mingea adversarului atinge fileul, căzând la câțiva centimetri de fileu, în terenul lui Rafa. Spaniolul reacționează și trimite câștigător în lung de linie, pentru 1-2.


11:36 Mesaj pentru Hewitt, cu 24 de ore înainte de meci. Rod laver este lider de galerie pentru ultimul număr unu mondial dat de  Australia, în tenisul masculin. Lleyton va juca împotriva neamțului Benjamin Becker în primul meci al sesiunii de seară, în ziua a patra a Openului Australian.


11:26 Smyczek egalează la seturi cu o lovitură câștigătoare în lung de linie, cu terenul complet deschis. 6-3, cu trei break-uri pe serviciul lui Nadal, pe fondul unei cădere uriașe în jocul lui Rafa.


11:25 ALT SPANIOL, ALTE DE PROBLEME Marcel Grannolers are urme vizibile pe picior după meciul de dublu, pierdut alături de Marc Lopez.

 

Después dicen que el tenis no es peligroso! Vaya pelotazo me han pegado..

Marcel Granollersさん(@marcelgranollers)が投稿した写真 –

 

 


11:15 Rafael Nadal suferă în setul doi, împotriva americanului Smyczek. După un prim set curat la serviciu, ibericul a scăzut ritmul: și-a pierdut serviciul în debut de set, însă a răspuns imediat cu break. La 3-3, jocul i s-a scurtcircuitat din nou, cu erori consecutive, culminând cu o dublă greșeală la prima dintre cele trei mingi de break.


11:10 Bouchard menține ritmul alert, pentru o victorie extrem de convingătoare în turul doi, contrastând puternic cu meciul Mariei Șarapova. Cele două sunt programate să se întâlnească în sferturi de finală.


11:00 Problemele capilor de serie s-au mutat din tabăra fetelor, în cea a băieților. Nick Kyrgios a produs a cincea surpriză a zilei, câștigând în patru seturi împotriva lui Ivo Karlovic (cap de serie 23). Jeremy Chardy (favorit 29) a fost trimis acasă de Andreas Seppi, David Goffin (20) s-a înclinat în fața unui Baghdatis renăscut, Martin Klizan (favorit 32) a fost eliminat de portughezul Joao Sousa iar Viktor Troicki, revenit după suspendare, a trecut de Leonardo Mayer (cap de serie 26).


10:45 Set rapid și pentru agresivul Nadal. 6-2 și cursa pentru recâștigarea încrederii continuă.


10:40 BAGEL BY GENIE! Primul set câștigat cu 6-0 de primele trei favorite din jumătatea a doua a tabloului îi revine lui Eugenie Bouchard.


10:33 Fan al statisticii? Iată un număr interesant pentru Nadal: la precedentele șase participări la primul turneu de Mare Șlem al sezonului de tenis, Rafa nu a cedat set în turul doi. Seria a început după 2007, când Nadal trecea în patru seturi, de Philip Kohlschreiber. Pe Rod Laver Arena, Rafa s-a desprins deja la 4-2 în primul set.


10:25 Debut fulminant pentru Genie Bouchard; 3-0, în nouă minute,


10:07 25 DE ANI DE LA CEA MAI CUNOSCUTĂ‚ DESCALIFICARE DIN ISTORIA TENISULUI. În 1990, un conflict cu centralul Gerry Armstrong l-a scos din turneu, în turul patru, pe americanul pe atunci de 30 de ani. O minge anunțată out în timpul meciului lui McEnroe cu Mikael Pernfors a declanșat atacurile verbale ale temperamentalului jucător. „You can not be serious!”, rachetă trântită și injurii adresate direct arbitrului au atras descalificarea lui McEnroe.


09:56 Simona, în mixul perfect. O spune o fană din înaltul tribunei Centrale din Melbourne Park.


09:45 15 de minute până la startul sesiunii de seară pe Rod laver Arena, cu Rafa Nadal și Simona Halep în rolurile principale. Spaniolul s-a antrenat, fanii au dat iama în suveniruri


09:33 Trofeele de campion sunt expuse în în complexul Melbourne Park. Fanii au de îndurat doar o coadă de câteva zeci de metri pentru o poză, în locul unui meci de câteva ore. Va ceda vreun jucător tentației și se va furișa pentru un selfie cu trofeul, înainte de finalele programate pe 31 ianuarie și 1 februarie?


09:23 CÂND TENISUL DEVINE COMIC Vă mai amintiți ce a făcut la fileu Victor Hănescu, în 2010, la US Open?

Ivo Karlovic n-a avut nici o intenție să lovească astfel.


09:12 Ucrainianca Elina Svitolina (cap de serie 26) gustă din plin spiritul Australiei. Înaintea duelului cu Nicole Gibbs a încercat un nou sport: surfing.


08:55 ÎMPUNSĂ‚TURĂ‚ MARCA BOLELLI, ÎNȚEPĂ‚TURĂ‚ CA DE ALBINĂ‚, FEDERER E OK! Roger Federer a fost „uman” un set. Surprins în setul de debut de Bolelli, elvețianul a revenit la standardele obișnuite, deși a avut ceva probleme la deget. „Am simțit o durere de parcă m-ar fi înțepat o albină. N-am mai avut niciodată o asemenea senzație”


08:47  Victoria vine pe serviciul adversarelor: 6-2, 4-6, 6-3. Pentru Monica, este a șaptea prezență consecutivă în turul al doilea al turneului de la Melbourne, la dublu. Cel mai bun rezultat al tenismenei din Slatina este sfertul de finală din 2012, alături de Irina Begu.


08:45  Perechea Niculescu /  Diatchenko a amânat deznodământul împotriva americancelor Davis/McHale. La 5-2, jucătoarele de peste Ocean au obținut un break vital. Monica și Vitalia conduc în continuare cu 5-3 și au nevoie de un singur game pentru calificarea în turul doi.


08:30 A TRĂ‚DAT-O YOUTUBE-UL PE MARIA? Meciul de astăzi a fost complicat pentru Șarapova, „pentru că nu am fost suficient de pozitivă„, a explicat a doua favorită a turnelui, la conferința de presă de la capătul meciului câștigat la limită, cu 7-5 în decisiv. Maria și-a lămurit fanii asupra unui aspect cheie al pregătirii meciurilor: își studiază adversarele cu ajutorul clipurilor de pe internet.


08:20 DOZĂ‚ DE VITALITATE Monica Niculescu a părăsit competiția pe tabloul de simplu, dar aventura de la Melbourne continuă. La dublu, pe ternul 11, Monica, alături de partenera sa Vitalia Diatchenko au avantaj de un break în setul decisiv, 2-0 cu perechea Davis / McHale.


08:10 COPIL SHOW! Nici o zi fără steagul României pe primele două arene de la Australian Open: programul publicat de organizatori pentru ziua de joi plasează duelul dintre Marius Copil și campionul în exercițiu de la Antipozi pe Margaret Court Arena.


08:03 Salut. Sunt Cezara Paraschiv, rămânem împreună până la finalul acestei a treia zile de Australian Open. Mai avem mult tenis până la meciul Simonei, situații interesante. Roger Federer, de exemplu, a revenit după un prim set adjudecat surprinzător de italianul Simone Bolelli. Break-ul din setul doi a fost, așa cum remarcau cei care întrețin contul oficial de Twitter al turneului de la Melbourne momentul se cotitură. Federer are deja o serie de cinci game-uri consecutive. 3-6, 6-3, 2-0.


07:15 După o mulțime de evenimente care s-au petrecut la Melbourne Park, ar fi cazul să ne mutăm atenția și asupra Simonei Halep. Și avem parte de o surpriză! Pe un site important de specialitate, live-tennis.com, românca este văzută de fani ca favorită clară la câștigarea trofeului. În sondajul respectiv, Simona a primit 579 de voturi, în timp ce liderul mondial Serena Williams a fost votată de doar 292 de utilizatori. Locul trei este ocupat de Maria Șarapova, cu 75 de voturi.


06.55 Nole Djokovic a făcut fericit un puști care a venit să-l vadă la antrenament. Copilul a fost invitat de liderul mondial la un meci amical.


06:35 Victorie emoționantă a Mariei Șarapova, care s-a aflat de două ori la un pas de înfrângere în fața Alexandrei Panova (150 WTA), jucătoare venită din calificări. A doua tenismenă a lumii a fost condusă cu 4-1 cu dublu break în decisiv, a salvat două mingi de 5-1, apoi două mingi de meci, pentru a se impune într-un final cu 6-1, 4-6, 7-5!

World No.2 @MariaSharapova survives TWO match points before rounding out an incredible 6-1 4-6 7-5 win over #Panova pic.twitter.com/xMWPye8M9v


06:25 A dat bani pe bilet, dar nu poate vedea meciul din cauza…pălăriei unui alt spectator. Se întâmplă și la ei 🙂

ohhh man RT @lilithia: I can’t see. I can’t believe I paid for this. @AustralianOpen pic.twitter.com/LxHet0sj9a


06:15 Masha salvează două mingi de meci și egalează la 5. Campioanele nu se predau niciodată!


06:00 Panova face a 18-a lovitură câștigătoare, 5-3, și Șarapova servește pentru a rămâne în meci!


05:55 Poate reveni în meci Șarapova? Așa se pare: 4-3 pentru Panova, după două mingi de 5-1 irosite.


05:47 Fantastic! Panova, jucătoare venită din calificări, o conduce pe Maria Șarapova cu 4-1 în setul trei. Cu dublu break!Ar fi cea mai mare surpriză după multă vreme în cadrul unui turneu de Grand Slam.


05:35 Fără cuvinte! Panova o conduce pe Șarapova cu 2-0 în decisiv! Îi mai putem reproșa ceva Soranei Cîrstea?


05:25 Ce spuneți de acești doi soți, fani ai lui Andy Murray. Nu-i așa că sunt simpatici?

These #Murray fans are happy with their man … the Scot breaks early in the 2nd set to go 6-1 2-0 up on #Matosevic pic.twitter.com/jRDsCM2IHc


05:15 Situație incredibilă pe Rod Laver. Alexandra Panova (150 WTA), jucătoare venită din calificări, a împins-o în set decisiv pe Maria Șarapova, a doua jucătoare a lumii: 1-6, 6-4. Panova a eliminat-o pe Cîrstea în primul tur.

Anyone see this coming? World No.150 Alexandra Panova takes the 2nd set 6-4 against #Sharapova. Third set coming up.. pic.twitter.com/awxj1CUtgX


04:55 Vești bune și de la dublu, unde Florin Mergea s-a calificat în turul doi, alături de britanicul Dominic Inglot: 6-2, 6-2 cu perechea australiană Ebden/Reid.


04:42 Irina Begu a câștigat meciul de pe Terenul 13 în două ore și 5 minute, iar cifra 2 reprezintă și o barieră pe care bucureșteanca a depășit-o. Irina nu mai atinsese pană acum turul trei al vreunui turneu de Grand Slam, iar cele mai bune performanțe ale ei erau: turul doi la Australian Open (2013), turul doi la Roland Garros (2011 și 2012), turul doi la Wimbledon (2014) și turul doi la US Open (2012 și 2014). Begu poate spera la mai mult, pentru că în faza următoare joacă cu o tenismenă din afara Top 100, Carina Witthoeft (Germania, 104 WTA).


04:25 Victorie!!! Irina Begu a câștigat meciul din turul doi cu Katerina Siniakova, scor 7-5, 6-4!!! Un succes în minimum de seturi, dar obținut la capătul a două manșe infernale. Jucătoarea antrenată de Adrian Cruciat confirmă după victoria fenomenală din primul tur, atunci când a eliminat-o pe Angelique Kerber, favorita 9.


04:20 Două game-uri adjudecate de Siniakova și lucrurile nu mai par atât de simple. 5-4, iar Begu servește din nou pentru meci.


04:13 Dublu break Begu, 5-2! Irina are o explozie de bucurie și în scurt timp servește pentru meci!


04:07 Begu ratează un vole de rever pe care îl execută cu întârziere, iar Siniakova își ia un break înapoi, 4-2!


04:03 A intrat în control total Irina:4-1! Două game-uri o despart pe româncă de cea mai bună performanță a ei într-un Grand Slam.


03:58 „Haideee”, strigă Irina și se face 3-1! Serviciul lui Begu se află la un nivel bun acum.


03:55 Mladenovic „e pe mână” cu Federer. Posibila adversară a Simonei Halep din turul trei a socializat cu Roger la antrenamentele de astăzi.

.@KikiMladenovic & @rogerfederer share a moment as their practice sessions cross #ausopen pic.twitter.com/ln2PjoRsvR


03:45 Probleme medicale pentru cehoaică: dureri la brațul drept. Siniakova a cerut intervenția fizioterapeutului la scorul de 2-1 pentru Begu.


03:40 Cu ea va juca Irina în turul trei, dacă trece de Siniakova. Witthoeft ocupă locul 104 WTA și a învins-o miercuri pe americanca McHale (54 WTA), cu 6-3, 6-0!

#AusOpen2015 WS R2: Carina Witthoeft (GER) def Christina McHale (USA) 6-3 6-0. pic.twitter.com/fayTUmnHZW


03:38 Irina începe bine actul al doilea, cu al patrulea ei break de astăzi!


03:29 Set adjudecat de Irina Begu, 7-5! Lupta din prima manșă a durat o oră și 10 minute, iar românca a fost nevoită să revină de la 0-3!


03:23 Break Begu, 6-5! Irina a fructificat 3 mingi de break din 12 șanse pe care le-a avut!


03:20 Begu a servit pentru meci, dar și-a pierdut din nou concentrarea. A trecut o oră și suspansul se prelungește în primul act.


03:12 Break, Irina Begu, 5-3! Bucureșteanca și-a găsit timingul loviturilor și ajunge la al cincilea game consecutiv.


03:07 Se joacă numai la egalitate pe Terenul 13, iar experiența Irinei își spune cuvântul. Un rever înțepat al româncei îi aduce pentru prima dată avantajul pe tabelă, 4-3!


03:01 Au trecut 41 de minute din meci și s-au scurs abia 6 game-uri: 3-3! Cele două jucătoare se întreg în greșeli neforțate, dar Irina iese din încurcătură în cele din urmă cu serviciul!


02:55 Vă întrebați cum se răcoresc spectatorii de la Melbourne?

Get yourself into a twirl & cool down next to our mist fans on Grand Slam Oval #ausopen https://t.co/xYQAzpJGpw


02:50 Irina Begu reușește rebreak-ul și reintră în set, 2-3! A fost un game intens, în care bucureșteanca ratase patru mingi de break. A cincea a fost cu noroc!


02:40 Game Begu, 3-1! În sfârșit, primul game lejer pentru româncă, adjudecat la 15!


02:37 Irina a ajuns deja la 8 greșeli neforțate, iar Katerina duce scorul la 3-0!


02:32 Se joacă pe contre între Begu și Siniakova, iar cehoaica pare mai proaspătă și face break-ul, 2-0!


02:28 „Paradisul tenisului”. Așa arată un teren secundar din complexul Melbourne Park, miercuri dimineață.

Just another day in #tennis paradise! #ausopen pic.twitter.com/Vq44mjt8Gi


02:25 Begu a ratat o minge de break și cehoaica profită de erorile româncei, 1-0!


02:15 Siniakova începe cu serviciul în meciul cu Begu. Terenul 13 are acoperire video, dar nu este transmis pe programele Eurosport.


02:05 Căldură mare la Australian Open: 30 de grade Celsius, iar atmosfera se încinge și la figurat. Jucătorii au intrat în arenele din Melbourne Park.


01:58 Simona Halep este cotată cu șansa a treia pentru cucerirea Australian Open la casele de pariuri. Cu100 de lei pariați, veți obține un profit de 550 de lei. Destul de tentant, dar v-ați putea îmbogăți în cazul în care mizați pe Irina Begu, care a primit o cotă de 301.


01:45 Adrian Marcu, antrenor al Simonei Halep în 2013: „Deocamdată, astea nu sunt adversare pentru Simona”. Chiar așa, ar trebui ca Simona să joace cu adversare din Top 10 în primul tur! Pentru Irina Begu, Adrian Marcu are însă cuvinte mari: „O văd pe Irina în primele 20 din lume. O vedeam de mai demult, dar probabil că acea accidentare la umăr  a împiedicat-o. Altfel, ar fi fost mult mai sus în momentul ăsta”.


01:30 De la 02:00 intră în acțiune și Florin Mergea, alături de britanicul Dominic Inglot, în proba de dublu. Nu ar trebui ca cei doi să aibă probleme cu perechea australiană Matthew Ebden/Matt Reid.


01:15 Oamenii din staff-ul Simonei Halep au purtat tricouri imprimate cu sloganul „Halepeno” la meciul din primul tur, un joc de cuvinte între numele Simonei și „jalapeno”- termen care denumește un tip de ardei iute din Mexic, al cărui nume vine din zona unde acesta a fost cultivat prima dată, Xalapa.  Și mai interesant e că numele „Halepeno” era imprimat pe trei ardei iuți în culorile drapelului României – albastru, galben și roșu. Interesant, dar nu antrenorii Simonei, Victor Ioniță și Thomas Hogsted, au venit cu ideea de a-și numi astfel eleva. Brad Gilbert, unul dintre cei mai influenți antrenori din cariera lui Andre Agassi, a fost cel care i-a găsit româncei apelativul „Halepeno”.


01:00 Vreau să vă prezint ordinea de joc de pe centralul Rod Laver, iar distribuția mi se pare fabuloasă: Maria Șarapova, Roger Federer, Rafa Nadal și Simona Halep!

Iată și programul Terenului 13, acolo unde Irina intră de la 02:00, ora României, 11:00, ora Australiei:


00:45 Salut, numele meu este Alexandru Tăcină și o voi susține alături de voi pe Irina Begu, la fel cum am făcut-o la victoria teribilă cu Angelique Kerber. Pentru cei care nu o cunosc atât de bine pe Irina, vă recomand acest interviu, realizat înainte de startul sezonului de colega mea Cezara Paraschiv.


După două zile de competiție, 13 dintre cele 32 de favorite au părăsit ediția din 2015 a Australian Open, primul Grand Slam al anului. Nu este cazul Simonei Halep, cap de serie numărul 3, care a trecut ușor de Karin Knapp (6-3, 6-2) și miercuri dimineață, de la ora 12:00, va juca împotriva Jarmilei Gajdosova (Australia, 62 WTA).

Se anunță o atmosferă ostilă constănțencei pe Rod Laver Arena, însă până atunci o vom susține pe Irina Begu (42 WTA), în încercarea ei de a se califica pentru prima dată în manșa a treia a unui turneu de Grand Slam. Bucureșteanca vine după o victorie uriașă în fața nemțoaicei Angelique Kerber, favorita 9, iar de la ora 02:00 o înfruntă pe Katerina Siniakova (Cehia, 81 WTA).

Begu a ajuns în turul doi la toate cele patru turnee de Grand Slam, dar niciodată n-a putut trece mai departe

Irina nu are amintiri plăcute din singura întâlnire directă cu cehoaica, pe care a pierdut-o chiar în acest an, la Shenzhen (China), cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-1. Irina Begu n-a mai atins pană acum turul trei al vreunui turneu de Grand Slam, iar cele mai bune performanțe ale ei sunt: turul doi la Australian Open (2013 și 2015), turul doi la Roland Garros (2011 și 2012), turul doi la Wimbledon (2014) și turul doi la US Open (2012 și 2014).

Înainte de începerea noului sezon, Irina a anunțat un parcurs bun la Australian Open. Într-un interviu pentru ProSport, jucătoarea în vârstă de 24 de ani a spus că nu se concentrează pe pregătirea meciului din Fed Cup cu Spania, din luna februarie, ci doar pe turneul din Melbourne: „Sincer, nu mă gândesc la meciurile din Fed Cup, pentru că sunt încă în faza de pregătire pentru Australia. Este foarte important pentru mine începutul de sezon, îmi doresc să joc foarte bine în Australia, să fiu foarte concentrată și atunci când mă voi întoarce de acolo, cu siguranță mă voi gândi și la Fed Cup”.

În cazul în care o învinge pe Siniakova, Begu o va întâlni în faza următoare pe câștigătoarea partidei dintre Christina McHale (SUA, 54 WTA) și Carina Witthoeft (Germania, 104 WTA).

Simona Halep va juca cu Gajdosova pentru prima dată în carieră, iar australianca a dat dovadă de curaj înaintea meciului. Jarmila, care s-a născut la Bratislava și a obținut cetățenia australiană în 2009, a declarat că o va privi pe a treia tenismenă a lumii la fel ca pe o jucătoare oarecare: „Cu siguranță că joacă foarte bine. Doar e pe locul trei în lume. Dar știu cum e să evoluezi într-un asemenea joc deoarece am jucat împotriva mai multor jucătoare din top 10 în ultimele trei săptămâni, așa că pentru mine va fi o adversară oarecare de partea cealaltă a fileului. Voi încerca să joc la fel de bine ca azi, ca săptămâna trecută și voi da totul pentru a câștiga, iar în final vom vedea cine va triumfa”.

Dacă va obține victoria, Halep va juca în turul trei împotriva câștigătoarei dintre Kristina Mladenovic (Franța, 71 WTA) și Bethanie Mattek-Sands (SUA, 258 WTA).

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…