Irina Begu, revenire uluitoare în fața Radwanskăi! Alexandra Dulgheru s-a calificat și ea în turul doi la Roma. Simona Halep, show la dublu

Autor: Alexandru Tăcină Publicat: 12 May. 2015, 17:26 Actualizat: 12 May. 2015, 23:08 Tenis
  • Alexandra Dulgheru (72 WTA) s-a calificat în turul doi al competiției dotate cu premii în valoare de 2,4 milioane de dolari, după 6-7, 6-3, 6-3 cu nipona Misaki Doi (Japonia, 111 WTA)
  • Irina Begu (31 WTA) a învins-o, tot marți, pe Urszula Radwanska (Polonia, 109 WTA), în primul tur la Roma, scor 3-6, 6-2, 6-1
  • Simona Halep (2 WTA) a realizat o demonstrație de forță alături de italianca Francesca Schiavone, cele două calificându-se în turul doi al probei de dublu, după 6-2, 6-2 cu perechea Jurak/Parra-Santonja (Croația/Spania).
  • Irina Begu nu a mai găsit energie și pentru meciul de dublu și a pierdut alături de Monica Niculescu, în fața cuplului format din două legende, Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India), scor 6-4, 6-1.

UPDATE 17:00 Irina Begu răsuflă ușurată după un meci care a durat o oră și 53 de minute, iar acum se concentrează pe turul doi, unde va juca împotriva lui Angelique Kerber (Germania, 11 WTA). Dintr-o analiză obiectiva a partidei disputate împotriva Urszulei Radwanska, ar reieși că poloneza a existat doar un set. În ultimele două, gândurile Urszulei au zburat la invitația prietenei Sorana Cîrstea, care i-a propus să o însoțească la piscină în Columbia. Alex Tăcină vă mulțumește pentru că ați urmărit trei meciuri perfecte pe www.prosport.ro, care au adus trei victorii românești la turneul de la Foro Italico.


Sursă foto: Jimmie 48 Photography


UPDATE 16:50 Irina Begu confirmă forma excelentă pe care o traversează și se califică în turul doi la turneul de la Roma, acolo unde sunt deja Alexandra Dulgheru și Simona Halep. Bucureșteanca a revenit după ce a pierdut primul set și s-a impus cu 4-6, 6-2, 6-1 în fața polonezei Urszula Radwanska. Performanța Irinei vine după alte două rezultate magnifice: calificare în Grupa Mondială a Fed Cup cu naționala României și sfert de finală la Madrid, primul al carierei într-un turneu Premier Mandatory!


UPDATE 16:44 Irina revine în stil de mare campioană și servește pentru meci la 5-1 în decisiv!


UPDATE 16:35 Break Begu în decisiv, 3-1! Fanii Irinei prezenți la meci se pregătesc deja de autografe și n-au nicio emoție că românca îi va refuza. „Sunt foarte primitori și nu mi s-a întâmplat până acum să fie atât de sociabili. Să știe cum te numești. De fiecare dată mă strigau Irina, Irina”, a descris bucureșteanca atmosfera de la Roma.


UPDATE 16:30 Begu începe cu dreptul decisivul, 1-0. Vă aduc o veste de pe un alt teren de la Foro Italico, acolo unde Maria Șarapova a ieșit învingătoare după abandonul Jarmilei Gajdossova, la scorul de 6-2, 3-1. Cârcotașii care au asistat la meci spun că australianca s-a retras după ce strigătele rusoaicei i-au afectat auzul.


UPDATE 16:15 Set, Irina Begu, 4-6, 6-2! Lăsarea serii și totodată a frigului o incomodează vădit pe Urszula Radwanska, cea care de obicei se îmbracă prea subțire pe terenul de tenis.


UPDATE 16:05 Begu se desprinde la 4-1! Irina s-a prins de conspirația pusă la cale de Urszula și Sorana pe plajă în Cuba și le-a deconspirat tactica celor două.


UPDATE 15:55 Irina arată mai fresh în setul doi, 2-1, fără break. Ar fi bine ca bucureșteanca să prelungească meciul, pentru că Urszula nu se obosește de obicei în seturile decisive, preferând să se menajeze pentru sesiunile foto.


UPDATE 15:50 Pentru că pauza din meciul Irinei Begu îmi permite, o să ve dezvălui secretul Simonei Halep. Există zvonul că jocul bun al constănțencei de la dublu vine după ce Nole Djokovic a încurajat-o. Sârbul nu putea lipsi de la bairamul organizat de antrenorul Simonei luni seară, cu ocazie zilei sale de naștere. Acolo s-au ascultat doar melodii românești: „L-am stresat cu melodiile trupei Sistem. După câteva zile, mi-a spus că-i place una dintre piese și m-a rugat să-l învăț cuvintele în limba română, pentru a o putea cânta și el. Omul e talentat la muzică și fredonează non-stop câte ceva”, spune Victor despre fratele său lider mondial.


UPDATE 15:43 Set Radwanska, 6-4! Begu a pierdut dezamăgitor setul, după ce a condus cu 4-1.


UPDATE 15:35 Desfășurarea scorului în meciul Begu – Radwanska este amețitoare. După o serie de patru game-uri a Irinei, au urmat patru game-uri pentru Urszula. Poloneza servește pentru set. Begu are 4 duble greșeli până acum.


UPDATE 15:28 Meciul Irinei se complică și Urszula e „on fire”, 4-4. Sunt sigur că Sorana Cîrstea i-a dat ponturi polonezei despre jocul Irinei, pe vremea când cele două făceau plajă în Cuba.


UPDATE 15:20 Irina pare să aibă o misiune ușoară astăzi, 4-1 cu Urszula Radwanska. Vă propun o imagine de la meciul de dublu câștigat mai devreme de Simona Halep, pentru a ne face o idee legată de numărul de spectatori aflați acum la Foro Italico.


UPDATE 15:05 Două vești bune!  Irina a ripostat pe loc și a făcut re-break, 1-1. Simona și Francesca au câștigat duelul de pe terenul doi: același scor în setul doi ca și în primul, dar patru minute în plus irosite pe teren. Scor final, 6-2, 6-2, într-o oră și două minute de joc.


UPDATE 14:59 La limită, dar dorința nu ni s-a îndeplinit. Irina s-a grăbit să înceapă meciul, la serviciu. Simona Halep și Francesca Schiavone sunt la un game de victorie: comentariul anterior nu le-a prins bine, s-au emoționat și au pierdut al doilea game pe serviciu în meci. Radawanska, nu „Aga” – retrasă de la Roma în ultimul moment, ci mai accesibila Ursula o ia tare pe Irina: break în primul game.


UPDATE 14:52 Pe terenul 2, game-urile pe serviciu curg lin pentru Halep și Schiavone, după accidentul din primul joc al meciului. Dacă se grăbesc, putem scăpa de bătaia de cap de a urmări în paralel două ferestre de live scor, prin suprapunerea finalului meciului Simonei cu începutul Irinei.


UPDATE 14:42 Victorie pentru Alexandra Dulgheru, care trece de Misaki Doi (Japonia), în trei seturi muncite, scor 6-7(2), 6-3, 6-3! În turul secund, „Piti” se va duela cu câștigătoarea meciului dintre Lucie Safarova (Cehia, 14 WTA) și Anna Schmiedlova (Slovacia, 46 WTA).


UPDATE 14:33 Set Halep/Schiavone, 6-2! Cele două fac un meci mare împotriva a două specialiste ale jocului de dublu, Jurak și Santonja. Se pare că Simona este odihnită și nu a petrecut prea mult alături de antrenorul Ioniță, care luni a împlinit 32 de ani.


UPDATE 14:30 Vești bune de pe ambele terenuri pe care evoluează românce. Dulgheru a reușit dublu break-ul și servește pentru meci, 5-2 în decisiv. Tot cu 5-2 conduce și perechea Halep și Schiavone, în fața cuplului Jurak/Santonja.


UPDATE 14:25 Misaki Doi nu renunță la luptă și se apropie la 2-3. Halep și Schiavone parcă ar juca de o viață împreună și le conduc cu 4-1 pe Jurak și Santonja.

sul Campo 2, Francesca Schiavone gioca in doppio insieme a Simona Halep. #IBI15 #alltennis pic.twitter.com/QW3IYGDEd0


UPDATE 14:15 Dulgheru reușește primul break al setului trei, 2-1. Pe terenul 2, Halep și Schiavone și-au luat și ele break-ul înapoi, 1-1. Simona are nevoie să se obișnuiască cu jocul de dublu, pentru că italianca și-a făcut deja încălzirea de dimineață: „Fac întotdeauna sex înainte de meciuri, este fantastic”, a uimit Francesca.


UPDATE 14:05 Alexandra egalează la 1 în decisiv și pune presiune pe serviciul advers. Halep și Schiavone servesc primele pe Terenul 2.


UPDATE 14:00 Pentru că pe Terenul 2 se pregătește meciul de dublu al Simonei Halep, vom avea două asemănări fabuloase între artizanii de pe cele două arene. Misaki Doi, adversara Alexandrei Dulgheru, seamănă teribil cu Victor Ioniță, pe vremea când antrenorul Simonei juca în circuitul profesionist.


UPDATE 13:55 SEEET Dulgheru, 6-7, 6-3! Game-urile Alexandrei pe propriul serviciu curg mai ușor acum. Japoneza servește prima în decisiv.


UPDATE 13:45 Dulgheru e pe val și face 5-2, după o serie de patru game-ur la rând! Raportul așilor este favorabil niponei, 1-0, în timp ce românca are mai multe duble greșeli, 6-3!


UPDATE 13:38 Amygos comentează alături de noi și face un joc de cuvinte interesant: „Dulgheru, îndDOItă rău de japoneză”. Alexandra își îndreaptă puțin jocul și întoarce scorul, 3-2!


UPDATE 13:30 Dulgheru – Doi 1-2. Alexandra își pierde serviciul și în actul doi, iar gluma se îngroașă. Nipona nu a mai câștigat un meci pe zgură pe tabloul pricipal al unui turneu WTA din mai 2013. Românca a rămas încă hipnotizată după meciul lui Federer de la Madrid, la care a asistat ca spectator.


UPDATE 13:20 Să ne detașăm puțin de evoluția scorului în meciul Dulgheru – Doi, pentru o informație de ultim moment. Se pare că Simona Halep ar fi petrecut până la orele dimineții la Roma, alături de staff-ul ei. Antrenorul Victor Ioniță a împlinit luni 32 de ani și cu siguranță că a organizat un party. Să-l fi invitat oare și pe Darren Cahill, celălalt colaborator al Simonei?


UPDATE 13:12 Set Misaki Doi, 7-6(2). Dulgheru a avut 6-5 și serviciul, dar n-a știut să profite. Japoneza a făcut rebreak și a câștigat loteria tie-break-ului.


UPDATE 13:07 Alexandra își pierde serviciul cu ușurință, iar asta s-ar putea să o coste. Misaki are deja 4-0 în tie-break.


UPDATE 13:01 Break Dulgheru, 6-5! Românca îi rupe serviciul adversarei pentru a treia oară și va servi imediat pentru prima manșă.


UPDATE 12:57 Nipona a dus scorul la 5-4, dar Dulgheru egalează cu primul game alb al meciului, 5-5! Procentajul primului serviciu este egal, 62% mingi câștigate în dreptul fiecări jucătoare.


UPDATE 12:50 Revenire frumoasă a Alexandrei, care egalează la 4. Știați că Misaki se antrenează în Japonia jucând de-o parte și de alta a bordurii? Asta pentru că fileul este mai înalt decât ea. Misaki Doi are o înălțime de doar 1,59 m.


UPDATE 12:42 Dulgheru – Doi 3-4, după două break-uri de fiecare parte. Un singur as are „japoneza cu nume ciudat”, așa cum este caracterizată în redacția ProSport. Alexandra n-a reușit niciun serviciu direct câștigător.


UPDATE 12:37 Doi face break-ul, dar Dulgheru îl recuperează imediat, 2-3! Ceva pare însă în neregulă cu jocul româncei, care a comis deja patru duble greșeli.


UPDATE 12:35 Alina ne spune că speră ca Alexandra să învingă, Begu și Niculescu nu ai nicio șansă la dublu, iar Simona face bine că își exersează jocul. Comentariul Alinei este obiectiv, dar trebuie să îl combat. Irina și Monica fac o echipă tare și am văzut asta în Fed Cup.


UPDATE 12:25 Dulgheru – Doi 1-1! Nicio minge de break până acum. Alexandra și-a făcut serviciul la 30.


UPDATE 12:15 Japoneza Misaki Doi va servi prima în fața Alexandrei Dulgheru, pe Terenul 4. Vreme perfectă pentru tenis – 23 de grade Celsius, 0% șanse de ploaie. La Foro Italico este o atmosferă incredibilă, unică în tenisul din Europa. Se joacă cu casa închisă încă din prima zi, iar italienii știu să aprecieze tenisul.


UPDATE 12:05 Din păcate, Terenul 4, pe care vor juca Alexandra și Irina, nu are acoperire TV. Ne vom mulțumi doar cu evoluția scorului și datele statistice. Un jurnalist pe nume Chris Goldsmith a atras atenția pe Twitter asupra retragerilor târzii și dese din cariera Alexandrei Dulgheru. Să sperăm că nu va fi cazul și astăzi.


UPDATE 11:55 Pentru că mai avem puțin până la meciul Alexandrei, să o cunoaștem și pe adversara ei. Misaki Doi este născută în Japonia, într-un oraș greu de pronunțat, Oamishirato, cu o populație de 50.000 de locuitori. Cea mai bună clasare în ierarhia WTA a fost 75, în anul 2013. Misaki spune că iubește mai mult sushi decât tenisul.


UPDATE 11:45 Să trecem puțin și la capitolul „adversare”. Urszula Radwanska, jucătoarea cu care se va înfrunta Irina Begu, este bună prietenă cu Sorana Cîrstea. Cele două nu și-au mai vorbit în ultima vreme, din cauză că iubitul columbian îi ocupă tot timpul Soranei. Cel mai mare hobby al polonezei este mersul la plajă, alături de sora ei Agnieszka.


UPDATE 11:35 Francesca are obiceiuri pasionale înainte de meciuri, dar nu se poate abține nici în timpul lor. Iată ce gesturi a făcut către antrenorul ei, într-o pauză de odihnă. Să sperăm că astăzi se va abține și nu le va distrage atenția antrenorilor Simonei, pentru că românca este dependentă de sfaturile lor în timpul turneelor.


UPDATE 11:25 Să facem cunoștință și cu partenera Simonei Halep de la dublu. Francesca Schiavone ne dezvăluie din secretele ei: „Pentru o femeie, sexul înainte de meci nu numai că este recomandat, dar este fantastic! Îți crește nivelul de hormoni și îți oferă avantaje din toate punctele de vedere. Astfel, feminitatea mea este mult mai evidentă în ultimii ani”.


UPDATE 11:15 Fotografiile cu Simona au devenit virale pe internet în acest moment. De fapt, ele au fost realizate la inițiativa jurnaliștilor de la WTA, care au rugat-o pe constănțeancă să imite un anumit emoticon.


Simona, atunci când este rugată de copii să le dea autografe!


Simona, atunci când primește indicații de la antrenorul Darren Cahill!


Simona, atunci când primește indicații de la antrenorul Victor Ioniță!


Simona, după ce ignoră sfaturile antrenorilor și câștigă meciul cu propria tactică!


UPDATE 11:05 Nu i-a reușit cu Johnny Depp, dar pentru că tot se află în Italia, Simona l-a imitat cu succes pe Alexandre Pato, fostul star de la AC Milan.


UPDATE 10:55 Salut, sunt Alex Tăcină și voi comenta alături de voi meciurile fetelor noastre de la Roma. Până la ora de începere a partidelor, vreau să vă prezint o imagine de ultimă oră cu Simona Halep, realizată în capitala Italiei.


E clar că Simona vrea să-l copieze pe Johnny Depp în pelicula „Donnie Brasco”. „Forget about it”, este o replică celebră din acel film pe care americanul i-ar spune-o acum campioanei noastre.


Alexandra Dulgheru (72 WTA) o înfruntă pe Misaki Doi (Japonia, 111 WTA), de la ora 12:00. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuit, iar Alexandra pleacă cu prima șansă. Bucureșteanca se află într-o formă excelentă, după ce a calificat naționala de Fed Cup în Grupa Mondială, prin două victorii obținute în urmă cu o lună la Montreal (6-4, 6-4 cu Bouchard și 3-6, 7-5, 6-2 cu Abanda). Au urmat câteva jocuri excelente pe zgură: Dulgheru a fost la un pas să o elimine pe Ana Ivanovic (7 WTA) la Madrid, dar sârboaica a profitat de o accidentare a româncei, scor final 2-6, 7-6(1), 4-0, retragere.

Alexandra vine din calificări la Roma, unde le-a învins pe Lisa Sabino (Elveția, 484 WTA), scor 6-3, 6-1, și pe Lesia Tsurenko (Ucraina, 66 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-3. De partea cealaltă, Doi se află pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de zgură din 2015.

Irina Begu (31 WTA) evoluează împotriva Urszulei Radwanska (Polonia, 109 WTA), după ora 13:30. Begu și Radwanska au jucat de două ori una împotriva celeilalte, scorul general fiind egal: 6-3, 6-3 pentru Begu în semifinale la Tașkent 2012 (hard) și 6-1, 6-3 pentru Radwanska în primul tur la US Open 2013 (hard). Irina, și ea eroină la Montreal, vine după cea mai bună performanță a carierei într-un turneu Premier Mandatory, sfert de finală la Madrid, pierdut cu 7-5, 6-3 în fața celei care avea să câștige trofeul, Petra Kvitova (4 WTA).

Urszula este sora mult mai cunoscutei Agnieszka Radwanksa și era văzută ca o mare speranță în Polonia. A fost campioană în proba junioarelor de la Wimbledon și, chiar dacă nu mai impresionează în circuit, rămâne o jucătoare periculoasă.

Simona Halep și Francesca Schiavone (Italia) fac echipă pentru prima dată în proba de dublu, după ora 13:30. Simona, finalistă la Roland Garros 2014, și Francesca, campioană la Roland Garros 2010, înfruntă, în primul tur, cuplul format din două specialiste de dublu, Darija Jurak (Croația) și Arantxa Parra-Santonja (Spania). Halep speră ca meciul de dublu să o scoată din starea de nervozitate în care se află. Simona i-a dezamăgit pe copii care așteptau un autograf, lăsându-i cu ochii în soare după o sesiune de antrenament.

Tot marți, după ora 18:00, perechea Irina Begu/Monica Niculescu (România) are o misiune dificilă în fața legendelor Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India), partidă care contează pentru turul doi al competiției de categorie Premier 5.

Autor: Alexandru Tăcină Publicat: 12 May. 2015, 17:26 Actualizat: 12 May. 2015, 23:08 Tenis
Pe aceeași temă
Nu e banc! Ce i-a cerut Daniela Crudu unui chirurg estetician:
Nu e banc! Ce i-a cerut Daniela Crudu unui chirurg estetician: "Domnule doctor, vreau să îmi scoateți..." A fost imediat ...
Iohannis şi Orban, reacţii după huiduielile de la Iaşi: Au fost agitatori
Iohannis şi Orban, reacţii după huiduielile de la Iaşi: Au fost agitatori
Cutremur DEVASTATOR, in urma cu putin timp! Pagubele sunt URIASE: 4 morti si raniti! 6,9 pe scara Richter! Unde S-A SIMTIT
Cutremur DEVASTATOR, in urma cu putin timp! Pagubele sunt URIASE: 4 morti si raniti! 6,9 pe scara Richter! Unde S-A SIMTIT
Coronavirusul a ajuns în Europa: Ţara în care au fost depistate două cazuri
Coronavirusul a ajuns în Europa: Ţara în care au fost depistate două cazuri
O echipa trecuta prin grupele Champions League negociaza ACUM pentru Alibec! Detalii de culise despre transf
O echipa trecuta prin grupele Champions League negociaza ACUM pentru Alibec! Detalii de culise despre transf
IMAGINI FIERBINȚI! Top 30 cele  mai sexy poze cu Gina Pistol!
IMAGINI FIERBINȚI! Top 30 cele mai sexy poze cu Gina Pistol!
Ca să ai partide de sex memorabile, fă acest lucru extrem de simplu
Ca să ai partide de sex memorabile, fă acest lucru extrem de simplu
Femeile declară: astea sunt „poziţiile ideale” în maşină!
Femeile declară: astea sunt „poziţiile ideale” în maşină!
VIDEO Un curier a scuipat pe o pizza înainte să o livreze. Pedeapsa uriaşă pe care o riscă
VIDEO Un curier a scuipat pe o pizza înainte să o livreze. Pedeapsa uriaşă pe care o riscă
Un tânăr corporatist s-a dus să îşi ia o cafea de la aparatul din birou. A apăsat butonul, a aşteptat să ia paharul. Habar nu avea că el de fapt urma să bea...
Un tânăr corporatist s-a dus să îşi ia o cafea de la aparatul din birou. A apăsat butonul, a aşteptat să ia paharul. ...
Ce s-a întâmplat cu corpul unei FEMEI când a început să FACA sex mai des? Experţii au fost UIMIŢI
Ce s-a întâmplat cu corpul unei FEMEI când a început să FACA sex mai des? Experţii au fost UIMIŢI
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor
ŞOC în fotbalul european. Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus şi semnează cu un alt club uriaş. Şi nu e Bayern Munchen
ŞOC în fotbalul european. Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus şi semnează cu un alt club uriaş. Şi nu e Bayern ...
Traian Băsescu a cedat nervos: Mi-a ajuns! M-au luat de păcălici
Traian Băsescu a cedat nervos: Mi-a ajuns! M-au luat de păcălici
Fosta soție a lui Comsin Cernat, PENSIE SPECIALĂ de la Armată. Ce a ajuns să facă Monica Iagăr pe internet, la 5 luni după ce a născut
Fosta soție a lui Comsin Cernat, PENSIE SPECIALĂ de la Armată. Ce a ajuns să facă Monica Iagăr pe internet, la 5 luni ...
Detalii FABULOASE au iesit la IVEALA! Ce legatura a fost intre Mario Iorgulescu si Oana Zavoranu
Detalii FABULOASE au iesit la IVEALA! Ce legatura a fost intre Mario Iorgulescu si Oana Zavoranu
Pregătiţi-vă! Salariile explodează! Creşteri de 600 de lei la salariu pentru români
Pregătiţi-vă! Salariile explodează! Creşteri de 600 de lei la salariu pentru români
E clar, se lasă cu divorț! Amantul Vlăduței Lupău:
E clar, se lasă cu divorț! Amantul Vlăduței Lupău: "Eu, ca bărbat, nu o să mă laud, chiar dacă am 😲"
Un mare site pornografic a introdus această nouă CATEGORIE pentru a testa apele. Acum nu mai face faţă cererii. „Ne pică SERVERELE!”
Un mare site pornografic a introdus această nouă CATEGORIE pentru a testa apele. Acum nu mai face faţă cererii. „Ne ...
Un cuplu dintr-un stat musulman a fost arestat pentru o filmare. Gestul pentru care au fost acuzaţi de „fărădelegi imorale” | VIDEO
Un cuplu dintr-un stat musulman a fost arestat pentru o filmare. Gestul pentru care au fost acuzaţi de „fărădelegi imorale” ...
Imagini unice cu Mircea Badea complet dezbracat
Imagini unice cu Mircea Badea complet dezbracat
„Iarna pe dos”! ANM a făcut anunţul: Cum va fi vremea în acest weekend
„Iarna pe dos”! ANM a făcut anunţul: Cum va fi vremea în acest weekend
Cum arată fosta soție a lui Vladimir Putin! După o relație tumultoasă, femeia se iubește acum cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr
Cum arată fosta soție a lui Vladimir Putin! După o relație tumultoasă, femeia se iubește acum cu un bărbat cu 20 de ...
Despărțire cutremurătoare în showbiz! Formau unul dintre cele mai iubite cupluri, însă după 9 ani și-au spus adio. Motivul este șocant
Despărțire cutremurătoare în showbiz! Formau unul dintre cele mai iubite cupluri, însă după 9 ani și-au spus adio. ...
Delia este EXTREM de bolnava! Aceasta este SECHESTRATA in spital din cauza Coronavirus
Delia este EXTREM de bolnava! Aceasta este SECHESTRATA in spital din cauza Coronavirus
I-au furat roțile înainte să fie lansată. Masina asta e prea frumoasă pentru a circula pe șosea!
I-au furat roțile înainte să fie lansată. Masina asta e prea frumoasă pentru a circula pe șosea!
FOTO. Loredana Chivu, apariție INTERZISĂ cardiacilor pe internet! Și-a pozat corpul fără jenă, iar fanii au atacat-o dur
FOTO. Loredana Chivu, apariție INTERZISĂ cardiacilor pe internet! Și-a pozat corpul fără jenă, iar fanii au atacat-o dur
Oana Zăvoranu FACE PRAF O VEDETĂ: 'Mogula frumuseții… really? Bine că măcar operațiile sunt totuși ok, nu ca la pocnitori'
Oana Zăvoranu FACE PRAF O VEDETĂ: 'Mogula frumuseții… really? Bine că măcar operațiile sunt totuși ok, nu ca la ...
Dr. Florin Ioan Bălănică: despre obezitate şi efectele sale grave INTERVIU EXCLUSIV
Dr. Florin Ioan Bălănică: despre obezitate şi efectele sale grave INTERVIU EXCLUSIV