Cum a decurs relaţia Halep - Cahill: "Darren nu i-a fost cel mai bun prieten, dar a fost acel om care i-a spus tot timpul adevărul în faţă"

17 nov 2018 1618 afişări Tenis
Cum a decurs relaţia Halep - Cahill: "Darren nu i-a fost cel mai bun prieten, dar a fost acel om care i-a spus tot timpul adevărul în faţă"

Simona Halep şi Darren Cahill au pus stop colaborării pe care o aveau din 2015, antrenorul numărului unu mondial luând decizia de a petrece mai mult timp alături de familia sa. Matt Zemek, un jurnalist american specializat în tenis, a dezvăluit cum a decurs relaţia dintre româncă şi tehnician.

"Lui Cahill nu-i păsa cum reacţiona Simona, ce decizie va lua. Lui i-a păsat doar de meseria lui, să o înveţe lucrurile corecte! Putea să-l şi demită, dar lui nu-i păsa, ţinea la principiile lui. Şi-a riscat relaţia antrenor-jucător, nu a ţinut de bani. A fost gata să renunţe la bani pentru că avea încredere în abordarea lui!
Şi dacă era să plece, tot dormea bine noaptea! A avut încredere în el şi a provocat-o când a părăsit-o temporar. Darren poate că nu i-a fost cel mai bun prieten, poate nici nu trebuie asta, dar a fost acel om care i-a spus tot timpul adevărul în faţă"
, a povestit Matt Zemek.

Cahill ar fi fost plătit de către Halep cu un milion de euro anual, fiind unul dintre cei mai bine cotaţi din lumea tenisului.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.