Continuă "războiul" dintre Serena Williams şi Ilie Năstase! "Arată bine îmbrăcată!". "Nasty", noi comentarii nepotrivite la adresa americancei

23 mai 2018 6622 afişări Tenis
Continuă "războiul" dintre Serena Williams şi Ilie Năstase! "Arată bine îmbrăcată!". "Nasty", noi comentarii nepotrivite la adresa americancei

Ilie Năstase a făcut o nouă remarcă incredibilă la adresa Serenei Williams, după declaraţiile făcute în trecut la adresa copilului, nenăscut pe atunci, al fostului lider mondial. Continuă, astfel, războiul dintre Serena şi foştii jucători români, după ce şi Ion Ţiriac a făcut comentarii negative la adresa celei mai mici dintre surorile Williams.

"Nu ştiu dacă joacă Serena. Se cam retrage. Zicea domnul Ţiriac ceva că e cam grasă. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garrros. E treaba de timp. E greu să revină. Dacă nu câştigi, pierzi încrederea. Arăta bine îmbrăcată la nunta regală", a comentat Năstase.

Ion Ţiriac a dat recent o declaraţie care a deranjat-o pe Serena Williams. "Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a fost afirmaţia lui Ţiriac.

"Voi vorbi cu el, credeţi-mă! O să am o discuţie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaraţie sexistă! Poate că este un om ignorant", a răspuns tăios Williams, pentru "New York Times".

Ilie Năstase şi Serena Williams s-au contrat şi în trecut după ce "Nasty" a făcut comentarii nepotrivite la adresa copilului, nenăscut pe atunci, al fostului lider mondial. „Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a scris Serena, atunci, pe contul ei de Instagram.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.