"Bănuiam că urmează, am avut mai multe discuţii". Halep a vorbit deschis despre despărţirea de Darren Cahill, apoi a indicat antrenorul pe care l-ar accepta fără să clipească: "I-aş spune un mare DA!"

14 nov 2018 10575 afişări Tenis
"Bănuiam că urmează, am avut mai multe discuţii". Halep a vorbit deschis despre despărţirea de Darren Cahill, apoi a indicat antrenorul pe care l-ar accepta fără să clipească: "I-aş spune un mare DA!"

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) bănuia de mai mult timp că urmează despărţirea de Darren Cahill, dar nu are un plan B pentru înlocuirea strategului australian care a dus-o pe primul loc în lume şi către primul Grand Slam al carierei. Mai în glumă, mai în serios liderul mondial a transmis că ar accepta să fie antrenată de un Ion Ţiriac ceva mai tânăr.

"Nu ştiam mai demult, dar bănuiam pentru că am mai avut discuţii. Ştiam că băiatul lui este în an final şi trebuie să meargă la Universitate, ştiam că trebuie să fie alături de familie mai mult. A avut atâţia ani în circuit, am înţeles şi am respectat decizia. Familia întotdeauna este pe primul plan", a declarat Simona, citată de digisport.ro, înainte să anunţe că nu are, pentru moment, în minte numele vreunui antrenor: "În momentul de faţă nu am vorbit nimic cu nimeni, nu există un plan B. Nu este uşor să îmi aleg din nou un alt antrenor, a fost o perioadă frumoasă cu Darren şi vreau să îi mulţumesc tot ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare".

De curând, Ţiriac şi-a manifestat, în glumă, disponibilitatea de a o antrena pe constănţeancă, iar răspunsul Simonei nu a întârziat să apară: "Da, un mare DA. Îi mulţumesc pentru asta, este un sprijin foarte mare, foarte important şi îmi dă încredere în acest moment", a mai declarat cea mai bună jucătoare a lunii, miercuri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.