Prima reacţie a Cristinei Neagu după verdictul crunt al medicilor: "Veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat!" | Bazaliu, convocată de urgenţă la EURO

13 dec 2018 10252 afişări Handbal
Prima reacţie a Cristinei Neagu după verdictul crunt al medicilor: "Veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat!" | Bazaliu, convocată de urgenţă la EURO

Căpitanul naţionalei Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă şase luni. Ea nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa, dar va rămâne alături de delegaţia tricoloră, în locul său fiind convocată Bianca Bazaliu.

Cristina a comentat acum pe pagina sa de facebook: "Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele!".

Pompiliu Popescu, fostul medic al "Generaţiei de Aur", a explicat la ProSport LIVE în ce constă operaţia Cristinei Neagu şi cum trebuie să decurgă recuperarea de şase luni pentru ca cea mai bună handbalistă a noastră să revină la parametrii maximi pe teren. Ea a fost accidentată în meciul cu Ungaria de la Campionatul European.

 Altfel, pentru ultimele meciuri ale naţionalei noastre la EURO a fost convocată Bianca Bazaliu, ea urmând să evolueze în locul Cristinei Neagu. "Staful tehnic al naţionalei de handbal a luat decizia de a o convoca la lot pe Bianca Bazaliu pentru faza următoare a EHF Euro 2018. Interul stânga al CSM Bucuresti se va alătura tricolorelor la Paris în această după-amiază", a anunţat FR Handbal.


 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.