Ardean şi Ungureanu, în rolul lui Moş Nicolae

6 dec 2008 22 afişări Handbal
Ardean şi Ungureanu, în rolul lui Moş Nicolae

Victoria cu Franţa a fost cel mai important cadou de Moş Nicolae pentru tricolore. Totuşi, ceva mai târziu, Valentina Ardean şi Paula Ungureanu şi-au luat în serios şi rolul de Moş Nicolae. Au lipit pe uşa de la fiecare cameră câte un săculeţ, cu mesajul „Moşul de la 712”. „Am vrut să facem o surpriză pentru fete şi am reuşit”, a spus Ardean. Florentina Stanciu – Danilea Crap (Moşul de la 709) sau Oana Şoit – Carmen Amariei (Moşul de la 714) au avut iniţiative asemănătoare.

Mobilizare generală

Echipa naţională a lucrat şi la partea estetică a etajului şapte de la Hotel Continental, dorind ca atmosfera să fie într-adevăr de Moş Nicolae. Împreună, tricolorele au schimbat decorul, îmbogăţindu-l cu beculeţe şi mesaje gen „Sărbători fericite!” sau „HAI România!”. După-amiază au plecat să achiziţioneze şi un brad, vrând parcă să devină lidere şi la acest capitol în raport cu celelalte reprezentative.

Bârsan şi Marinescu, sărbătoriţi

Înaintea unei partide de fotbal din cadrul antrenamentului, jucătoarele au efectuat fotografii de grup, iar apoi au „sărit” pe Florina Bârsan. Au ţinut să o urce pe bara transversală pentru a-i cânta „LA MULŢI ANI”, pivotul naţionalei împlinind ieri 23 de ani. La rând a fost apoi şeful delegaţiei, Mihai Marinescu, care a sărbăptorit 64 de ani.

Meiroşu şi Manea formează familia Ettyyy

Adina Meiroşu-Fiera şi Oana Manea împart aceeaşi cameră la Hotel Continental, numărul 708. Sunt practic nedespărţite, precum o familie. De altfel, cele două tricolore şi-au imprimat pe uşa camerei „Familia Ettyyy”. Mai mult, Meiroşu şi Manea s-au prezentat ieri la antrenament cu aceeaşi frizură, părul vopsit negru şi prins în două codiţe. Prietenia dintre cele două handbaliste este deja de notorietate, ele promovând împreună la echipa mare, la Oltchim, sub bagheta Marianei Târcă.

articol scris de Marius HUŢU şi Dan DUŢĂ (Macedonia)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.