Etapă de Grand Slam la dans sportiv, în premieră în România

12 mar 2019 296 afişări Alte Sporturi
Etapă de Grand Slam la dans sportiv, în premieră în România

Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS), Federaţia Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului şi Primăria Capitalei organizează la Sala Polivalentă din Capitală, în premieră pentru România, o etapă de Grand Slam (Mare Slam) la dans sportiv.

În perioada 15-17 martie 2019, toată elita dansului sportiv mondial va veni la Bucureşti, la Dancemasters, o competiţie de tradiţie aflată la ediţia a 16-a, şi care include prima dintre cele cinci etape de Mare Slam din 2019, celelalte fiind organizate de Italia, China, Germania şi Rusia. Peste 1000 de dansatori din toată lumea şi primele 10 perechi din topul mondial vor participa la Dancemasters, organizatorii promiţând un adevărat regal al dansului.

Evenimentul este produs în parteneriat cu TVR care va transmite în direct, pe TVR1, galele de seară, începând cu orele 21.00.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.