Daniel Ghiţă "a luat foc" când a aflat că Moroşanu şi Benny Adegbuyi se vor lupta într-o gală la Cluj! "Eşti sigur că-l baţi? Are două mâini, dar vezi să nu aibă una ruptă"

23 apr 2019 8814 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă "a luat foc" când a aflat că Moroşanu şi Benny Adegbuyi se vor lupta într-o gală la Cluj! "Eşti sigur că-l baţi? Are două mâini, dar vezi să nu aibă una ruptă"

Cătălin Moroşanu se va lupta la Cluj-Napoca, în revanşa cu britanicul Daniel Sam. Meciul va avea loc la data de 6 iunie, în Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul galei Dynamite Fighting Show 4, moment ce va consemna şi revenirea acasă a celui mai bine cotat luptător român Benny Adegbuyi după mai bine de trei ani.

Duelul cu Daniel Sam face parte din cadrul turneului de retragere, pe care Moroşanu l-a început anul trecut şi care se va încheia la finele sezonului 2019. Cei doi s-au mai întâlnit în 2016, în gala Superkombat Puerto Rico, atunci când britanicul a fost declarat învingător.

Moroşanu şi Benny sunt doi dintre rivalii lui Daniel Ghiţă, iar "Samuraiul Sălbatic" a reacţioant la auzul veştii că aceştia vor lupta în iunie, deşi confruntarea cu el o evită de multe luni.

"Campionilor când anunţaţi gala de la Cluj? Ssssssttttttt

Se aude ca Lupul şi-a găsit un “boxiiierr”sub nivel. Eşti sigur ca îl baţi? Sigur ? Are doua mâini, vezi sa nu aibă una ruptă.

Nu mai pune masa musculară pe tine,oricum loveşti încet şi nu ai forta in pumn. Masa te încetineşte. Asculta de “ bătrâni “ tinerelule de 34 de ani!

Măi, nu mai sunt nici lupii ce erau odata!", a scris Daniel Ghiţă pe contul său de facebook.

Războiul dintre Ghiţă şi ceilalţi "grei" din K1 a pornit de câteva luni. "Samuraiul" s-a întors în ring după patru ani şi l-a bătut pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După luptă i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box. Atât "Moartea din Carpaţi", cât şi Raul Cătinaş sau Benny Adegbuyi au dat replica, iar de aici s-a iscat un conflict mediatic.

Cum ar arăta lupta cu Moroşanu sau Benny în viziunea lui Ghiţă? "Pe Moroşanu îl bat cu o mână. Pe Benny îl bat cu stânga şi pe Moroşanu, cu dreapta", a spus acesta. Expresia "îl bat cu stânga pe Benny"  duce cu gândul la lupta lui Adegbuyi cu Jamal Ben Saddik.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.