Daniel Ghiţă a ieşit la atac, după ce Benny Adegbuyi a fost zdrobit în finala de 100.000 de euro: "Te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură!" | VIDEO

9 dec 2018 16974 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă a ieşit la atac, după ce Benny Adegbuyi a fost zdrobit în finala de 100.000 de euro: "Te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură!" | VIDEO Daniel Ghiţă / foto: facebook

Benny Adegbuyi a pierdut finala piramidei de 100.000 de euro, marocanul Jamal Ben Saddik câştigând prin KO în prima repriză. Daniel Ghiţă a comentat în termeni duri despre eşecul lui Benny, unul dintre cei care l-au provocat la luptă după ce "Samuraiul" a revenit în circuit.

Adegbuyi s-a impus în sferturi în faţa polonezului Arkadiusz Wrzosek, apoi a trecut greu în semifinale de olandezul Jahfarr Wilnis. Românul a învins în cele din urmă prin KO şi a urmat finala cu Saddik, cel care l-a trimis la podea din prima repriză, lovind mai mult cu stânga. Acesta este o mai veche cunoştinţă a lui Daniel Ghiţă, "Samuraiul" depăşindu-l prin KO într-o gală de la Tokyo, din decembrie 2012.

"Lupu te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură! Cum te bucurai tu când am pierdut eu. Ce zici de Karma?", a fost mesajul postat acum de Ghiţă pe reţelele sociale, totul fiind însoţit de un filmuleţ de pe youtube în care se arată cum el l-a bătut pe marocan.

Daniel Ghiţă a revenit în K1 după patru ani şi l-a făcut KO pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După meci i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box. Atât "Moartea din Carpaţi", cât şi Raul Cătinaş sau Benny Adegbuyi au dat replica, una dură, iar "Samuraiul" i-a făcut praf pe reţelele sociale.  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.