Tragedie la startul Raliului Dakar! O spectatoare a murit după un accident

3 ian 2010 54 afişări Auto-Moto
Tragedie la startul Raliului Dakar! O spectatoare a murit după un accident Tragedie la startul Raliului Dakar! O spectatoare a murit după un accident

Raliul Dakar s-a mutat pe pământ american. Startul celebreicurse a fost unul tragic. O spectatoare a murit şi mai multepersoane au fost rănite după ce o maşina a intrat în plin într-ungrup de spectatori.

Accidentul s-a produs în prima etapă la Raliul Dakar 2010, întreBuenos Aires şi Cordoba.

"O femeie de 28 de ani a murit. A suferit grave traumatismecraniene, dar şi la abdomen şi pelvis. În timpul transportării laspital, inima i s-a oprit de două ori. În ciuda îngrijirilorprimite, ea a murit
", a declarat Norberto Brusa, medic laspitalul din Cordoba.

Alte patru persoane au fost rănite.

"Ca urmare a unei ieşiri în decor, maşina cu numărul deconcurs 418, cu echipajul germano-elveţian Mirco Schultis-UlrichLeardi, a lovit un grup de spectatori la kilometrul 75 al specialeizilei. Mai multe persoane au fost rănite, iar una se află în starecritică", au anunţat organizatorii competiţiei.

Organizatorii au precizat că persoanele rănite au fost transportateimediat cu elicopterele la spital.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.