Spectacol total la GTC Trophy 2018. Cine sunt marii câştigători

25 oct 2018 228 afişări Auto-Moto
Spectacol total la GTC Trophy 2018. Cine sunt marii câştigători
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Ziua cea mai lungă a off roadului românesc, GTC Trophy, organizată în judeţul Buzău, a avut la start 80 de echipaje, care au înfruntat un format unic, fiind obligate să parcurgă traseul de concurs în maximum 24 de ore.

Participanţii au trebuit să bifeze între 160 şi 300 de kilometri, în funcţie de clase, pe unele dintre cele mai dure trasee din Campionatul Naţional de Off Road. De altfel, traseul dificil a cauzat şi abandonul a 15 dintre echipaje, în special la Open şi Extrem.

În acest an, alături de clasele consacrate în Campionatul National de Off-Road au fost organizate şi clasele suplimentare Hobby şi Side-by-side. Competitorii de la aceste clase au avut ocazia să testeze atmosfera şi performanţa unei etape de campionat de renume. "Prin introducerea celor două clase, ne dorim să atragem noi piloţi pentru campionat, cu siguranţă pe mulţi dintre cei care au venit prima oară aici, îi vom revedea anul viitor în rundele campionatului", a declarat Răzvan Cirap, organizatorul GTC Trophy.

Startul rundei s-a dat în Piaţa Daciei din municipiul Buzău, acolo unde sute de fani au fost prezenţi pentru a admira monştrii 4x4, iar ulterior, proba de Trial, cea mai populară printre pasionaţii acestui sport, a fost urmărită de un public numeros în apropierea podului de la Mărăcineni. Finişul a fost la Sărăta Monteoru, acolo unde, de altfel, a fost organizată şi ceremonia de premiere.

Aflată la a şaptea ediţie, etapa GTC Trophy a fost încă o dată un etalon pentru ce înseamnă organizarea de competiţii de motorsport auto. Echipa de organizare de la GTC Motorsport a fost lă înaltime, lucru atestat şi de nota maximă obţinută de la Federaţia de Automobilism Sportiv.

Câştigătorii GTC Trophy 2018 sunt:

  •  clasa Standard A: Raul Petrea/Romeo Andries
  • clasa Standard B: Cristian Craveţ/Cristian Micu
  • clasa Open: Teo Vişoiu/Marius Pop
  • clasa Extrem: Andy Vişoiu/Costin Fântână
  • la clasa Side-by-side: Mircea Sandu/Andrei Manolache
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.