Noul Renault Koleos a primit 5 stele la testele de siguranţă EURO NCAP

22 sep 2017 1582 afişări Auto-Moto
Noul Renault Koleos a primit 5 stele la testele de siguranţă EURO NCAP 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7959/16738053/2/noul-renault-koleos-interior.jpg

Noul Renault Koleos beneficiază de experienţa Renault în domeniul siguranţei. Atât sistemele de siguranţă pasivă, incluse în echiparea standard, cât şi structura solidă a vehiculului, permit noului model să obţină un maxim de 5 stele la testele independente European NCAP (New Car Assessment Programme). În domeniul siguranţei active, echiparea de bază a noului SUV este întărită de sisteme de asistenţă pentru condus (ADAS) de ultimă generaţie.

Autovehicului beneficiază de o structură concepută pentru a-şi proteja pasagerii. Utilizarea a doua tipuri de oţel, unul mai elasitic pentru suportul motorului şi unul mai dur pentru carcasa habitaclului, are ca scop protecţia compartimentul pentru pasageri, chiar şi în cazul unui impact sever. Echipamentul standard de siguranţă include două airbag-uri frontale care îşi adaptează extinderea în funcţie de natura şocului şi poziţia persoanei, două airbag-uri laterale pentru torace şi umăr, pentru pasagerii din faţă, două airbag-uri de tip cortina, dispozitive de fixare ISOFIX şi I-Size pe scaunele laterale din spate şi, de asemenea, centuri de siguranţă cu dispozitive de pretensionare cu limitator de sarcină pentru toţi pasagerii.

În domeniul siguranţei active, echiparea standard a noului Koleos (sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă, sistemul de stabilitate electronică a vehiculului, distribuţia electronică a forţei de frânare, asistenţa pentru pornirea în pantă etc.) este întărită de un set de sisteme de asistenţă (ADAS) de ultimă generaţie. Accesibile din tableta R-LINK 2, acestea permit: un condus mai sigur datorită atât sistemului de frânare de urgenţă activă (AEBS City şi Inter-Urban) cu alertă la depăşirea benzii de rulare (LDW) cât şi a senzorului pentru unghiul mort (BSW) şi a recunoaşterii semnelor rutiere. De asemenea, camerele şi senzorii permit comutarea automată între luminile de drum şi întâlnire (AHL), asistenţa la parcare (Easy Park Assist).

Preţul de plecare pentru noul Renaul Koleos va fi în jur de 25.000 de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.