Mihai Leu, printre câştigătorii primei etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop

8 apr 2019 301 afişări Auto-Moto
Mihai Leu, printre câştigătorii primei etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Campionul din 2003, Mihai Leu, şi al său Ferrari 458 Challenge Evo s-au impus la clasa GT a competiţiei de la Râşnov.

Primăvara a dat verde activităţilor în natură, iar sporturile cu motor au aşteptat cu mare nerăbdare momentul startului. În acest context, pe 6 şi 7 aprilie Râşnovul a fost sub asediul bolizilor pentru că a început oficial sezonul 2019 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniştii acestei prime etape montane s-a aflat Mihai Leu, cel care a dominat autoritar clasa GT. La volanul unei super-maşini, Ferrari 458 Challenge Evo, fostul boxer a obţinut locul 1, urmat la distanţă mare de rivalii săi, Eduard Cozma şi Florin Voicu. În clasamentul OPEN, Leu a ocupat locul 7, cu un timp puţin mai bun decât al lui Dani Oţil, vedeta de televiziune care a încheiat pe 8 la volanul unui Radical SR4.Altfel, campion în clasamentul general al etapei de la Râşnov, prima a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2019, a fost Lucien Hora, care a condus o Lola B99/50, pe doi s-au clasat Lucian Răduţ şi a sa Mitsubishi Lancer Evo 8,5, iar podiumul a fost închis de Silviu Dumitrescu, posesorul unei Osella PA21/E2.Urmează etapa de Super-Rally pe străzile din Mangalia

A fost doar încălzirea pentru iubitorii din România ai acestui sport. Pe 10 şi 11 mai va începe la malul mării şi sezonul de Super-Rally, Mihai Leu şi ceilalţi piloţi promiţând deja să facă spectacol pe străzile din Mangalia. Apoi, întrecerile revin la munte pentru a doua şi a treia etapă de Viteză în Coastă. Acestea se vor desfăşura la Cheile Grădiştei, respectiv Poiana Braşov, în weekend-urile 18-19 mai şi 8-9 iunie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.