Limuzine la mezat după summit

Publicat: 14 Apr. 2008, 19:07 Auto-Moto
Limuzine la mezat după summit

Pentru summit-ul NATO găzduit de București, Mercedes-Benz România a pus la dispoziția organizatorilor 69 de automobile. O parte dintre acestea vor fi vândute.

Constructorul german de automobile este cunoscut ca fiind unul dintre cei care asigură, cu limuzinele sale, transportul demnitarilor din toată lumea. Și aceasta în condiții de maximă siguranță.

Prezentat la ediția de anul trecut a SIAB, automobilul blindat de lux S600 Guard a impresionat asistența, fiind și unul dintre cele mai scumpe de acolo: costă 383.000 de euro fără TVA! Capabil să reziste la gloanțele trase cu pistolul sau mitraliera și chiar și la grenadele de mână, acesta dispune și de sistemul “run-flat”, ce îi permite să ruleze și pe pană. Nu întâmplător, flota folosită săptămâna trecută a cuprins 37 de astfel de limuzine. La care s-au adăugat alte 30 din modelul S500 4M L, fără blindaj. Mercedes a anunțat că le va vinde pe acestea din urmă, însă nici primele nu vor rămâne fără stăpân pentru mult timp.

Marian BURLACU

*Citește în ProMotor pe aprilie: Viitorul este aici, Dacia Sandero * Test cu Mercedes Benz SL * Fabricat în România – Ford Transit Connect * Interviu cu Sergiu Nicolaescu * Pictorial Logan KissFM

Publicat: 14 Apr. 2008, 19:07 Auto-Moto
Pe aceeași temă