FOTO | Imagine rară postată de familia Schumacher, copleşită de mesajele primite vis a vis de situaţia lui Michael: "Vrem să vă mulţumim!"

28 ian 2019 15196 afişări Auto-Moto
FOTO | Imagine rară postată de familia Schumacher, copleşită de mesajele primite vis a vis de situaţia lui Michael: "Vrem să vă mulţumim!"

Familia lui Michael Schumacher (50 de ani), fostul campion de Formula 1, postat recent o fotografie de familie în semn de mulţumire pentru toate mesajele primite referitoare la situaţia fostului pilot. Schumacher a intrat în comă după un accident suferit la schi, în 2013. Între timp, fiul său, Mick, a semnat cu Ferrari, echipă pentru care neamţul a scris istorie.

Mick a pozat alături de Corinna şi Gina Lisa, fiica lui Michael Schumacher, îmbrăcat în costumul de pilot.

"Cu această poză vrem să va mulţumim din adâncul inimilor noastre pentru toate urările călduroase din ultima perioada, ne-au dat putere şi energie pozitivă. E un an special pentru Michael, împlineşte 50 de ani şi 25 de ani de la primul sau titlu mondial în Formulă 1. E plăcut să vedem că voi, la fel că şi noi, îi celebraţi carieră", e mesajul postat pe contul de Instagram al lui Michael Schumacher.

7 titluri de campion mondial în Formulă 1 a cucerit Michael Schumacher în carieră să.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.