Demonstraţii de pilotaj sportiv, sâmbătă, în jurul Arenei Naţionale din Capitală

14 sep 2018 176 afişări Auto-Moto
Demonstraţii de pilotaj sportiv, sâmbătă, în jurul Arenei Naţionale din Capitală

Şapte dintre cei mai spectaculoşi piloţi români vor face demonstraţii, sâmbătă, începând cu ora 14:00, în jurul Arenei Naţionale din Capitală, în cadrul ediţiei a doua din 2018 a Drift Games, informează Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Accesul la evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 este gratuit, iar publicul prezent va avea ocazia de a afla care sunt diferenţele dintre maşinile de competiţie şi cele de stradă, iar câţiva spectatori norocoşi chiar se vor afla în dreapta piloţilor la demonstraţii.

Răzvan Stan, Marius Mitrache, Sorin Ene, Traian Buşe, Radu „Evl Santos” Moise, Gabi Imre şi Niculae Dobre sunt piloţii care vor testa limitele în acest show unic la nivel naţional, din care nu vor lipsi parcările din derapaj, trecerile la limită pe lângă obstacole sau lovirea unor elemente poziţionate pe traseu.

"Nu va fi doar scop sportiv, ci ne dorim să educăm şi tinerii iubitori de automobilism, să le arătăm calea legală. De altfel, acesta este şi motto-ul evenimentului: sportivitate, fair play şi siguranţă în trafic", afirmă Andrei Balica, preşedintele Romanian Drift Community.

Pe lângă spectacolul automobilistic, o maşină de competiţie va fi expusă în afara zonei de concurs, acolo unde un instructor autorizat şi un profesor de legislaţie rutieră le vor prezenta celor prezenţi normele şi competenţele de siguranţă.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.