Actor la Hollywood şi legendă a UFC, în vizită în România. Ce a făcut la Constanţa

16 iul 2017 2163 afişări Alte Sporturi
Actor la Hollywood şi legendă a UFC, în vizită în România. Ce a făcut la Constanţa

Unul dintre primii campioni din istoria UFC şi totodată actor în producţii mari de la Hollywood precum Bad Boys, 15 Minutes sau Air Force One, rusul Oleg Taktarov, se află în aceste zile în România, acolo unde pregăteşte un nou film, iar sâmbătă a profitat de ocazie şi a vizitat litoralul Mării Negre.

Acesta s-a întâlnit la Constanţa cu proprietarul circuitului Superkombat, Eduard Irimia, şi au discutat despre mai multe proiecte, fiind cunoscut faptul că promotorul român a adus de-a lungul timpului în ţara noastră actori precum Kristanna Loken, Bai Ling, Costas Mandylor, Erika Eleniak sau Cristopher Atkins.

„Este o legendă a sporturilor de contact şi un om bine ancorat în realitate. I-am povestit despre proiectul Superkombat, dacă va mai fi în ţară până atunci, poate îl vedem pe 19 august la gala de la Constanţa. Îi place în România, chiar se antrenează în pauzele dintre filmări la o sală de sambo din Capitală”, a spus promotorul Eduard Irimia.

Legendarul campion rus a susţinut, la invitaţia clubului Dracones, un seminar pe o plajă din Mamaia, iar printre participanţi s-au numărat şi luptătorii Superkombat, Alex Filip şi Eduard Chelariu.

În vârstă de 49 de ani, Taktarov a devenit campion UFC în 1995 şi a rămas în istoria circuitului prin recordul de cea mai rapidă ghilotină. Declarat Maestru al Sportului în Rusia, atât în judo, cât şi sambo, acesta a făcut tranziţia, după retragerea din activitate, spre Hollywood, jucând în peste 20 de producţii cinematografice, alături de actori precum Will Smith sau Robert de Niro. În urmă cu câţiva ani, a susţinut şi un „Celebrity Boxing Match”, învingându-l pe Dolph Lundgren.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.