Salariu anual FABULOS pentru Lucescu! Reacţia lui Ahmetov după ce turcii au anunţat că "Il Luce" va pleca de la Şahtior

6 ian 2016 34195 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Salariu anual FABULOS pentru Lucescu! Reacţia lui Ahmetov după ce turcii au anunţat că "Il Luce" va pleca de la Şahtior

Presa turcă dă ca sigură venirea lui Mircea Lucescu la Trabzon, iar patronul lui Şahtior a confirmă că antrenorul român va pleca din Ucraina. Potrivit turcilor, Rinat Ahmetov şi-a dat acordul ca "Il Luce" să plece de la Doneţk la finalul sezonului, chiar dacă cei doi aveau o înţelegere verbală că vor continua colaborarea.

Rinat Ahmetov şi Mircea Lucescu se vor întâlni pe 8 ianuarie pentru a oficializa despărţirea, antrenorul român fiind aşteptat două zile mai târziu în Turcia pentru a parafa înţelegerea cu Trabzonspor.

Presa din Turcia notează că lui Mircea Lucescu i s-a pregătit un contract pe trei sezoane şi un buget anual de 100 de milioane de euro. În ultimul an de contract, Lucescu va renunţa la a conduce efectiv echipa, devenind director sportiv, iar locul său pe bancă va fi luat de Răzvan, mai scriu jurnaliştii turci. Mircea Lucescu ar urma să primească un salariu anual de 6 milioane de euro.

Mircea Lucescu a preluat-o pe Şahtior în 2004, iar de atunci a câştigat 8 titluri de campion, 5 Cupe, 5 Supercupe şi a triumfat şi în ultimul sezon de Cupa UEFA, în 2009.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/salariu-anual-fabulos-pentru-lucescu-reactia-lui-ahmetov-dupa-ce-turcii-au-anuntat-ca-il-luce-va-pleca-de-la-sahtior-14956123
14956123
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ