VIDEO | Scandal în cimitir, cu Gigi Becali în prim-plan: "Voi vindeţi terenul meu? Sunteţi nebuni?"

23 mai 2019 54817 afişări Sport Life
VIDEO | Scandal în cimitir, cu Gigi Becali în prim-plan: "Voi vindeţi terenul meu? Sunteţi nebuni?"

Gigi Becali a fost implicat într-un episod neplăcut la Cimitirul Pipera, din cauza unor nereguli. De data aceasta însă, este persoana neîndreptăţită. Omul de afaceri s-a deplasat la locul cu pricina şi a constat că locurile sale de veci au fost vândute altor persoane. După ce a observat ce s-a întâmplat, s-a enervat şi a urmat o ceartă cu custodele, pe care l-a acuzat că este principalul vinovat în tranzacţia ilegală.

Evenimentul s-a petrecut joi. Pe imagini, Becali este văzut sosind la cimitir cu maşina personală, dar nu este singur, ci însoţit de un călugăr. Merge la terenul pe care l-a cumpărat şi este surprins să constate că acolo s-au făcut deja primele construcţii. Patronul echipei FCSB îl acuză pe Ninel, persoana însărcinata cu paza, că totul a fost premeditat, pentru a obţine foloase materiale de pe urma sa. Acesta din urmă încearcă să se apere, dar Becali este din ce în ce mai vocal şi atrage atenţia oamenilor aflaţi în zonă. Cearta a durat câteva minute, iar omul de afaceri nu s-a lăsat uşor. A încercat să remedieze problema, dar în cele din urmă nu a rezolvat nimic. Totul a fost în zadar.

Gigi Becali: Voi vindeţi terenul meu, voi aţi vândut cavoul meu?

Ninel Scârneciu: Cine a vândut?

Gigi Becali: Cum n-aţi vândut? Nu ai văzut că sunt numai cavouri acolo?

Ninel Scârneciu: Nu şefu! Ce este acolo este ăla... Cum îl cheamă?

Gigi Becali: E terenul meu. Ce caută?

Ninel Scârneciu: A făcut cavoul.

Gigi Becali: I-am dat eu (n.red. - terenul)?

Ninel Scârneciu: Cum îl cheamă?

Gigi Becali: Păi sunt vreo 4-5 cadouri...

Aghiotantul lui Ninel: Creştin (n.red. – fiica milionarului Creştin)

Ninel Scârneciu: Lasă Creştin... Ăla, mi-ai zis matale, Valută, sau nu mai ştiu cum. Alea sunt borduri, părinte... şefu, nu sunt cavouri.

Gigi Becali: Cine le-a pus?

Ninel Scârneciu: Au venit că au morţi acolo.

Gigi Becali: Cine are morţi?

Ninel Scârneciu: Ăia...

Gigi Becali: Cum să aibă morţi pe terenul meu?

Ninel Scârneciu: Tot e terenul dumitale aici.

Gigi Becali: Şi atunci ce caută?

Ninel Scârneciu: Păi... sunt îngropaţi... a venit...

Gigi Becali: Pâi da, pâi da... Pâi cine e nebun să-şi pună mormânt în cimitir la altul? Eu vin la tine în curte să semăn porumb la tine în curte?

Ninel Scârneciu: E Patrichi (n.red. – Cornel Patrichi)...Nu sunt cavouri acolo

Gigi Becali: Lasă bă, cavourile alea... Aţi vândut voi ca să luaţi bani. Dar sunteţi nebuni, vindeţi pământul meu? Cum făcea, dacă tu nu erai aici tu...?!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.