VIDEO | Au transformat noaptea în zi! Suporterii lui Dinamo au luat cu asalt casa lui Bogdan Bălănescu: "arsenalul" cu care s-au prezentat

6 iun 2019 10826 afişări Liga 1

VIDEO: Peluza Cătălin Hîldan

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan fac presiuni uriaşe asupra clubului pentru ca Mircea Rednic să revină la Dinamo. Miercuri, cei mai înfocaţi fani au mers la Mircea Rednic şi au purtat un dialog cu el, apoi s-au îndreptat spre casa secretarului general al clubului, Bogdan Bălănescu, care cu siguranţă nu a mai putut dormi, din cauza evenimentelor de peste gard. 

Conducerea lui Dinamo e văzută de dinamovişti drept principala vinovată pentru ultimele sezoane slabe ale echipei. Mircea Rednic are o relaţie specială cu fanii, iar îndepărtarea sa de la echipă a produs un "război" între peluză şi conducerea de la Rin. Prima "victimă" a conflictului a fost Ionuţ Negoiţă, care a avut de gestionat o situaţie delicată în faţa hotelului său din Bucureşti. Fanii au protestat vehement în faţa hotelului Rin, marţi, iar a doua zi au blocat conferinţa prin care Eugen Neagoe ar fi trebuit să fie anunţat ca antrenor al lui Dinamo, la Buftea. 

Seara, turul suporterilor a continuat. Au discutat mai întâi cu Mircea Rednic, iar apoi au produs panică pe strada secretarului general Bogdan Bălănescu. Oficialul dinamovist s-a trezit cu suporteri furioşi la poarta casei sale, iar torţele şi cuvintele dure nu au lispit: "Îl vrem pe Rednic înapoi / Altfel, o să te tot vezi cu noi!", au transmis cei din PCH. 

Bălănescu e privit drept principalul vinovat pentru îndepărtarea lui Rednic de la echipă, în viziunea suporterilor. Totuşi, "Puriul" are o veste bună: "Suporterii au înţeles tot ce s-a întâmplat în perioada asta, alţii nu au înţeles. Mie îmi pare rău pentru Eugen, este prietenul meu, dar le mulţumesc suporterilor. S-au făcut atâtea greşeli la nivel de conducere, iar eu am fost folosit pe post de tampon. Aş reveni, dar în condiţiile mele. Să nu mai pun la socoteală că ce se discuta în şedinţe apărea apoi în presă. Sau că am fost forţat să joc cu Şerban, să îl bag în cinci meciuri, altfel plătea clubul un milion de euro", a declarat Rednic pentru DigiSport, după ce a fost îndepărtat de pe banca tehnică. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.