Rednic: "Mă întorc dacă pleacă Bălănescu!". Haos la Săftica: fanii au luat cu asalt baza şi îl cer înapoi pe "Puriu", ca garanţie că echipa nu intră sub influenţa lui Becali. Negoiţă ameninţă. UPDATE | Neagoe nu renunţă la Dinamo. Reacţia antrenorului

5 iun 2019 25040 afişări Liga 1
Rednic: "Mă întorc dacă pleacă Bălănescu!". Haos la Săftica: fanii au luat cu asalt baza şi îl cer înapoi pe "Puriu", ca garanţie că echipa nu intră sub influenţa lui Becali. Negoiţă ameninţă. UPDATE | Neagoe nu renunţă la Dinamo. Reacţia antrenorului
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Dinamo a anulat conferinţa de presă la care Eugen Neagoe trebuia să fie prezentat oficial în funcţia de antrenor al echipei. Circa 30 de suporteri au pătruns în baza de la Săftica, după care au ajuns până în sala de conferinţe.

UPDATE 21:00 Eugen Neagoe a reacţionat după scandalul de astăzi, de la Săftica. În ciuda protestului fanilor dinamovişti, antrenorul prahovean nu va renunţa la echipa din ”Ştefan cel Mare”:  „Nu se pune problema să renunţ la Dinamo. Am vorbit şi cu Bogdan Bălănescu, şi cu toţi ceilalţi. Ei au plecat la club, eu am rămas să îmi mai rezolv unele treburi. Nu ştiu când va avea loc conferinţa de prezentare, o să vedem în zilele următoare. Eu vreau să antrenez Dinamo, acesta e lucrul cel mai important. Deocamdată nu pot să dau mai multe detalii”, a spus Neagoe, pentru Fanatik.ro.


UPDATE 17.46 Eugen Neagoe a renunţat să mai vină la Dinamo, anunţă gsp.ro. Din acest moment, presiunea cade pe preşedintele Bălănescu, cel căruia fanii îi cer demisia. Rednic îl suspectează că a sabotat finalul de sezon după ce în public a apărut o listă cu jucătorii care trebuiau să plece la finalul sezonului. Despre lista respectivă ştiau doar patru persoane: Rednic, Bălănescu, Dănciulescu şi Iorga.


UPDATE 17.00 Mircea Rednic a anunţat că s-ar întoarce la Dinamo, dar cu o singură condiţie. “Sunt dispus să mă intorc la Dinamo, doar dacă pleacă Bogdan Bălănescu”!", a declarat tehnicianul pentru dinamo1948.club.


UPDATE 16.10 Bogdan Bălănescu, preşedintele echipei Dinamo, a ieşit la declaraţii. Conducătorul clubului părea debusolat şi uşor ezitant: "Suporterii cer ca Neagoe să nu vină ca antrenor şi să fie adus înapoi nea Mircea Rednic. Vom vedea ce facem. Va fi o decizie foarte grea. Antrenorul echipei este acum Eugen Neagoe. Condamnăm actele de violenţă. Suporterii au venit pentru nişte răspunsuri. Dorinţa suporterilor o ştim. Mircea Rednic reprezintă speranţa pentru suporteri. Dar această speranţă trebuie dublată de jocul echipei şi de componenţa lotului.

Vizavi de instalarea domnului Mircea Rednic, am fost singurul care a susţinut instalarea lui Mircea Rednic, după care, împreună cu doi colegi, am fost la domnul Negoiţă. Ştiţi foarte bine că Rednic nu avea o relaţie prea bună cu patronul. Vom vedea ce se va întâmpla mâine. Sunt convins că Neagoe rămâne antrenorul echipei Dinamo".


UPDATE 16.02 Suporterii dinamovişti au nişte cerinţe concrete în faţa lui Negoiţă. Sursele ProSport spun că fanii vor să fie reinstalat urgent Mircea Rednic ca antrenor şi evacuat preşedintele Bogdan Bălănescu, considerat trădător şi în cârdăşie cu diverse persoane care au alte interese decât performanţa clubului. Neagoe este considerat pionul lui Ioan Becali - aceasta este principala temere a suporterilor, că Dinamo cade din nou, odată cu plecarea lui Rednic, în sfera de influenţă a impresarului abia ieşit din închisoare.

Suspiciunile suporterilor au fost alimentate şi întărite de faptul că, marţi seară, Neagoe a fost adus la hotelul Rin (proprietatea lui Negoiţă) cu o maşină a unui apropiat al lui Ioan Becali.


UPDATE 15.50 Intervenţia suporterilor pare că va provoca un nou cutremur la Dinamo. Conform gsp.ro, antrenorul Eugen Neagoe, anunţat luni în locul lui Mircea Rednic, se gândeşte să renunţe la contract, încercând astfel să evite un conflict cu ultraşii.

Ionuţ Negoiţă a vorbit pentru Dinamo1948.club despre intervenţia suporterilor: "Dacă au chef de golănii, vor plăti. Vom face o plângere penală la poliţie. Am strâns toate datele, filmări, poze cu pagubele, avem şi filmările de pe camerele de supraveghere. Eu sunt deschis să dau clubul şi ei au spus că pun mână de la mână, dar cu scandaluri şi golănii nu ajung bine. Unii au strâns în aceşti doi ani 25.000 de euro, ceilalţi nimic (n.r referitor la cele doua tabere de suporteri). Nu voi tolera golăniile. Ei fac rău lui Dinamo, sunt manipulaţi de unii care pretind că sunt dinamovişti. Suporterii nu mă vor intima cu astfel de gesturi. Niciodată, ba din contră! O să mai vedeţi...".


După ce suporterii au pătruns în sala rezervată pentru conferinţa de presă, ofiţerul de presă, Ionel Culina, a anunţat că pentru moment nu va avea loc prezentarea lui Neagoe. Ulterior, juranliştii au părăsit sala şi Ionel Culina, alături de Ionel Dănciulescu, au început să discute cu suporterii prezenţi la bază.

Iniţial, suporterii n-au fost lăsaţi să intre în bază, dar ulterior li s-a permis accesul, după ce au promis că nu au venit să facă scandal. La Săftica a ajuns şi preşedinte Bogdan Bălănescu, care s-a alăturat discuţiei.

Jurnaliştii au fost scoţi în afara bazei de pregătire, iar în interior se mai află doar cei 30 de fani, alături de Culina, Dănciulescu şi Bălănescu. Aceştia discută despre plecarea lui Rednic şi situaţia în care a ajuns clubul.

Sursă Foto şi Video: Telekom Sport.

 

Pare destul de clar: suporterii vor ca Mircea Rednic să revină la cârma echipei. Foto: Dinamo 1948.club.

Jandarmii sunt prezenţi la Săftica. Presa e afară. Foto: Daniel Anghel / ProSport

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.