"Ştim că probabil ne veţi dispreţui!" Peluza Roş-Albastră iese la atac în "Războiul Stelelor". Sesizarea oficială făcută de fani

7 feb 2017 4275 afişări Special
"Ştim că probabil ne veţi dispreţui!" Peluza Roş-Albastră iese la atac în "Războiul Stelelor". Sesizarea oficială făcută de fani

Războiul dintre Clubul Sportiv al Armatei şi clubul de fotbal condus de Gigi Becali este departe de a se fi încheiat, iar fanii grupării care activează în prezent în Liga 1 au cerut oficial Ministerului Apărării Naţionale deschiderea unei anchete care să-l vizeze pe juristul CSA, Florin Talpan.

"Ştim că probabil ne veţi dispreţui, dar Peluza Roş-Albastră este de acord în privinţa unei cereri a juristului CSA. Mai exact, să fie DREPTATE după cum a strigat el pe la televiziuni.

În consecinţă, pentru a-i demonstra juristului că suntem de acord cu cererea lui, Peluza Roş-Albastră a trimis ieri 06.02.2017 o sesizare către MApN
", anunţă peluza Roş-Albastră prin intermediul unei postări de pe pagina oficială de Facebook.

Suporterii au prezentat inclusiv sesizarea ajunsă la MApN, prin care se doreşte "taxarea" comportamentului avut de Florin Talpan. Aceştia consideră că juristul CSA a încălcat Regulamentul Disciplinei Militare prin declaraţii publice ce "au adus atingere demnităţii militare".


"Este inacceptabil ca acest domn jurist să afirme faptul că el a adus sau a readus faima Clubului Sportiv al Armatei. Nu ne putem imagina că domnul acesta a uitat de numeroşii campioni Olimpici, Mondiali şi Europeni care au reprezentat cu demnitate culorile clubului şi ale României.

Ar fi foarte interesant să menţioneze domnul Talpan când a fost ultima dată când a pus piciorul într-o sală de antrenament, dar aceasta nu este meseria lui cum, de altfel, nu este nici aceea de a da declaraţii în media
", se arată în sesizarea făcută de fanii din peluza Roş-Albastră.

Fanii speră ca MApN să deschidă o anchetă internă în urma căreia Florin Talpan să fie sancţionat, dacă se va dovedi că acesta a încălcat regulamentele în vigoare.

"În calitatea pe care o deţine are obligaţia de a respecta ordinea ierarhică şi stricteţea pe care o oferă statutul de cadru militar în cadrul Armatei Române. Din păcate, acesta a încălcat în mod repetat Ordinul nr. M64 din 2013 cu privire la aprobarea Regulamentului Disciplinei Militare.

După cum veţi putea observa dintr-o simplă lecturare a Ordinului anterior menţionat la art. 47 lit. h) se prezintă ca abatere disciplinară lipsa de respect manifestată faţă de comandanţi/şefi, superiori, egali sau inferiori în grad.

Aceste ieşiri publice ale domnului Talpan nu fac decât să aducă atingere demnităţii militare şi reduce considerabil respectul pe care noi, în calitate de cetăţeni, îl avem pentru Armată.

Într-o societate structurată pe reguli, norme şi organizare ierarhică este inadmisibil un astfel de comportament stradal şi golănesc.

Având în vedere faptul că acest domn este remunerat din banii publici şi ţinând cont de comportamentul inadecvat al acestuia prin declaraţiile pe care le-a făcut cu privire la superiorii săi vă solicităm să dispuneţi începerea unei anchete interne cu privire la aceste aspecte şi să dispuneţi, în consecinţă, sancţionarea acestuia
", mai scriu fanii în documentul oficial.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.