EXCLUSIV | Big Brother la "buncărul" FRF! Măsură marca Burleanu: cum au fost controlaţi membrii Adunării Generale la întâlnirea de azi

17 apr 2019 1825 afişări Special
EXCLUSIV | Big Brother la "buncărul" FRF! Măsură marca Burleanu: cum au fost controlaţi membrii Adunării Generale la întâlnirea de azi

Cu sau fără ştiinţat lor, membrii Adunării Generale a FRF intraţi miercuri pe uşa Casei Fotbalului au fost înregistraţi şi verificaţi de oamenii lui Răzvan Burleanu cu ajutorul unui scanner de recunoaştere facială montat în dreptul uşii batante de la intrarea principală.

Dispozitivul a fost instalat în această primăvară, la cererea conducătorilor FRF care trăiesc cu preocuparea continuă de a strânge cât mai mult controlul asupra angajaţilor şi asupra celor care trec pragul instituţiei.

De când a venit la federaţie, noul preşedinte Răzvan Burleanu s-a făcut remarcat printr-o serie de astfel de măsuri, de care angajaţii spun că e mai interesat decât de îmbunătăţirea activităţii fotbalistice propriu-zise.


Toţi cei care intră pe uşa FRF sunt verificaţi şi identificaţi cu ajutorul unui scanner pentru recunoaştere facială instalat la ordinul lui Răzvan Burleanu. FOTO: Octavian Vasilescu

Adunarea Generală a FRF a început miercuri, 17 aprilie, la ora 11.00, la sediul federaţiei şi are ca principal scop descărcarea de gestiune a conducerii pentru anul 2018, unul încheiat cu pierderi masive în balanţa contabilă curentă a echipei Burleanu, cât şi cu devalizarea conturilor bancare. FIFA şi UEFA au subvenţionat federaţia anul trecut cu 5,2 milioane de euro, dar FRF a terminat pe minus, oficial, cu 4.000.000 de lei (820.000 de euro). La aceşti bani se adaugă corecţiile cerute de auditul Deloitte, alţi 3.500.000 de lei mascaţi prin artificii contabile de Burleanu şi oamenii săi şi reperaţi de auditorii independenţi. Conturile bancare ale FRF au scăzut, în 2018, cu 10.000.000 de lei (2,15 milioane de euro).

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.