Dezvăluiri de senzație ale omului care l-a adus pe Reghe la Steaua:** „Unde a fost el s-au întâmplat fel și fel de lucruri!”

Dezvăluiri de senzație ale omului care l-a adus pe Reghe la Steaua:**
  • Publicat:
  • Actualizat:

Impresarul FIFA spune că nu se va împăca niciodată cu Ana Maria Prodan, cea care a organizat „flagrantul” de pe 18 octombrie.

La o lună de zile de când Dumitru Tudor a fost arestat pentru 24 de ore, ProSport l-a vizitat la restaurantul său ” Casa Enache” unde acesta a acceptat să ne ofere un interviu exacta de la masa în care soții Reghecampf au venit și i-au lăsat banii

Domnule Tudor, cum a fost în arest?
Nu am avut nicio emoție, știam că nu am făcut nimic. Am stat la Poliție până la 3 dimineața, am dat declarații, iar în celulă am intrat la ora 5. Sincer, m-am speriat doar când am ațipit, iar când am deschis ochii și am văzut celula… Atunci am înghețat de frică. La 10 dimineața am ieșit.

De unde a plecat acest scandal?
De la Chavez, jucătorul pe care l-am transfer la Oțelul.

Mai exact?
Am avut niște probleme de sănătate și m-am internat în spital. I-am zis Anei să îl sune pe impresarul lui Chavez și să rezolve tot. Am lăsat-o să intermedieze. După zece minute, s-a schimbat tot. Nu mai răspundea la telefoane. Ea mi-a dat atunci o mie de euro, eu i-am trimis un mesaj că trebuie să îmi dea 10.000. Mi-a zis că își dorește să mă mănânce cancerul și să scape de mine. Ea a încasat 30.000 de euro!

Și de aici până la a fi reținut pentru șantaj?
Au fost mai multe scandaluri între noi, declarații, jigniri. Eu o făceam curvă, ea îmi amenința băiatul că îl bate când îl prinde.

Apoi?
Ne împăcam, ne certam iar. Reghecampf spunea să o rezolvăm, dar ea dădea declarații că îl bate pe băiatul meu când îl prinde. Eu mă săturasem de toate astea și i-am dat ei un mesaj: „Fă, smardoaico, eu îmi văd de treaba mea, nu vă atac, nu am mai zis nimic. Tu de ce nu îți vezi de treaba ta? Pentru treaba asta vreau datoria de 8.000 euro pe care ai să mi-o dai de la transferul lui Chavez”. Ă‚sta e mesajul despre care Poliția a zis că e de șantaj.

Cum se ajungea să vă împăcați mereu cu ea?
Când eu eram gata să arăt actele și să se afle adevărul, ea venea la mine cu vrăjeală și zicea că e sora mea și să nu ne țigănim la televizor.

„Sunt supărat pe Gigi”

Când a explodat totul?
Cu câteva zile înainte de întâmplare, am găsit un mesaj de la Reghecampf că eu am vorbit cu presa și am zis că a aranjat meciuri când era la Snagov. Mă jur pe copiii mei că nu am vorbit cu nimeni oficial despre asta. Apoi a apărut Luțu în peisaj.

Ce rol a avut el în povestea asta?
El a venit la mine cu câteva zile înainte. I-am zis că, dacă el vorbește cu ei să-mi dea datoria, îi dau și lui 2.000 de euro. Măcar de vedeam eu banii ăștia.

Și le-a spus?
În seara cu pricina, Luțu a venit primul la restaurant. Au apărut ei și le-am zis că, dacă îmi dau banii, terminăm bâlciul. Mi-au aruncat 120 de milioane pe masă și au plecat. La trei minute a intrat Poliția și le-am zis: „Gata, mă, au chemat Poliția! Ne-au făcut manevră”.

Sunteți supărat pe Luțu?
La câteva zile după ce m-au lăsat să plec acasă, m-am întâlnit cu el și a vrut să vorbim, dar mi-e scârbă de el. Nu am voie să vorbesc cu el, dar nu vreau să îl mai văd în viața mea. Eu l-am luat când n-avea ce să mănânce și l-am dus în Kazahstan, unde lua o grămadă de bani. A știut tot! Trebuia să spună adevărul, că ei îmi datorează bani.

Gigi Becali a avut un rol în povestea asta?
Le-a spus să mă sperie. Ce înseamnă asta? Să mă sune cineva de la Poliție, să mă cheme pentru niște declarații, nu să îmi facă un flagrant. Nimeni din lumea fotbalului nu este de acord cu ce au făcut ei.

Dar…
Eu nu sunt supărat atât de mult pe Reghecampf, cât pe Gigi. Sunt supărat pe el, pentru că putea să pună mâna pe telefon să mă cheme să discutăm și o rezolvam sigur.

Cât de bine îi cunoașteți pe soții Reghecampf?
Reghecampf este un bun antrenor, are caracter și șapte ani de acasă. Acest copil este bine crescut, dar influența este mare. Ana Maria nu poate să rămână prietenă cu nimeni. Ea s-a certat cu toată lumea. Pe unde a trecut ea, s-a ales praful. Craiova s-a desființat, Clujul e aproape la fel. Bistrița la pământ. Jucătorii ei plâng pe la uși. Dănănae, Firțulescu…

„Nu mă împac niciodată cu ei”

Vă gândeați că lucrurile pot lua o turnură de genul acesta?
Nu, pentru că pe Reghecampf eu l-am dus la Steaua când era jucător. Din tot lotul de la Târgoviște, el mi-era simpatic, dar erau alții mai buni ca el. El a recunoscut că l-am ajutat. Nu mai spun câte am făcut pentru Ana. Cu Victor Becali sunt certat din cauza ei. Mi-a luat jucători, a fugit cu ei. Am iertat-o că era sora mea, na!

Reghecampf e implicat în mafia pariurilor?
Eu nu pot să spun 100% că e. Unde a fost el s-au întâmplat fel și fel de lucruri. La Snagov, unde deja se știe…

La Chiajna?
Nu știu dacă la Chiajna a fost ceva. Acolo s-au cheltuit
mulți bani. Au fost într-adevăr meciuri ciudate, dar știu că s-a și investit. Oricum, e greu să vii cu ceva concret, pentru că îți trebuie dovezi puternice.

Cum se face că pe unde a antrenat au apărut suspiciunile?
El momentan este pe val. Are rezultate foarte bune, Steaua merge foarte bine. Am văzut că nici cu dopingul nu e cine știe ce. Eu aveam la Târgoviște un preparator care le dădea jucătorilor un pumn de pastile. Ei alergau, jucau, dar nu poți să acuzi pe cineva dacă nu ai o bază. Până la proba contrarie, ei sunt învingători. Când ești la Steaua pe primul loc, nimeni n-are ce să-ți spună. Până la proba contrarie…

Ana Maria Prodan susține că are peste o sută de jucători pe care îi impresariază.
Orice jucător apare în fotbalul nostru este al ei. Ea așa spune mereu, se bagă peste tot. Dacă ea are peste 30 de jucători, mare minune.

E vreo șansă să vă împăcați cu ei?
Nu, niciodată!.

Să mai lămurim o problemă. Adversarii v-au acuzat că nu mai aveți licență de impresar.
E bună întrebarea. Vreau și eu să lămuresc această problemă. Niciodată nu mi-a fost retrasă licența, ca lui Giovani Becali, iar dacă nu mai figurez acum la FRF pe lista impresarilor, se datorează că am făcut pauză un an de zile, am avut niște probleme de sănătate. Iar din acest motiv, dacă nu am plătit cotizația, pentru că nu profesam, nu aveam cum să mai figurez pe lista respectivă. Însă vă promit că în această iarnă voi plăti cotizația, iar în 5 minute o să apar pe lista agenților de la FRF. Oricum, vă asigur că o să auziți de impresarul Dumitru Tudor în iarna asta și o să vedeți cu ce jucători colaborez.

Cu ce v-a mai deranjat Ana Maria Prodan în perioada când ați fost arestat?
M-a deranjat cu faptul că Ana are tot felul de prieteni prin presă și le dădea mesaje acestora ca să mă atace pe mine și să-mi trunchieze declațiile. Eu când am ieșit din arest, am dat niște declarații care, din păcate, nu au mai ajuns integral la opinia publică.

Reghe v-a acuzat că ați luat o mașină de la el și ați fugit cu ea în Grecia?
Asta e o altă regie pe care au vrut să o pună la cale, dar nu le-a ieșit. Este adevărat că am luat o mașină pe care am vrut să o cumpăr de la el pe o sumă de bani, dar după o săptămână în care eu am mers cu ea, mi-am dar seama că nu face suma la care ne înțelesesem. Toți prietenii mi-au spus că sunt nebun dacă dau banii ăia. În aceste condiții, mi-am dar sema și i-am mașina înapoi.

Ce spuneți de înfrângerea pe care Steaua a suferit-o în fața lui VfB Stuttgart?
Sincer, îmi pare rau, însă așa pățești când dintr-o dată te crezi cel mai mare, cel mai tare și cel mai frumos. O mai iei și în freză, că așa e viața.

Credeți că Reghe deja se crede antrenor mare?
Am spus și vă repet, el este un antrenor foarte bun. Însă, dacă cei din staff-ul lui văd ca ușa e murdară, nimeni nu are curajul să-i spună asta în față.

Nici măcar managerul clubului?
Cine? Omul acesta e în stare să perieze pe toată lumea ca să-i fie bine la Steaua. Așa a facut cu toți antrenorii, indiferent dacă pe unii efectiv chiar nu-i înghițea.

„Un ospătar care a lucrat la mine a spus că l-a auzit pe Luțu zicând: «Gata, l-am prins pe fraier. A pus botul!»”

„Del Horno este jucătorul meu. Nu știu dacă îi caut echipă aici, prefer să îl duc în altă parte. Să vedem!”

Daniel Vlad / Autor
Daniel e jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent fiind reporter special la ProSport. Din 2003 și până în 2013 a lucrat la ProSport, după care în perioada 2013 - 2019 a activat la Fanatik. Din 2019 a revenit în echipa ProSport, unde evoluează și în prezent. În cei 21 de ani de presă, ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24 de ani! SUPER-GALERIE FOTO
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24 de ani! SUPER-GALERIE FOTO
Ilie Dumitrescu nu găsește explicații: „Este greu de imaginat! Este ireal”
Ilie Dumitrescu nu găsește explicații: „Este greu de imaginat! Este ireal”
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie…
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până…
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă