Continuă problemele pentru Leonard Doroftei: "O lege îţi dă dreptate, alta îţi dă în cap". "Moşul", "sabotat" la Ploieşti? "M-au dat afară şi nu mă lasă să revin în spaţiu"

27 feb 2019 2538 afişări Special
Continuă problemele pentru Leonard Doroftei: "O lege îţi dă dreptate, alta îţi dă în cap". "Moşul", "sabotat" la Ploieşti? "M-au dat afară şi nu mă lasă să revin în spaţiu"

La 48 de ani, Leonard Doroftei nu are linişte în privinţa afacerii sale. Fostul pugilist se luptă cu autorităţile locale în privinţa spaţiului de funcţionare a pub-ului său din Ploieşti. După ce a câştigat un proces cu autorităţile, Doroftei şi-ar dorit să revină în fostul spaţiu, dar susţine că nu îi este permis.

În 2017, Doroftei a fost obligat de autorităţi să părăsească spaţiul în care-şi desfăşura acitivitate, din cauza riscmului seismic ridicat. “Moşul” s-a mutat cu pub-ul într-un loc lângă stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Totuşi, procesul a fost câştigat de Doroftei, dar problemele sunt departe de a fi rezolvate, iar fostul sportiv acuză că este „sabotat” intenţionat "Am câştigat procesul, dar nu vor să-mi dea autorizaţie de funcţionare. O lege îţi dă dreptate, alta îţi dă în cap. Ei m-au închis, eu ce să fac? Am semnat un contract pe 25 de ani şi ei m-au dat afară după 11. Dacă tu mă închizi, eu de unde să mai fac plăţile? Probabil, o să intru cu firma veche în insolvenţă. Mă gândesc serios la asta, mai ales că, în urmă cu câţiva ani, mi-au pus poprire la bancă şi mi-au luat din cont 100.000 de lei drept taxă pentru clădire! Acum m-au dat afară din ea şi nu mă lasă să revin în spaţiu, deşi am câştigat procesul. Ceilalţi locatari stau şi acum în imobil, numai eu nu pot reveni în pub-ul în care mi-am investit banii câştigaţi din box”, a declarat fostul pugilist pentru Libertatea.

Citeşte şi: "Moşul" a scăpat de datorii printr-o "metodă clasică". Ultima decizie luată de Leonard Doroftei

Cu toate problemele pe care le are în Ploieşti, Dotoftei nu se lasă doborât: "Sunt luptător de mic, merg mai departe cu toate pânzele sus. Asta chiar dacă ziua de meci e una pierdută pentru afacerea mea, din cauză că locaţia e înconjurată de garduri şi în plus, conform legii, n-am voie să comercializez băuturi alcoolice. În astfel de zile ar trebui să mă scoată de la întreţinere. Asta e, nu mor caii când vor câinii”, a mai spus Doroftei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.