"Moşul" a scăpat de datorii printr-o "metodă clasică". Ultima decizie luată de Leonard Doroftei

26 feb 2019 17000 afişări Box
"Moşul" a scăpat de datorii printr-o "metodă clasică". Ultima decizie luată de Leonard Doroftei

Leonard Doroftei (48 de ani) s-a redresat şi a făcut o mutare neaşteptată în procesul pe care-l are cu Primăria Ploieşti, după ce a fost obligat să schimbe locaţia pub-ului pe care îl deţine dintr-o clădire cu bulină roşie. Site-ul supervizor.ro scrie că şi-a înfiinţat o nouă firmă, acesta fiind o metodă clasică de a scăpa de datoriile de pe cealaltă firmă.

Înfiinţată în 1996, dar cu activitate din 2006, Santarin Com SRL Ploieşti a administrat fostul bar al 'Moşului'. Fostul campion mondial WBA avea firma împreună cu soţia, Clara Ramona Doroftei. Femeia era şi cea care administra firma.

Societatea a raportat pierderi consistente pentru perioada 2010-2014, şi-a revenit în 2015 şi în 2016, dar anul 2017 a fost încheiat cu pierderi de 61.405 lei şi cu datorii de 915.579 lei. Potrivit interpretărilor făcute de sursa citată, rezultatele fiscale din 2017 nu indică nici pe departe că ar fi vorba de un local cu trecere la clienţi. Vechea firmă a raportat o cifră de afaceri de 414.325 lei, ceea ce înseamnă încasări de numai 250 de euro pe zi!

"Sunt momente prin care trec oamenii, dar eu iubesc unde trăiesc şi nimic nu mă poate opri să îmi schimb decizia. Cu cât mă vor lovi alţii mai puternic, cu atât voi deveni mai puternic. Ideea e că am fost evaluat, m-am conformat. Am cerut câteva informaţii şi s-au creat foarte multe probleme. Am vorbit cu cei de la Primărie, m-am mutat şi vreau să pun din nou afacerea pe picioare, pentru a trăi în oraşul meu", a declarat Doroftei, la ProSport Live, înainte să-şi anunţe planul: "Vreau să merg în continuare cu oamenii apropiaţi mie. Acum, barul este lângă stadion, unde oamenii pot vedea munca unui om, toate trofeele mele. Când am închis afacerea, toţi au plecat, iar acum sunt nevoit să angajez ospătari,dar oamenii merg unde este de muncă, unde este trafic. Nu sunt un laş şi voi munci să pun pe picioare afacerea".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.