Gabriel Cotabiţă s-a îngrăşat mult după operaţia la inimă! Cum arată acum cântăreţul

5 iul 2019 10673 afişări Sport Life
Gabriel Cotabiţă s-a îngrăşat mult după operaţia la inimă! Cum arată acum cântăreţul
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Invitat la o emisiune, solistul a făcut mărturisiri cel puţin neaşteptate despre soţia şi fiicele sale. Fanii cântăreţului cu siguranţă au observat şi schimbările prin care a trecut după problemele de sănătate, mai ales că trupul său s-a modificat în mod vizibil. Gabriel Cotabiţă s-a îngrăşat mult după operaţia la inimă, dar acest lucru nu pare să îl deranjeze prea tare. Artistul este dezinvolt şi pare mai tonic decât oricând.

Gabriel Cotabiţă s-a îngrăşat mult după operaţia la inimă

Gabriel Cotabiţă, care tocmai a lansat un videoclip, a vorbit pentru OK! Magazine despre viaţa de după intervenţia la inimă şi despre relaţia pe care o are cu Alina, soţia lui. Solistul a acumulat mai multe kilograme în plus în ultima vreme (vezi imaginile în Galeria Foto), însă nu şi-a pierdut umorul. Întrebat despre gelozie, Cotabiţă a dat un răspuns neaşteptat, care cu siguranţă a bucurat-o pe partenera sa.

„Soţia mea nu e geloasă pentru că este sigură că eu nu voi face nimic care să nu-i facă plăcere ori să fac ceva fără acordul ei. Şi ea e liberă să facă ce vrea, eu n-am de ce să fiu gelos, pentru că ea mă iubeşte. Dacă cineva e iubit, nu se mai pune problema de gelozie, e clar că este cu tine. Gelozia apare când eşti nesigur.", a pus Cotabiţă.

„Dacă aş face un copil cu Alina, fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!”

Artistul a abordat şi subiectul apariţiei unui copil alături de a doua soţie: „În primul rând că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic. Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat... Deşi pare că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri. Ea deja s-a recăsătorit - lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.