EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în cazul trist al lui Leonard Doroftei: "Eu nu sunt un laş!" Anunţul făcut cu o zi înainte de 1 decembrie

30 nov 2018 5563 afişări Sport Life
EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în cazul trist al lui Leonard Doroftei: "Eu nu sunt un laş!" Anunţul făcut cu o zi înainte de 1 decembrie

Leonard Doroftei (48 de ani) pare că a revenit la sentimente mai bune faţă de autorităţile din Ploieşti, iar gândul emigrării în Canada nu mai este de actualitate. Vineri dimineaţă, în direct la ProSport Live, fostul mare campion din box a anunţat că e gata să lupte cu toate puterile pentru afacerea pe care o are în oraşul în care este cetăţean de onoare.

Cu barul celebru, Doroftei Pub, mutat din centrul oraşului la periferie din cauza unui conflict cu autorităţile ploieştene, afacerea nu mai merge la fel de bine, iar familia insistă pentru plecarea definitivă în Canada. Totuşi, "Moşul" îşi respectă statutul de luptător până la ultima picătură de energie şi anunţă că va rămâne pe baricade: "Sunt momente prin care trec oamenii, dar eu iubesc unde trăiesc şi nimic nu mă poate opri să îmi schimb decizia. Cu cât mă vor lovi alţii mai puternic, cu atât voi deveni mai puternic. Ideea e că am fost evaluat, m-am conformat. Am cerut câteva informaţii şi s-au creat foarte multe probleme. Am vorbit cu cei de la Primărie, m-am mutat şi vreau să pun din nou afacerea pe picioare, pentru a trăi în oraşul meu", a declarat Doroftei, la ProSport Live, înainte să-şi anunţe planul: "Vreau să merg în continuare cu oamenii apropiaţi mie. Acum, barul este lângă stadion, unde oamenii pot vedea munca unui om, toate trofeele mele. Când am închis afacerea, toţi au plecat, iar acum sunt nevoit să angajez ospătari,dar oamenii merg unde este de muncă, unde este trafic. Nu sunt un laş şi voi munci să pun pe picioare afacerea".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.