A refuzat moda pentru sport, dar nu îi pare rău. Sânziana este una dintre cele mai frumoase voleibaliste din lume și fiica unei legende rapidiste | GALERIE FOTO

Autor: ProSport Publicat: 02 Sep. 2020, 10:03 Actualizat: 02 Sep. 2020, 10:07 Sport Life

După o pauză de câteva luni bune, cauzată de pandemia de coronavirus care a afectat sportul din orice punct de vedere, Sânziana Ioana Motroc a reluat antrenamentele la Dinamo, club la care este legitimată. În vârstă de 24 de ani, voleibalista este nerăbdătoare ca meciurile să revină în prim plan și speră să ajungă cât mai rapid posibil la echipa națională. 

Sânziana poate fi declarată ca fiind una dintre cele mai frumoase sportive din România și poate concura fără echivoc la concursurile internaționale de „miss”, dată fiind frumusețea ei aparte.

Sânziana Motroc este una dintre cele mai frumoase voleibaliste. Este fiica lui Florin Motroc, legenda Rapidului

Provenită dintr-o familie în care sportul a fost un stil de viață, Sânziana Ioana este fiica lui Florin Motroc, una dintre legendele Rapidului, din tată în fiu. Însă în Giulești nu a scris istorie doar tatăl său, ci și bunicul, marele Ion Motroc.

Voleibalista lui Dinamo susține că la un moment dat a avut de ales între a face modă sau sport, iar răspunsul ei a fost unul ferm: „Am avut câteva oferte când eram mai mică, dar mi s-a spus să renunț la sportul de perfomanță și eu nu am dorit acest lucru”, a declarat Sânziana pentru ziare.com.

Sportiva susține că sfaturile tatălui ei au ajutat-o din totdeauna, motiv pentru care nu a ezitat să le pună în aplicare.

„Eu zic că m-a ajutat foarte mult acest lucru, că familia mea a făcut sport. Dar e și greu, pentru că presiunea este mult mai mare, acasă ți se analizează tot ce faci bine sau mai puțin bine pe plan sportiv.  Cu toate acestea, sfaturile primite m-au ajutat foarte mult”, a mai punctat voleibalista.

Sânziana Ioana Motroc a fost împrumutată sezonul trecut la FC Arges, iar acum a revenit la Dinamo.

Autor: ProSport Publicat: 02 Sep. 2020, 10:03 Actualizat: 02 Sep. 2020, 10:07 Sport Life
Pe aceeași temă