Villarreal – Valencia. Pontul zilei pentru meciul din La Liga (P)

Villarreal - Valencia. Pontul zilei pentru meciul din La Liga (P)
  • Publicat:

Într-un meci din etapa cu numărul 33 din La Liga, Villarreal primește vizita celor de la Valencia. Partida are implicații serioase în ocuparea unui loc de cupe europene în sezonul viitor.

 

Informații & Pont pentru meciul Villarreal – Valencia

  • Confruntarea de pe „Estadio de la Ceramica” este programată în cursul serii de marți, cu începere de la ora 22:00. Cotele la victorie arată în felul următori: Villarreal are 1,45, Valencia 6,50, iar remiza e recompensată cu 4,20.
  • Pentru partida de marți seara am ales un pariu din oferta specială Superbet: peste 7,5 șuturi pe poartă. Această selecție are o cotă de 1,57.
  • Villarreal are neapărată nevoie de victorie pentru a se apropia de Real Sociedad și Betis. Submarinul galben riscă să rateze prezența în cupele europene din sezonul viitor.
  • Valencia și-a pierdut strălucirea de altădată, însă sub conducerea lui Jose Bordalas are o medie de peste 3.5 șuturi pe poartă per meci.
  • Fiind un duel în care față în față se vor afla două formații cu o calitate ofensivă superioară, e de așteptat să vedem cel puțin 8 șuturi pe spațiul porții.

Plasează la Superbet pariuri sportive cu 50 RON BONUS FĂRĂ DEPUNERE + 199 FREESPINS! 

Villarreal încearcă să dreagă busuiocul în campionat

Dacă în UEFA Champions League a uimit pe toată lumea prin calificarea în semifinale, Villarreal nu se poate lăuda cu aceleași rezultate și în La Liga.

După 32 de etape jucate, formația lui Unai Emery ocupă doar locul 7. Villarreal a strâns 49 de puncte și e la 6 în spatele lui Real Sociedad, trupă care ocupă ultimul loc de cupe europene.

Cel mai recent meci a fost câștigat de Submarinul Galben. Acesta a avut loc sâmbătă, în deplasarea de la Getafe, iar scorul a fost 2-1.

 

Trupa lui Emery șutează des pe poartă

Villarreal este una dintre fruntașele campionatului când vine vorba despre numărul de șuturi pe poartă.

În etapa precedentă, la Getafe, Villarreal a tras 6 șuturi pe poartă, iar adversarii au avut 5. Astfel totalul a ajuns la 11.

Dacă mergem un meci mai în spate, Submarinul galben a remizat acasă cu Athletic Bilbao (1-1). Totalul la șuturile pe poartă a fost tot 11, însă de această dată Villarreal a avut 5, iar adversara 6.

 

Rezultate slabe pentru Valencia

Formația de pe „Mestalla” are o singură victorie în ultimele 5 etape disputate. Pare că întregul final de sezon e guvernat doar de finala Cupei Spaniei, care poate garanta nu doar un trofeu, ci și participarea în UEFA Europa League.

Astfel, „liliecii” au reușit să câștige unul singur din cele mai recente 5 meciuri din campionat. Se întâmpla la Elche, la jumătatea lunii martie. În rest, pentru Valencia au venit remizele cu Getafe (0-0), Cadiz (0-0) și Rayo Vallecano (1-1), precum și înfrângerea de la Osasuna (1-3).

Echipa pregătită de Bordalas este pe locul 10, cu doar 42 de puncte. În acest sezon nu își face probleme pentru retrogradare, dar nici speranțe pentru locurile de cupe europene din La Liga.

 

Oaspeții sunt campioni la faulturi

Valencia este formația cu cele mai multe faulturi comise, dar și cele mai multe suferite în acest sezon. Rar se întâmplă acest lucru, însă Jose Bordalas este tipul de antrenor care fragmentează des jocul.

542 de faulturi a comis până cum Valencia, o medie de peste 17 per etapă. De suferit are 493, din nou o medie respectabilă, de peste 15. În cazul în care vreți să vă axați pe total faulturi în meci, atractiv este și baremul Superbet de peste 27,5 la total, cu o cotă de 1,60.

 

Absențe în ambele formații

Villarreal nu va avea la dispoziție 3 jucători importanți: Francis Coquelin, Alberto Moreno și Gerard Moreno.

De cealaltă parte, Valencia îi are accidentați pe Toni Lato, Maximiliano Gomez și Gabriel Paulista, iar Dimitri Foulquier este suspendat.

Echipa probabilă a celor de la Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, P. Torres, Pedraza -Parejo, Capoue – Pino, Lo Celso, M. Gomez – Danjuma

Echipa probabilă a celor de la Valencia: Mamardashvili – Correia, Diakhaby, Guillamon, Gaya – H. Costa, Moriba, Racic, Gil – H. Duro, Guedes.

 

Ce pariem pe meciul dintre Villarreal și Valencia?

Ambele formații au pentru ce să tragă pe final de sezon, iar meciul se anunță unul aprig disputat.

Villarreal a fost implicată recent în două etape cu 11 șuturi pe poartă la total. Valencia de cealaltă parte are dorință de revanșă după trei etape mai puțin reușite.

În aceste condiții, la ce calitate ofensivă au cele Villarreal și Valencia, recomandăm depășirea baremului de 7,5 șuturi pe poartă în meci. Această selecție are o cotă de 1,57 în oferta Superbet!

 

Burton – Rotherham United. Meci din Anglia cu o favorită clară!

Au mai rămas doar 3 etape de jucat din League One din Anglia, iar lupta pentru promovare este mai strânsă ca niciodată. Rotherham United are mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc în deplasarea de la Burton Albion.

 

Gazdele au scăpat de orice grijă

Burton Albion ocupă locul 17 cu 3 etape înainte de final. În cele 43 de meciuri jucate în acest sezon, trupa din Staffordshire a strâns 50 de puncte.

Imaginea lăsată în acest sezon a fost una dezamăgitoare, însă totalul îi asigură menținerea în League One.

Locurile retrogradabile încep de la 21 în jos, unde momentan se află Fleetwood Town, cu 39 de puncte. Cum în joc mai sunt doar 9, vedem cum Burton nu mai are cum să ajungă pe loc retrogradabil.

Forma lui Burton este una slabă: nicio victorie în ultimele 5 etape și nici măcar un gol marcat! În această serie intră două înfrângeri și 3 rezultate de 0-0.

 

Rotherham United este pe locul 2 în campionat

Oaspeții trag tare pe final de sezon pentru a promova în Championship. Rotherham are 83 de puncte și ocupă poziția a doua a clasamentului. Primele două locuri promovează direct, iar pozițiile 3-6 ajung la barajul de promovare.

Rotherham nu poate sta liniștită pe final de sezon. Chiar dacă mai are de disputat o restanță (la Sunderland), echipa lui Paul Warne este la egalitate cu ocupanta ultimului loc pe podium, Milton Keynes Dons (83).

Cel mai recent meci din campionat a adus un succes la limită cu Ipswich Town (1-0).

 

Ce pariem pe meciul dintre Burton Albion și Rotherham United?

Partida are o favorită clară și este vorba despre Rotherham United. Diferența dintre cele două formații este imensă: locul 17 vs locul 2.

Burton a scăpat de orice griji ale retrogradării, în timp ce adversara de marți are mare nevoie de puncte pentru a obține promovarea. Duelul motivațional e câștigat din start de Rotherham.

Ultimele 3 meciuri directe au fost câștigate de Rotherham (3-1, 3-2 și 1-0), iar noi considerăm că seria va continua. Cota oferită de Superbet pentru 2 solist este 1,70. Pe aceste partide puteți paria LEGAL online, iar pentru un plus de distracție puteți încerca și poker online.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen