Pariu pentru Liverpool – Crystal Palace, epilogul etapei secunde din Premier League. Mizăm pe marcator! (P)

Pariu pentru Liverpool – Crystal Palace, epilogul etapei secunde din Premier League. Mizăm pe marcator! (P)
  • Publicat:

Liverpool a început sezonul printr-un pas greșit, împiedicându-se în deplasarea de la Fulham. Crystal Palace nu a simțit nici ea gustul victoriei, având ghinion cu acest program infernal. Își revin “cormoranii”?

 

 

Încasează 42RON FREEBET fără depunere la Betano!

  

Informații & Pont pentru meciul Liverpool – Crystal Palace

 

Dată: 15.08.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Anfield”, Liverpool

Cote: Liverpool are o cotă de 1.22 la victorie. X este cotat la 6.30 iar 2 solist la 16.00

Pont: Gol Darwin Nunez, cotă 1.95

  • Liverpool a început greoi Premier League, remizând 2-2 la Fulham
  • Crystal Palace nu a putut contracara puterea lui Arsenal, cedând 0-2 pe teren propriu
  • Într-un meci amical disputat acum fix o lună, Liverpool se impunea 2-0

 

Sezon complicat?

Liverpool vine după unul dintre cele mai bune sezoane din istoria sa, unul în care a disputat toate meciurile teoretic disponibile în calendar. A câștigat Cupa Ligii, a câștigat FA Cup, însă a ratat la mustață obiectivele principale: a terminat pe locul secund în campionat, la doar un punct în spatele celor de la City, și a pierdut finala Champions League, 0-1 cu Real Madrid.

Noua stagiune se dorește a fi una mai bună. Acest lucru este foarte complicat de realizat, însă Liverpool speră să cucerească măcar un trofeu major.

Pentru a duce la îndeplinire aceste deziderate, pe “Anfield” a ajuns Darwin Nunez, unul dintre cei mai buni atacanți din lume. El a marcat în ambele dispute oficiale din acest sezon și dorește să își continue seria astăzi, într-o partidă relativ facilă.

Lucrul negativ este plecarea lui Mane, cel care deja impresionează în tricoul lui Bayern Munchen.

 

Un 2-2 îngrijorător

Liverpool pornea ca mare favorită în prima etapă, într-o deplasare contra unei noi promovate: Fulham. Totuși, socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea de pe “Craven Cottage”. Liverpool a suferit enorm, a arătat foarte vulnerabilă în apărare și a fost aproape permanent condusă: 1-0, prin golul lui Mitrovic (’32) și 2-1 prin reușită aceluiași sârb (’72).

Trupa de la malul râului Mersey a trebuit să se mulțumească cu un punct, adus de Salah în minutul 80, după o pasă venită de la Nunez.

Astăzi, victorie este vitală. Manchester City deja arată un fotbal ireal, are 6 puncte, așadar Liverpool poate pierde campionatul încă din primele luni.

Lipsesc Oxlade-Chamberlain, Kelleher, Jota și Konate, iar Matip este incert.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Nunez, Diaz

 

Palace, o echipă spectaculoasă

Crystal Palace nu este o forță în Premier League, însă este o trupă care poate pune probleme oricui. Sub îndrumarea legendarului Patrick Vieira, Crystal vine după o stagiune reușită, în care a încheiat pe locul 12, unul confortabil și liniștitor.

Problema “vulturilor” a fost forma din deplasare. Palace a câștigat doar 4 partide din 19, primind 29 de goluri. Pentru a avansa în clasament, are nevoie de cifre mult mai bune în această nouă stagiune.

Teoretic, astăzi nu vor avea șanse prea mari la victorie. Evoluează pe unul dintre cele mai complicate stadioane din Anglia, iar diferența de valoare ar trebui să fie imensă.

Totuși, Palace speră ca măcar să marcheze primul ei gol din această ediție de Premier League.

 

Carne de tun

În prima etapă, Palace a cedat 0-2 cu “tunarii” de la Arsenal. Diferența în teren a fost vizibilă, deși Palace nu s-a făcut de râs. A avut multe momente în care a dominat, a avut posesia (56%), iar raportul șuturilor a fost echilibrat: 10-10.

Diferența a fost făcută de calitatea individuală, Arsenal având o mulțime de jucători de mare valoare în lot.

Până la urmă, înfrângerea nu ar trebui să fie îngrijorătoare. Londonezii nu par o candidată la retrogradare, iar începând din etapa viitoare pot să adune puncte. Ghinionul a fost acest program, fiind aruncați fără pregătire în gura celor din “Big 6”.

Ferguson, McArthur, Tomkins și Butland sunt indisponbili.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Crystal Palace: Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Schlupp, Doucoure, Eze; Ayew, Mateta, Zaha

 

Pontul pentru meciul Liverpool- Crystal Palace

Liverpool s-a împiedicat în prima etapă, 2-2 la Fulham, însă rămâne una dintre cele mai bune echipe din lume. Acest lucru s-a văzut în Supercupa Angliei, când au învins 3-1 pe Manchester City, după o prestație incredibilă. În mod normal, cormoranii nu vor avea probleme în a se impune. Pariul merge însă pe marcator: “Darwin Nunez marchează oricând” are o cotă de 1.95, una excelentă.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Liverpool o să forțeze victoria, fiecare pas greșit îndepărtându-i de Manchester City.
  • Darwin Nunez pare cel mai în formă jucător al “cormoranilor”. A marcat în ambele meciuri oficiale, atât cu Man. City cât și cu Fulham. Cu londonezii a intrat în minutul 51, însă chiar și așa a făcut diferența.
  • Crystal Palace pare inexactă în apărare, iar presiunea de pe “Anfield” poate să fie prea mare

 

42RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 16 iulie – 31 august 2022 folosind codul bonus ”FOTBAL42”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 42RON sub forma de FREEBET!

Încasează 42RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 100RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de luni

 

 

Farul Constanța vs. AFC Hermannstadt

Farul Constanța mi se pare una dintre cele mai bune echipe din România. Locul din play-off ar trebui să le revină fără prea mari emoții, însă Farul poate să țintească chiar și mai sus, la titlul de campioană.

Echipa este neînvinsă, având 8 puncte după 4 etape, însă unele meciuri au fost dezamăgitoare.

În precedentă partidă de la Ovidiu, trupa lui Hagi nu a putut să marcheze cu Târgoviște (0-0), un meci modest. La Botoșani, Farul a fost clar echipa mai bună, însă nu a putut să profite de ocaziile apărute, terminând iarăși la egalitate (1-1).

Totuși, jocul a fost convingător de fiecare dată.

 

Hermannstadt este una dintre surprizele plăcute ale Superligii, în special deoarece ei sunt o nou promovată. Chiar și așa, sibienii au o linie de clasament identică celei a Farului: 2 victorii și 2 remize, nicio înfrângere.

Ce e drept, programul a fost foarte ușor: meciuri pe teren propriu cu Mioveni, Botoșani și Voluntari, plus o singură deplasare: 1-1 la Chindia.

Totuși, Hermannstadt merită toate laudele, în special în contextul dat: echipa suferă profund pe plan financiar, iar fotbaliștii nu sunt plătiți de luni bune.

 

Astăzi nu cred că oaspeții mai pot realiza o surpriză. Farul este o forță a acestui sezon, așadar pariul zilei de luni este “Farul Constanța câștigă”, la o cotă de 1.78.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen