Manchester City – Manchester United. Pariu pe goluri în derby-ul din Premier League (P)

Manchester City - Manchester United. Pariu pe goluri în derby-ul din Premier League (P)
  • Publicat:

Cel mai așteptat meci din această etapă în Premier League le aduce față în față pe cele două forțe din Manchester. Duminică, de la ora 18:30, City primește pe Etihad Stadium vizita concitadinei United. În cele ce urmează veți găsi prezentarea celor două echipe și argumentarea pontului ales.

  AICI găsești cele mai bune cote! Pariază pe cel mai așteptat meci al zilei!

Manchester City mai are un avans firav în fruntea Premier League

Deși la un moment dat se lăuda cu avantaj de 11 puncte în fața celor de la Liverpool, acum City păstrează doar 3 puncte în duelul de la distanță cu trupa de pe Anfield.

Cetățenii au 66 de puncte, față de 63 strânse de Liverpool, iar la această distanță mică s-a ajuns în urma pașilor greșiți făcuți de trupa lui Pep Guardiola. Liderul din Premier League a remizat în deplasare cu Southampton (1-1) și a pierdut surprinzător pe teren propriu în fața lui Tottenham (2-3).

City are al doilea atac din campionat, cu 64 de goluri marcate, o medie de peste două per etapă.

 

Victorie la mijlocul săptămânii în Cupa Angliei

Pep Guardiola a odihnit câțiva dintre cei mai importanți jucători, însă City nu a avut probleme în optimile Cupei Angliei. Formația de pe Etihad Stadium a trecut cu 2-0 de divizionara secundă Peterborough, prin golurile marcate de Mahrez și Grealish.

Săptămâna viitoare, pentru City urmează returul optimilor UEFA Champions League, însă duelul cu Sporting Lisabona reprezintă doar o formalitate. În turul disputat în Portugalia, City s-a impus cu 5-0 și are, practic, asigurată calificarea în faza următoare a celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

Pentru derby-ul cu United, managerul Pep Guardiola nu se va putea folosi de Nathan Ake, Cole Palmer și Ruben Dias. Ultimul a suferit o accidentare la inghinali și va lipsi cel puțin 4 săptămâni.

Echipa probabilă a celor de la Manchester City: Ederson – Walker, Laporte, Stones, Cancelo – De Bruyne, Rodri, Gündogan – Mahrez, B. Silva, Foden.

 

United, 8 etape la rând fără eșec în Premier League

După un început slab de sezon, Manchester United a ajuns între primele 4 formații din Premier League. Asta a fost posibil după o serie de 8 etape la rând în care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Totuși, lucrurile puteau sta mult mai bine pentru „diavoli”, care au pierdut puncte prețioase în fața unor adversari teoretic de bătut.

Astfel, din cele 8 runde fără eșec, echipa de pe Old Trafford a făcut 4 egaluri: 2-2 cu Aston Villa, 1-1 cu Burnley, tot 1-1 în compania lui Southampton și, cel mai recent, un dezamăgitor 0-0 în fața codașei Watford.

După 27 de meciuri jucate în campionat, Manchester United are 47 de puncte și ocupă locul 4, ultimul care duce în UEFA Champions League. Totuși, Ronaldo & co. nu pot sta liniștiți: West Ham e la doar două puncte în spate, în timp ce Arsenal are tot două lungimi mai puțin, dar și 3 restanțe de disputat!

Apărarea lui Ralf Rangnick a dat destule semne de nesiguranță: 34 de goluri încasate până acum, o medie de peste un gol per etapă.

 

„Diavolii” au câștigat ultimele 3 partide directe de pe Etihad Stadium

Chiar dacă în ultimii ani nu au reușit să se ridice la strălucirea lui City, jucătorii lui United le-au făcut viața grea concetățenilor. Cele mai recente 3 meciuri jucate pe terenul lui City au fost câștigate de United: 2-0 în 2021, 1-0 în 2020 și 2-1 în 2019.

City s-a impus în partida-tur, de pe Old Trafford, cu 2-0. Bailly și-a marcat un autogol, iar Bernardo Silva a reușit să stabilească rezultatul final.

 

Absențe de marcă pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo nu va juca în confruntarea de pe Etihad Stadium, iar portughezul nu reprezintă singura absență importantă. Edinson Cavani lipsește deja de 5 meciuri din cauza unei accidentări în zona inghinală, iar cu o zi înainte de meciul cu City situația sa nu se îmbunătățise încât să fie cooptat în lot.

Raphael Varane și Luke Shaw sunt și ei indisponibili pentru derby-ul orașului Manchester.

Scott McTominay a fost în carantină după ce fusese testat pozitiv pentru COVID-19, dar a revenit de câteva zile la antrenamente și are șanse mari să prindă primul 11.

Echipa probabilă a lui Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Jones, Telles – Pogba, McTominay – Elanga, B. Fernandes, Sancho – Rashford.

 

Ce pariem pe derby-ul orașului Manchester?

City are neapărată nevoie de victorie, atât pentru a-și mări avansul în clasament, cât și pentru a răzbuna cele 3 înfrângeri consecutive de acasă cu United. În tur, cetățenii au dominat și s-au impus doar cu 2-0, deși au avut mult mai multe ocazii de a majora diferența.

Pep Guardiola are un atac prolific, iar asta îi oferă un avantaj important în fața defensivei lui United. Trupa lui Ralf Rangnick nu a rupt gura târgului și a încasat multe goluri ușoare de la începutul sezonului.

În condițiile în care Manchester United are absențe importante, mai ales din linia defensivă, ne așteptăm să vedem multe ocazii la poarta lui De Gea. Pontul ales din oferta de duminică este peste 1,5 goluri marcate de Manchester City. Cota oferită este una atractivă, de 1,50.

 

OFI Creta – Apollon Smirnis. Duelul motivațional e câștigat de gazde

În ultima etapă din sezonul regular din Grecia, OFI Creta joacă pe teren propriu în fața celor de la Apollon Smirnis. Partida este programată duminică, cu începere la ora 19:00.

OFI Creta este clasată pe locul 8 în Superliga elenă, cu 34 de puncte. Pe 7 este Giannina cu același total, iar poziția a șasea este ocupată de Asteras Tripoli, cu 35. Una singură dintre ele va ajunge în play-off, în condițiile în care primele 5 poziții au fost deja ocupate.

 

OFI Creta are cea mai ușoară misiune în ultima etapă

Echipa antrenată de Nikolaos Nioplias le poate depăși pe contracandidatele pentru ultima poziție de play-off. Asteras Tripolis joacă pe terenul lui AEK Atena, iar misiunea este extrem de grea. De asemenea, Giannina, o formație puternică acasă, dar cu rezultate slabe afară, evoluează pe terenul celor de la Volos.

OFI întâlnește lanterna roșie a clasamentului, formație pe care a învins-o la pas în turul campionatului. În partida disputată pe terenul lui Apollon, Creta s-a impus cu 3-0!

 

Apollon Smirnis are cifre dezastruoase

Oaspeții duelului ales din campionatul Greciei au marcat doar 9 goluri în cele 25 de meciuri jucate. De asemenea, 8 din ultimele 10 etape au adus înfrângeri, iar de la începutul sezonului Apollon și-a trecut în cont doar două succese în 25 de runde bifate.

Dacă nu era suficient pentru a vă face o idee, Smirnis a încasat 45 de goluri până acum: are cea mai slabă defensivă din întrecerea elenă.

 

Ce pariem pe meciul dintre OFI Creta și Apollon Smirnis?

Diferența de valoare între cele două echipe este una mare în favoarea celor de la OFI Creta. Gazdele au acumulat cu 21 de puncte mai mult în campionat, valoarea lotului este una net superioară. De asemenea, duelul motivațional câștigat din start de OFI, care are pentru ce să tragă în acest duel.

Recomandarea noastră este să mergeți pe victoria celor de la OFI Creta, la o cotă bună de 1,50. O altă variantă care merită încercată este Oaspeții nu dau gol. În cazul în care Apollon nu înscrie, veți prinde o cotă de 2.00. Aceste selecții pot fi găsite în oferta Betano pariuri sportive.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre

Care e cel mai bun fundaș central al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de la Pro TV
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de…
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani