Avanpremieră pentru Mondial. Vezi pariurile zilei pentru Danemarca – Franța (P)

Avanpremieră pentru Mondial. Vezi pariurile zilei pentru Danemarca - Franța (P)
  • Publicat:

Semifinalistă la ultimul Euro, Danemarca nu se mai teme de nimeni, iar astăzi obiectivul este câștigarea grupei. Franța luptă pentru alt obiectiv, salvarea de la retrogradare, însă gândurile sunt mai mult spre Qatar.

 

 

Încasează 100RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Danemarca – Franța

 

Dată: 25.09.2022
Oră: 21:45
Locație: Stadionul “Parken”, Copenhaga

Cote: Danemarca are o cotă de 3.40 la victorie. X este cotat la 3.35, iar victorie Franța la 2.15

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 2.07

  • Danemarca ocupă locul secund în această grupă, la doar un punct sub Croația
  • Franța este pe 3, având un punct peste Austria, așadar emoții referitoare la retrogradare
  • Cele două echipe se vor întâlni iarăși în noiembrie, în grupele Campionatului Mondial

 

Revelație nordică

Danemarca impresionează și entuziasmează. Echipa scandinavă s-a transformat într-una dintre cele mai bune trupe europene, o formație care nu mai poate să fie neglijată de oponentele sale.

Este greu să ne gândim la ea ca la o viitoare campioană mondială sau europeană, însă nu ar fi exclus să o vedem făcând “victime” de calibru în Qatar.

La Euro 2020, trupa lui Hjulmand a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată într-un mod brutal de Anglia, după prelungiri și după un arbitraj mai mult decât contestabil.

Danezii nu au căzut, dimpotrivă, jucând la fel de bine și calificându-se fără probleme la Mondial, pierzând un singur meci într-o grupă cu Scoția, Austria și Israel.

Inclusiv în Nations League au impresionat, deși ritmul pare în scădere. Totuși, dubla victorie cu Austria este importantă, iar succesul de pe “Stade de France”, 2-1, este uluitor.

 

Semn prevestitor?

Danemarca încă poate să câștige această grupă, deși înfrângerea de joi nu le-a făcut niciun serviciul. 1-2 în Croația este un rezultat relativ corect, deoarece gazdele au controlat partida și au părut mai decise pe fază de atac. Totuși, meciul nu a fost dezechilibrat, iar Danemarca putea să plece cu o remiză.

Eșecul înseamnă că danezii au căzut pe locul secund, având de recuperat un punct față de croați. Șanse există, însă pentru acest lucru ei au mare nevoie de victorie astăzi, o remiză fiind inutilă.

 

Echipa de start probabilă a Danemarcei: Schmeichel; Andersen, Christensen, Kjaer; Kristensen, Hojbjerg, Delaney, Maehle; Eriksen, Damsgaard; Dolberg

 

En-titre

Franța poate să fie considerată cea mai bună echipă din Europa, deși în ultima vreme a pus în scenă multe prestații dezamăgitoare.

Totuși, Franța este campioana mondială en-titre și campioana Nations League, deși acest titlu va fi pierdut în curând. “Cocoșul galic” nu mai poate să-și apere trofeul, deoarece este imposibil să mai câștige această grupă.

Cu doar un meci înainte de final, trupa lui Deschamps are 5 puncte sub Croația, grijile venind din celălalt capăt al clasamentului.

Dacă Franța nu se impune astăzi, iar Austria învinge Croația, francezii vor retrograda în urna a 2-a valorică, o mare rușine.

Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mici, însă nimic nu este imposibil, mai ales la problemele pe care le întâmpină oaspeții.

 

Decimați

Lotul francez este puternic afectat de accidentări. Astăzi vor lipsi nume precum Benzema, Pogba, Hernandez sau Kante, în timp ce Kounde absentează și el, după ce a simțit dureri în timpul partidei cu Austria.

Chiar și așa, pe teren vor fi Mbappe și Giroud, oameni care pot marca la orice fază. Giroud poate să fie desconsiderat, neavând statutul de vedetă. Însă, joi el a marcat golul cu numărul 49 pentru reprezentativa Franței, mai având nevoie de 2 reușite pentru a egala recordul all time deținut de Thierry Henry. Motivația sa va fi crescută.

Jocul cu Austria a fost bun, iar trupa din “Hexagon” a produs un festival ofensiv. Au marcat doar de 2 ori, însă au avut nu mai puțin de 22 de șuturi spre poartă, dominația fiind totală.

Astăzi, victoria este importantă, un boost de moral pentru Mondial.

Echipa de start probabilă a Franței: Areola; Saliba, Varane, Badiashile; Clauss, Fofana, Tchouameni, Mendy; Griezmann; Mbappe, Giroud

 

Pontul pentru meciul Danemarca – Franța

Danemarca este o echipă spectaculoasă, care poate învinge pe oricine. A făcut-o în tur, 2-1, iar astăzi vrea toate cele 3 puncte. Franța vine cu orgoliul campioanei mondiale en-titre, așadar nu se va da la o parte.

Pariul ales este “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 2.07.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Danemarca are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a câștiga grupa, așadar va risca
  • Franța a jucat excelent cu Austria, iar Mbappe pare în dispoziție bună. În plus, francezii vor victoria pentru a nu avea emoții în ceea ce privește retrogradarea
  • În tur, pe “Stade de France”, danezii s-au impus 2-1 după un meci spectaculos

 

100 RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

Ce ai zice dacă ți-aș spune că poți paria astăzi GRATIS pe meciurile zilei, cu șanse de a câștiga bani reali? Acest lucru este posibil la Netbet, acolo unde poți primi 100RON FREEBET fără depunere la deschiderea contului! Trebuie doar să te înregistrezi prin link-ul de mai jos utilizând codul promoțional „PARIURIX100”. Oferta este una exclusivă pentru membrii comunității noastre!

Încasează 100RON FREEBET fără depunere + 200 FREESPINS la Netbet!

Mai mult decât atât, te așteaptă și 200 de rotiri gratuite fără depunere ce sunt creditate în jocul de cazino Shining Crown! Așa că ai toate motivele să deschizi un cont Netbet chiar acum!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Țările de Jos vs. Belgia

Probabil cel mai interesant meci al zilei, o potențială finală de Cupă Mondială, se dispută în Olanda, unde gazdele primesc vizita vecinilor din Belgia.

Olanda conduce această grupă, având 3 puncte avans față de adversarii de astăzi. Șefia poate să fie cedată, însă, în mod normal, este destul de greu ca acest lucru să se întâmple.

În orice caz, “batavii” vor o victorie de moral înainte de Campionatul Mondial. Fotbalul lor este unul mai mult decât spectaculos, iar în această ediție de Nations League nu au pierdut niciun meci. Mai mult, au marcat de fiecare dată minim 2 goluri.

Belgia caută răzbunare după acel 1-4 din tur. Echipa lui Martinez și-a crescut forma în ultimele luni, iar joi a trecut 2-1 de Țară Galilor, meci dominat mult mai clar decât o arată scorul.

Așteptările de la Belgia sunt imense, anume titlul mondial. Obiectivul este greu de atins, însă o victorie astăzi poate să crească entuziasmul și speranțele.

Sunt șanse mari să vedem una dintre cele mai spectaculoase partide ale săptămânii. Pentru “peste 2.5 goluri” primim o cotă de 1.75, acesta fiind pariul zilei de duminică. Pentru analiza tuturor meciurilor din Nations League, vizitați PariuriX.com!

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur…
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…