(P) Pariul SuperŞansă a îndulcit ghinionul unui bucureştean

8 mar 2019 3668 afişări Highlight
(P) Pariul SuperŞansă a îndulcit ghinionul unui bucureştean

Cu 2 lei a câştigat 376 de lei, deşi a pierdut un meci din opt!

Un parior a fost aproape să dea o frumoasă lovitură dumincă, 3 martie, într-una dintre agenţiile Superbet de pe Calea Vitan. A jucat 8 meciuri identice, adică pronostic pe victoria uneia dintre echipe însoţit de ambele marchează. Au rezultat numai cote bune, toate în jur de 3, iar cu minimul admis de 2 lei pariaţi s-a făcut un câştig eventual de aproape 40.000 de lei.

După ce Gent şi Stuttgart şi-au făcut treaba, Copenhaga n-a lăsat însă loc şi pentru un gol al ultimei clasate din Danemarca, Vejle, şi biletul se cam dusese. Jucătorul nostru nu l-a aruncat însă la gunoi şi bine a făcut. Basel, Getafe, Lyon, Atalanta şi Anderlecht au câştigat apoi cu gol primit şi biletul a devenit unul câştigător datorită pariului Superşansă. Asta pentru că şi după împărţirea cotei pierdute, 2.87, din cota totală iniţială, 17.970, i-a mai rămas o cotă de 6.261, care l-a încadrat la pragul de câştig miza X 200, adică un câştig de 376 de lei. Nu se compară cu potul cel mare la care spera înainte, dar până la introducerea pariului SuperŞansă acesta nu ar mai fi încasat nimic. Interesant este însă că, datorită cotei uriaşe jucate şi a pariului SuperŞansă, bucureşteanul ar fi câştigat ceva şi dacă mai pierdea un meci din cele şapte pronosticate corect.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.