"V-aţi simţit ciuruit?" Răspunsul dat de Marcel Puşcaş şi un calcul făcut prea târziu. De ce şi-a spulberat Burleanu adversarii: "Nu aveam ce face!"

20 apr 2018 8842 afişări Fotbal Intern
"V-aţi simţit ciuruit?" Răspunsul dat de Marcel Puşcaş şi un calcul făcut prea târziu. De ce şi-a spulberat Burleanu adversarii: "Nu aveam ce face!"

Marcel Puşcaş (57 de ani) a depus un efort considerabil în campania pentru alegerile FRF, a străbătut ţara în lung şi-n lat pentru a-i convinge pe electori că merită votul lor, însă ziua de miercuri a reprezentat o dezamăgire cruntă pentru fostul fotbalist. Deşi se baza pe încrederea a cel puţin 35 dintre 254 de votanţi, Puşcaş a primit doar opt voturi si, evident, rezultatul nu i-a picat prea bine. Pus să comenteze declaraţia lui Burleanu din final, "i-am ciuruit", Puşcaş a explicat de ce nimeni nu a avut nicio şansă în faţa preşedintelui FRF.

"Nu m-am simţit cuiruit, atât timp cât am avut o campanie onestă", a spus Puşcaş, la Pro X, la o zi după ce şi-a strigat dezamăgirea faţă de modul în care oamenii din teritoriu s-au comportat la scrutinul organizat miercuri la Casa Fotbalului. Apoi, fostul fotbalist a explicat că procentul de votanţi care nu-l aveau la suflet pe Burleanu era de doar 30%, aşa că, oricine ar fi candidat, şansele pentru un alt rezultat ar fi fost, oricum, foarte mici: "Nu aveam ce face, repet. Procentul de oameni care votau împotriva lui Burleanu era de 30%, indiferent dacă ar fi candidat 3, 33 sau 333 de oameni. Eu am crezut că Lupescu, venind de la UEFA, poate face ceva şi poate urca de la 30% la 51%", a completat Puşcaş.

Dintre cele 254 de voturi exprimate pe 18 aprilie, Răzvan Burleanu a primit 168, Ionuţ Lupescu a strâns 78, iar Puşcaş s-a putut lăuda doar cu opt.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.