"Opţiunile lor sunt tovarăşe cu suicidul". Explicaţia lui Puşcaş, după ce s-a trezit cu doar opt voturi: "Ori asta, ori m-au minţit". Discursul sincer al unui om dezamăgit

19 apr 2018 7399 afişări Fotbal Intern
"Opţiunile lor sunt tovarăşe cu suicidul". Explicaţia lui Puşcaş, după ce s-a trezit cu doar opt voturi: "Ori asta, ori m-au minţit". Discursul sincer al unui om dezamăgit ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Marcel Puşcaş a obţinut numai opt voturi la alegerile pentru preşedinţia FRF, iar la finalul scrutinului a anunţat că se va retrage din lumea fotbalului. Numărul mic de voturi pe care l-a obţinut Puşcaş e oarecum surprinzător, având în vedere că fostul jucător se aştepta la circa 35-40 de voturi, înaintea alegerilor de la Casa Fotbalului.

"M-A ÎNVINS NEMULŢUMIREA

Am intrat în această campanie pentru Preşedinţia FRF, animat de gândul că pot schimb a ceva, că pot sprijini dezvoltarea reală, de fond, a fotbalului românesc. Nu am avut şi nici n-am vrut să apelez la alte "ingrediente" decât cele strict legate de soluţii şi competenţă. Acesta este felul şi modul în care am crezut, cred şi voi crede toată viaţa că este cel mai bun pentru oricine doreşte să facă ceva solid şi eficient. Aşa am fost crescut, aşa doresc să mor.

Nu sunt fals, nu sunt cabotin. Convingerea mea este că o societate poate progresa doar prin recurgere la profesionism, la competenţe. Nu sunt naiv. Sunt sincer.

Dacă cei 255 de votanţi mi-au spus nemulţumirile lor profunde legate de legalitatea FRF, ambiguităţile ROAF, arbitraje, competiţii, selecţii pe pile, şcoala de antrenori şi m-au votat doar 8, înseamnă că ori nu-i interesează şi m-au minţit ori opţiunile lor sunt tovarăşe cu autoflagelarea. Poate chiar cu suicidul.

Să-ţi votezi propria nemulţumire trebuie să recunosc este o performanţă. Singura din fotbalul românesc. Trist dar adevărat. Am mai învăţat ceva.

Mulţumesc celor 8 votanţi. Mulţumesc din suflet tuturor prietenilor care nu au avut drept de vot si care m-au susţinut şi încurajat. Se pare că doar ei vor programul MARCEL PUŞCAŞ"
, a scris Puşcaş, pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Burleanu a câştigat al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, încă din primul tur, după ce şi-a spulberat adversarii. Burleanu a obţinut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%).  În ciuda faptului că a fost susţinut puternic de Liviu Dragnea, Ionuţ Lupescu a adunat doar 78 de voturi (30,76%), Marcel Puşcaş fost votat de opt oameni (3,14%), în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.