Steaua îşi ştie drumul, dar schimbă omul de pe banca tehnică: "Proiectul va continua cu el antrenor!" Anunţul oficial al comandantului Petrea şi vestea teribilă pe care i-o dă lui Florin Talpan

7 iun 2018 26535 afişări Fotbal Intern
Steaua îşi ştie drumul, dar schimbă omul de pe banca tehnică: "Proiectul va continua cu el antrenor!" Anunţul oficial al comandantului Petrea şi vestea teribilă pe care i-o dă lui Florin Talpan

Învinsă de Rapid (2-0) în meciul decisiv pentru accederea la barajul pentru promovarea în Liga 3, Steaua a primit o lovitură şi din partea AMFB-ului, care a respins, miercuri, contestaţia depusă de Florin Talpan împotriva a cinci jucători ai giuleştenilor. Din cel mai bine poziţionat birou din stadionul Ghencea, comandantul Cristian Petrea a oferit o primă reacţie şi a transmis că proiectul nu se va opri odată cu ratarea promovătii, dar şi că Marius Lăcătuş va prelua funcţia de antrenor. Printre cuvinte, Petrea a declarat că, în cazul în care FRF va menţine decizia AMFB, clubul său nu se va adresa instanţelor internaţionale.

Mulţi s-au întrebat ce se va alege de proiectul Armatei odată cu ratarea promovării, iar răspunsurile vin de la comandantul secţiei de fotbal. Încrezător că vor veni vremuri mai bune, Cristian Petrea tocmai l-a anunţat pe Marius Lăcătuş în funcţia de antrenor începând din sezonul viitor, în condiţiile în care contractul lui Ion Ion expiră la 31 iulie şi nu va fi prelungit: "Suntem trişti, pentru că am investit un an de zile mult suflet, însă uneori aşa este sportul. Dar totodată sportul căleşte şi caractere. Fiţi siguri că vom continua, nu am făcut un proiect doar pentru un an de zile. Am făcut un proiect pentru ca această echipă să joace în Liga I, să joace pe acest stadion şi nu ne vom opri până nu ne vom îndeplini obiectivul. Proiectul va continua cu Marius Lăcătuş antrenor şi team-manager. Acum ne dorim să ne refacem moralul câştigând finala Cupei României, faza pe Bucureşti", a spus Petrea, citat de Telekom Sport, la un eveniment organizat pentru a serba 71 de ani de la înfiinţarea Stelei.

În contextul în care AMFB nu i-a dat dreptate şi nu a găsit nereguli în contractele lui Daniel Niculae, Daniel Pancu, Ionuţ Voicu, Petre Goge şi Marian Vlada cu Academia Rapid, Florin Talpan a apucat să anunţe că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dacă nici FRF nu-i dă un verdict favorabil, însă poziţia lui Petrea e alta. Dacă federalii menţin decizia, Steaua acceptă situaţia şi se prezintă la startul Ligii 4 Bucureşti anul viitor: "Astăzi voi avea o discuţie cu domnul Talpan, după ce vom primi oficial decizia AMFB şi în mod sigur vom ataca această decizie la Federaţia Română de Fotbal. În situaţia în care vom avea câştig de cauză la FRF, vom continua în Liga a III-a, dacă nu, în Liga a IV-a", a mai declarat Cristian Petrea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.