Şi-au pus antrenor, acum aduc jucătorii. Lăcătuş: "Până la jumătatea lunii iulie, vrem să începem pregătirea cu 25-26 de jucători"

29 mar 2017 1538 afişări Fotbal Intern
Şi-au pus antrenor, acum aduc jucătorii. Lăcătuş: "Până la jumătatea lunii iulie, vrem să începem pregătirea cu 25-26 de jucători"

Marius Lăcătuş, directorul tehnic al clubului de fotbal CSA Steaua Bucureşti, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că obiectivul imediat este începerea pregătirii pentru Liga a 4-a cu un lot de 25-26 de jucători, până la jumătatea lunii iulie.

Ion Ion este antrenorul principal al echipei CSA Steaua Bucureşti, care va avea ca obiectiv promovarea succesivă în ligile superioare, pornind din Liga a 4-a.

"Nu a fost deloc uşor să alegi un antrenor care să se implice total în acest nou proiect, care să fi făcut parte din familia Stelei, să fi activat în cadrul acestui club. Am purtat discuţii cu mai mulţi antrenori, foşti jucători ai Stelei, cu rezultate foarte bune. Domnul Ion Ion este în club de doi ani de zile, iar ceilalţi cu care am discutat şi-ar fi dorit să înceapă activitatea de la un nivel superior sau din vară. Cred că Ion Ion a fost cea mai bună variantă de antrenor. Este o responsabilitate mare, ţinând cont de numele echipei pe plan intern şi internaţional. Sper ca împreună să aducem această echipă în Liga 1, unde îi este locul.

Antrenorul are mână liberă să-şi aleagă lotul de jucători cu care va porni la drum. Nu ne dorim să ajungem în situaţia în care să alegem jucători, iar antrenorul să fie pus în faţa faptului împlinit, să antreneze jucători pe care nu şi i-a dorit. Nu vom aduce jucători la o vârstă foarte înaintată. Sigur vor fi în cadrul lotului jucători sub 20 de ani şi jucători de 25-26 de ani.

La sfârşitul lunii iunie, ne dorim să avem la dispoziţie cel puţin 50-60 de jucători, iar până la jumătatea lunii iulie să începem pregătirea cu 25-26 de jucători. Va mai dura, pentru că trebuie să purtăm discuţii cu jucătorii, să vedem situaţia lor contractuală. Nu exclud colaborări cu şcoli private, care sunt implicate în ligile inferioare", a spus Marius Lăcătuş.

Marius Lăcătuş, în vârstă de 52 de ani, a jucat timp de 13 sezoane pentru Steaua, în perioadele 1983-1989 şi 1993-2000, a cucerit Cupa Campionilor Europeni – în 1986, SuperCupa Europei – în 1987, 10 titluri de campion şi 7 Cupe al României. Lăcătuş a antrenat echipa finanţată de către George Becali în perioadele 2007-2008, 2009 şi 2010-2011.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.