Rică Răducanu a murit, dar trăieşte. :) Farsa morbidă "muşcată" în direct la Turul Franţei. Reacţia fabuloasă a fostului portar: "M-a omorât unul, nu ştiu cine e, trebuie să-l găsim"

6 iul 2016 28008 afişări Fotbal Intern
Rică Răducanu a murit, dar trăieşte. :) Farsa morbidă "muşcată" în direct la Turul Franţei. Reacţia fabuloasă a fostului portar: "M-a omorât unul, nu ştiu cine e, trebuie să-l găsim"

Un eveniment neprevăzut a stricat viaţa liniştită din redacţiile site-urilor de sport din România. Miercuri, în direct la Eurosport, comentatorul Emanuel Terzian a anunţat, pe un ton grav, că a murit Rică Răducanu. Jurnalistul s-a mărginit să spună că "l-a anunţat cineva", dar, din fericire, ştirea care a produs ceva vâlvă în internetul românesc nu s-a confirmat. Rică Răducanu e în viaţă, iar la ora la care citiţi aceste rânduri se distrează copios.

Etapa a cincea din Turul Franţei a fost întreruptă brusc de un anunţ care a produs fiori. Manolo Terzian, unul dintre cei doi comentatori ai cursei, a lăsat deoparte victoria de etapă care se prefigura pentru belgianul Greg van Avermaet pentru a anunţa că fostul mare portar al Rapidului a încetat din viaţă. Cum în 2016 informaţia se propagă cu o viteză uluitoare, nu a durat mult până când pe Facebook şi Twitter a început să se scrie despre presupusa moarte a lui Rică Răducanu. Fostul portar al Rapidului a ajuns la 70 de ani, a mai avut probleme de sănătate, motive suficiente pentru a crede că evenimentul chiar s-a întâmplat. 

Adevărul e, însă, cu totul şi cu totul altul. Contactat de ProSport, unul dintre cei mai buni prieteni ai legendarului goalkeeper din Giuleşti a povestit că Rică Răducanu se află acasă, e în toiul unei distracţii pe cinste, iar ştirea că ar fi murit ar fi plecat de la o glumă. Concret, un cunoscut i-a transmis fostului portar că "i-o va face" şi va trage sforile încât toată lumea să afle că Rică Răducanu a murit. Nu a durat mult până când comentatorii Eurosport au anunţat informaţia în direct şi toată lumea a luat-o razna.

Sursele ProSport susţin că Rică Răducanu a primit vestea cu zâmbetul pe buze şi a comentat-o în stilul caracteristic. "Bă, cum dracu' să mor dacă mama a murit la 100 de ani?", a transmis fostul portar.

Contactat de ProSport, Răducanu a răspuns râzând: "M-a omorât unul, nu ştiu cine e, trebuie să-l găsim. A venit un prieten de-al meu speriat, să vadă dacă am murit. Sunt acasă, bine-mersi, am băut un şpriţ şi mă pregătesc să plec din nou la mare. Mi-a murit moartea, staţi liniştiţi, voi trăi până la 100 de ani".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.