Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel: "S-a făcut dreptate! Adrian Mititelu este un escroc. Mă bucur pentru Sandu şi Dragomir"

15 iun 2017 7075 afişări Fotbal Intern
Reacţia lui Victor Piţurcă după decizia Curţii de Apel: "S-a făcut dreptate! Adrian Mititelu este un escroc. Mă bucur pentru Sandu şi Dragomir"

Victor Piţurcă a comentat decizia Curţii de Apel privind dosarul dezafilierii Craiovei. Instanţa a decis să-i achite pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, după ce iniţial fuseseră condamnaţi la trei ani şi şase luni de închisoare. De asemenea, Adrian Mititelu ar fi urmat să fie despăgubit cu peste 200 de milioane de euro. În urma deciziei de astăzi, fostul patron al clubului din Bănie nu va mai fi despăgubit cu niciun leu! Decizia este definitivă.

"S-a făcut dreptate. Mă bucur pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragormir, care nu aveau nicio vină. Ei au respectat regulamentul.Adrian Mititelu este un escroc. A păcălit multă lume. Nu cred că mai revine în fotbal. Şi dacă primea 220 de milioane de euro, tot nu făcea nimic.

Eu, când eram antrenor la echipa naţională, i-am spus lui Mircea Sandu să nu dezafilieze Craiova. A făcut exact ce îi convenea lui Mititelu. El nu mai avea bani, jucătorii erau neplătiţi, iar echipa retrogradase.

Lumea trebuie să uite de echipa lui Mititelu. A făcut mult rău Craiovei şi o să dispară total din fotbal. Vocile care ziceau că echipa din Liga 1 nu este adevărata Craiova erau susţinători falşi ai lui Mititelu. Venea la şedinţe cu nişte suporteri cărora le-a promis bani. Ei, când se întâlneau cu mine, îmi ziceau că Mititelu e un escroc. Formaţia din Liga 1 este adevărata Ştiinţa, clubul la care am jucat eu.

Procesul meu cu el îşi va continua cursul. El, în ultimul timp, a înstrăinat multe bunuri ale clubului. E o judecată acum, ca aceste bunuri să revină la clubului lui, pentru ca statul, ANAF-ul şi cei care au bani de recuperat să o facă. Dar eu nu îmi fac nicio speranţă că voi recupera bani", a declarat Victor Piţurcă pentru Gazeta Sporturilor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.