Răspunsul dur al lui Marica pentru Pompiliu Popescu: "Îl rog să uite de mine, să nu-mi mai pomenească numele"

17 dec 2017 9802 afişări Fotbal Intern
Răspunsul dur al lui Marica pentru Pompiliu Popescu: "Îl rog să uite de mine, să nu-mi mai pomenească numele"

Ciprian Marica a ţinut să transmită un mesaj clar în privinţa alegerilor pentru preşedinţia FRF. Fostul atacant de la Schalke şi Stuttgart a spus că nu va candida, pentru că nu este interesat de acest lucru şi în acelaşi timp l-a atacat pe medicul Pompiliu Popescu, pe care îl acuză că s-a folosit de numele său.

"De la începutul acestei luni, fostul medic al echipei naţionale îmi foloseşte numele în apariţii publice ocazionate de viitoarele alegeri de la FRF. Într-o societate cu multe probleme de sănătate dânsul are foarte mult timp liber pe care şi-l ocupă cu discuţii despre mine. Se prezintă drept un om care va revoluţiona fotbalul, propune candidaţi, pretinde că vorbeşte în numele unor personalităţi.

Din nefericire, o face precum un om din afara fenomenului, altfel ar şti (sau s-ar documenta şi ar afla!) că una din condiţiile dosarului de candidat prevede studiile superioare de lungă durată, fără vreo legătură cu calitatea de antrenor. De fapt ce treabă are?! Mulţi m-au întrebat despre sursa acestor atacuri neaşteptate. Chiar nu mă interesează. De ce i-ar fi teamă că voi candida la funcţia de preşedinte dacă eu nu m-am pronunţat vreodată pe acest subiect?

Lăsând la o parte cuvintele jignitoare şi insinuările calomnioase, mi se pare profund neetic să fiu luat la ţintă după ce (şi) lupta mea onestă pentru tricolor i-a adus domnului doctor beneficii materiale consistente. Am colaborat bine şi l-am respectat dintotdeauna, de aceea această atitudine mă surprinde. Îmi permit să-l rog să-si vadă de afacerea în care a investit, pentru că şi eu am pus “umărul" la buna desfăşurare a acesteia. Şi-l mai rog să uite de mine, să nu-mi mai pomenească numele.

Mereu am preţuit educaţia, este o trăsătură venită din familie. În acest sens, m-am pregătit la universităţi prestigioase din Germania, Elveţia şi Spania chiar şi în timpul carierei sportive şi deţin diplome de absolvent şi certificări de studii aprofundate recunoscute pe plan mondial. Dacă era interesat de subiect puteam să îl lămuresc personal. Chiar refuz să cred că în România unii sunt deranjaţi că există oameni din preajma lor care doresc să înveţe să facă lucrurile la un nivel înalt!

În rest, îi doresc succes în toate acţiunile profesionale pe care le întreprinde, Sărbători cu bucurii şi un An Nou cu sănătate!"
, a scris Marica, pe reţeaua de socializare.

În urmă cu puţin timp, Pompiliu Popescu l-a atacat pe Marica, spunând că nu are anvergura unui conducător şi că ar trebui să mai aştepte două decenii pentru a emite pretenţii la un asemenea post: "Marica nu are niciun avantaj. Din start vă spun că nu e vremea lui! Nu are experienţă. A fost fotbalist, e adevărat, dar nu are anvergura unui conducător. Poate peste 10-20 de ani. Banii pe care îi are el nu-l pot propulsa la conducerea fotbalului. Plus că poate fi foarte uşor vârful de lance al unor grupuri oculte din showbizul românesc.

N-are cum să candideze, se compromite! Marica nu e genul de om care să meargă să vadă latrinele de prin comune pe la liga a treia. Nu e genul de om, lui îi pute treaba asta. În opinia mea, pot fi candidaţi mai răi decât Burleanu!", a spus fostul medic al echipei naţionale, într-un interviu acordat gsp.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.