Primul contestatar al lui Răzvan Burleanu atacă: ”Asta se întâmplă din cauza celor care nu au coloană! Au promis un lucru şi nu s-au ţinut de cuvânt!”

18 apr 2018 5013 afişări Fotbal Intern
Primul contestatar al lui Răzvan Burleanu atacă: ”Asta se întâmplă din cauza celor care nu au coloană! Au promis un lucru şi nu s-au ţinut de cuvânt!”

Preşedintele AJF Maramureş, Cristi Balaj, a spus că şi actuala administraţie a FRF poate aduce un plus fotbalului românesc, mai ales că Răzvan Burleanu va avea suficient timp la dispoziţie în urma acestui succes.

"Burleanu vorbea la final de unitate, imparţialitate şi sper să se adeverească acest lucru. Prea multe nu sunt de comentat, scorul m-a surprins. Fotbalul românesc a demonstrat că dacă nu are rezultate, se întâmplă şi din cauza celor care nu au coloană. Dacă nu au coloană înseamnă că au promis un lucru şi nu s-au ţinut de cuvânt. Asta nu înseamnă că administraţia actuală nu poate să facă lucruri bune. Dacă Burleanu are nevoie de mai mult timp, acum îl are la dispoziţie", a spus Cristi Balaj, pentru Digi Sport.

De-a lungul ultimei perioade, fostul arbitru a ieşit în prim-plan ca fiind printre primii şi cei mai aprigi contestatari ai actualului preşedinte al FRF. Burleanu a fost criticat pe mai multe planuri, începând de la proasta organizare a CCA, trecând prin problemele de la nivel judeţean şi terminând cu gestionarea lucrurilor în ceea ce priveşte echipa naţională.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.