Primele cuvinte ale lui Lupescu, după ce a pierdut alegerile: "Era de datoria mea să vin!". Replica pentru "cuiruitorul" Burleanu: "Lipsă de respect!"

18 apr 2018 19592 afişări Fotbal Intern
Primele cuvinte ale lui Lupescu, după ce a pierdut alegerile: "Era de datoria mea să vin!". Replica pentru "cuiruitorul" Burleanu: "Lipsă de respect!"

Răzvan Burleanu a câştigat al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, încă din primul tur, după ce şi-a spulberat adversarii. Burleanu a obţinut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%), Ionuţ Lupescu a strâns 78 de voturi (30,76%), Marcel Puşcaş fost votat de opt oameni (3,14%), în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot.

Imediat după numărarea voturilor, Ionuţ Lupescu a preluat cuvântul, l-a felicitat pe noul şi vechiul preşedinte al FRF şi a transmis că speră că acesta să-şi ducă planurile la capăt: "Felicitări preşpdintelui. Vreau să mulţumesc celor care m-au votat şi celor care au fost de altă opţiune. Consider că a fost de datoria mea să vin, să candidez şi să încerc să schimbăm ceva. Sper ca în următorii patru ani să aveţi o dezvoltare aşa cum vi-o doriţi şi să aveţi performanţe", a spus Lupescu.

La ieşirea din sediul FRF, Lupescu a considerat lipsă de respect declaraţia lui Burleanu, care a transmis că şi-a ciuruit adversarii în votul de miercuri: "Îmi doresc ca fotbalul românesc că revină unde a fost, dar asta nu mai depinde de mine. Depinde de cei care-l conduc, de Adunarea Generală. Deocamdată, fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu. Dacă aceştia sunt oamenii care conduc fotbalul românesc, trebuie să facă performanţă. Şi eu am crezut că sunt oameni care doresc dezvoltarea fotbalului, dar se pare că se doreşte altceva. Remarca de la final a preşedintelui? O lipsă de respect!", a declarat "Kaiserul".

Fostul internaţional a fost întrebat de susţinerea necondiţionată pe care a avut-o din partea partidului aflat la guvernare, PSD: "Nu m-am afişat cu nimeni. Aşa cum am spus, m-am întâlnit cu toţi reprezentanţii partidelor politice. Fotbalul românesc este finanţat în proporţiue de 95% din bani publici. Cred că atunci când eşti în cea mai înaltă funcţie a unei federaţii trebuie să te baţi pentru legi. Asta se întâmplă şi în alte ţări, nu doar în România. Dacă unii au decis că nu e nevoie de mine, nu e problemă."


 


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.